Quote:
Originally Posted by Kalapácska
A Végzetséget egy időben nézték ...
Ma már azt nézik, hogy érte-e hozzá vajon a delikvens és ha igen akkor milyen szinten ?
Multis tapasztalatom alapján aki diplomára hivatkozik az segg hülye a végzetségéhez  És minden máshoz is 
Ja hogy röghöz kött a delikvens .. nem képes 1 órát utazni a munkahelyére ...
Maradjon otthon 
Tőlünk fejletebb országokban nem 1 órát utaznak melóba hanem 3-5 órát is ...
Persze csak az aki ganaj a munkahelye közelébe költözni  ))
Aki dolgozni akar az talál melót magának , akinek több pénzre van szüksége mint amit az egy melóhelyen keres az keres pluszba még melót mert van 
Vagy kitalál valamit , hogy legyen több bevétele
Mert azért azt a havi 200-300k-t nem olyan nehéz összerakni egy embernek szerintem ami a megélhetéshez kell .....
Persze pár évvel ezelőtt könnyebb volt mint most de most is megoldható szerintem ...
|
Ez kb. egy óvodás véleményének megfelelő...
3-5 óra utazás? Akkor 6-10 naponta oda/vissza, mondjuk 8 óra munkaidő, máris csak 10-6 órája maradt minden másra... Ez sztem baromság...
Aki dolgozni akar, talál munkát magának? - Gyere már lécci és ezt mondd el annak a kb. 150-200 embernek itt Sényőn, aki dolgozna, de mégsem tud elhelyezkedni, mert NINCS HOL DOLGOZNI... Lehet bevernék a nagyképű pofádat...
Még meló? - Akinek 1 is lenne, az összetenné a kezét...
A vastagon kiemelt részt meg esetleg leírhatnád picit részletesebben, szerintem nem vagyok egyedül vele, akit érdekel(ne), hogyan is lehet egy embernek összerakni 200-300.000-et havonta? De ne gyere a hülyeséggel, gondolkozz pl. az én tanári fejemmel/lehetőségeimmel...
Köszönöm!