Quote:
Originally Posted by Pool
Von, hagyd már a hülyeséged.
Itt a községünkben a diplomások a közcélúak, annyira nem találnak munkát.
Sok ismerősöm nem kis végzettségekkel (nem írom le, mikkel, mert neked egy tanár/szociológus csak egy szar) csak vándorol állásinterjúról-interjúra...
Örülök, hogy Te olyan helyen élsz, ahol csak annyiból áll a munkakeresés, hogy be kel menni valahová és máris alkalmaznak...
Senkinek nem kívánom a munkanélküliséget, de amikor ilyet olvasok, mint most tőled azért picit elgondolkozom rajta, hogy Te hasonló helyzetben is így írnál-e?
Nem akarok ebből 15 oldalas vitát generálni, csak leírtam az írásodra a véleményem...
|
A Végzetséget egy időben nézték ...
Ma már azt nézik, hogy érte-e hozzá vajon a delikvens és ha igen akkor milyen szinten ?
Multis tapasztalatom alapján aki diplomára hivatkozik az segg hülye a végzetségéhez

És minden máshoz is

Ja hogy röghöz kött a delikvens .. nem képes 1 órát utazni a munkahelyére ...
Maradjon otthon

Tőlünk fejletebb országokban nem 1 órát utaznak melóba hanem 3-5 órát is ...
Persze csak az aki ganaj a munkahelye közelébe költözni

))
Aki dolgozni akar az talál melót magának , akinek több pénzre van szüksége mint amit az egy melóhelyen keres az keres pluszba még melót mert van

Vagy kitalál valamit , hogy legyen több bevétele

Mert azért azt a havi 200-300k-t nem olyan nehéz összerakni egy embernek szerintem ami a megélhetéshez kell .....
Persze pár évvel ezelőtt könnyebb volt mint most de most is megoldható szerintem ...