|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-04-2010, 14:46
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
és valamelyest nyugodtabban feküdnék le, ha tudnám, hogy ilyen esetben segítetek!
|
Feküdj le nyugodtan, de nem azért, mert ha felelőtlen vagy, akkor sokszáz másik ember játékát kell miattad tönkrevágni, hanem azért, mert nem adsz lehetőséget másnak arra, hogy belépjen az országodba. Ez csak RAJTAD múlik.
|

12-04-2010, 14:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Feküdj le nyugodtan, de nem azért, mert ha felelőtlen vagy, akkor sokszáz másik ember játékát kell miattad tönkrevágni, hanem azért, mert nem adsz lehetőséget másnak arra, hogy belépjen az országodba. Ez csak RAJTAD múlik.
|
légyszíves ne azt hajtogasd, hogy a hód adatbázisát kell visszaállítani. egyetlen egy országról van szó, amelyik ellen nem történt semmilyen akció pár sikertelen gömböt (és sikerest, amikor nem volt varija) leszámítva.
|

12-04-2010, 14:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
légyszíves ne azt hajtogasd, hogy a hód adatbázisát kell visszaállítani.
|
Pedig bizony itt erről van szó. Az egyes országok nem önálló életet élnek, hanem kapcsolatban állnak a csoport összességével. Egy szintlépést még csak-csak lehet orvosolni ilyen módon, de egy láncreakció-szerű eseménysorozatot nem fogunk visszaállítani.
NE ADD MEG A BELÉPÉSI ADATAIDAT MÁSNAK!!!
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-04-2010, 14:54
|
Administrator
|
|
|
|
Bocs, ha nem tetszik, hogy a felelőtlenségek miatt nem többszáz másik játékost szivatunk. Ez van.
|

12-04-2010, 14:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Bocs, ha nem tetszik, hogy a felelőtlenségek miatt nem többszáz másik játékost szivatunk. Ez van.
|
nem többszáz, hanem EGY!!!
|

12-04-2010, 15:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dew
nem többszáz, hanem EGY!!!
|
Kérlek olvasd el, amit írtam.
|

12-04-2010, 14:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Kb. értem hogy mit akar Ati a maga sajátos stílusában.
Lényeg az lehet, hogy tökmind1, hogy ki mit csinál az országoddal így jártál, nincs visszaút. Ha ez azért történt mert megadtad valakinek belépési adataid, ha azért mert valaki kitalálta, vagy valami más úton jutott hozzá, nem számít.
Fölösleges azt nézni hogy mennyi lenne visszaállítani, mert nem azért nem fogja soha megtenni Ati mert x óra munka, hanem azért mert akkor más is fellelkesülne, és követelné hogy bizony neki is állítsák vissza. Ezt megértem hogy így van, de nem értek egyet vele, mert egy kalap alá vesz vele mindent. (Terítőtűz = Háztűz esete)
De azt azért megkérdezném tőled Ati, hogy ha történetesen én belépnék valakihez, itthonról és lebontanám mindenét + kiárulnám az országát, amit ő jelentene, akkor én kapnék bármiféle büntetést, vagy egész egyszerűen visszaírnád neki a sablonszöveget és nem foglalkoznál vele, akkor sem, ha egyértelműen meg lehet állapítani ki volt?
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following User Says Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|

12-04-2010, 15:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Mondjuk érdekelne, hogy ezt a feltörést hogyan lehet elképzelni... Ha valamit a felhasználó nem ront el, egy ilyen felhasználónév+jelszó páros gyakorlatilag (nem elméletileg), feltörhetetlen.
Nem belétek szeretnék rúgni, de valahol sajnos nektek kellett elrontanotok 
|

12-04-2010, 15:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BimmBimm
De azt azért megkérdezném tőled Ati, hogy ha történetesen én belépnék valakihez, itthonról és lebontanám mindenét + kiárulnám az országát, amit ő jelentene, akkor én kapnék bármiféle büntetést, vagy egész egyszerűen visszaírnád neki a sablonszöveget és nem foglalkoznál vele, akkor sem, ha egyértelműen meg lehet állapítani ki volt?
|
Ha egyértelműen meg lehet állapítani, hogy ki volt, az azt jelenti, hogy nem egy netes fórumon beszélünk erről, hanem bírósági ítélet született. Ebben az esetben pedig azt hiszem 2 évig terhedő szabadságvesztéssel súlytható az ilyen cselekedet.
|

12-04-2010, 15:06
|
Administrator
|
|
|
|
Vannak esetek, amikor lehet segíteni, és vannak esetek, amikor nem. Ez olyan eset, amikor nem lehet, hiszen a segítségből többszáz embernek származna hátránya, ráadásul okot adna arra, hogy ezt visszatlrően, minden nap eljátsszuk valaki kedvéért, aki épp aznap felelőtlen, vagy egyszerűen csak olyan kedve van, hogy füllent egyet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|