|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-04-2006, 15:42
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by monro
Az eddigi támadást erősítő javaslatok eddig ha jól emlékszem:
- tábornokok bónusza
- felfelé ütés bónusza
- sikeres támadások katmorál növelő (és rontó) hatása
Akkor tennék itt némi javaslatot még egy picit a betornyozott orik átütése érdekében...
- ha a támadó sereg összes létszáma 1,5x nagyobb, mint a védekező egységeké akkor elfölötti egységlétszám különbség esetén minden 10%-al nagyobb támadóegységszám után kapjon a támadó "túlerőbónuszt" ami 10% többletenként mondjuk 1%.
Picit érthetőbben:
1000 íjász véd 1500 lovas ellen
- a két sereg létszámai 1:1,5-höz--> nincs túlerőbónusz
1000 íjász véd 2000 lovas ellen
- a két sereg létszámai 1:2-höz--> a túlerőbónusz 500 lovas után jár ami 50% tehát 5% támadóerőnövelést adna
|
a tábornok bónuszt nem támogatom, hacsak nem úgy, hogy a klánnak van 5 tábornoka és azok adják a bónuszt és nem az egyéni tábornokok.
a felfelé ütést bónuszát viszont abszolút nem támogatom, már sox leírtam miért.
a katmorálra ható szerepe szerintem is jogos volna.
az 1000 íjj kontra 2000 ló +5% támadaóbónusza hol van a 30% toronybónuszhoz képest?
|

08-04-2006, 15:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by wand
az 1000 íjj kontra 2000 ló +5% támadaóbónusza hol van a 30% toronybónuszhoz képest?
|
vazze... ne ellekezz folyton hanem javasolj!
Mond hogy legyen 10% vagy 20% de ne ilyen kezdőmódjára való tiltakozás, mert elmegy a kedvem mindentől...
Sztem eddig ez a legjobb javaslat klánhábóruzás terén te meg elkezdesz szaros %-okon vitázni? Egyedi csak a klánháborúban létező fogalom lenneés növeli a támadóerőt. Pont ami kell, minden szempontnak megfelel, te meg elveted elsőre, mert nem elég a % szted?
Nézd összességében!
Növekmények:
- tábornokok bónusza (mindegy egyéni vagy klántábornok ez esetben most nem fontos)
- felfelé ütés bónusza
- túlerőbónusz
és mindezek összeszorozva...
Jelenleg 9000 tornyos elf íjászt 1000 hekin 34000 gnóm lovassal tudsz átütni klánnal! Itt a túlerőbónusz 20500 lovas után járna ami 22,7%! Nem igaz, hogy nem segítene a mostanihoz képest főleg ha más fent említett bónuszok is besegítenek!
|

08-04-2006, 16:08
|
|
Member
|
|
|
|
mit akarsz? javasoltam.. ott meg te ellenkeztél..
még 1x elémondom nem kéne bazi angy egyéni csatát csinálni a kláncsatából, legyen már némi változatosság, ha már 4 szinten át végig tábornok bónusz, felfelé10% bónusz volt itt legyen más.
ne kavarjunk bele elfeket meg fajokat elsőre
mirét pont full íjjas orit számolsz? számolj olyat aminek csak 15% tornya van a többi barakk, máris oda a túlerő bónusz, holott alapban ugyanakkora sereg kell az átütéséhez.. ráadásul az a full tornyossal szemben nem 1x hanem min 2x tud visszajönni
|

08-04-2006, 16:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
mit akarsz? javasoltam.. ott meg te ellenkeztél.. 
|
Ja hogy én beszednék pár dolgot az egyéni mintájára az nem... Te meg visszahozol régi elbukott rendszerekből dolgokat és tapsoljunk? Hagyjuk már ezt és csináljunk valami értelmeset. Legyen a túlerőbónusz mondjuk 1:1 aránytól 10%-onként 3%.
Ebben az esetben az általad említett 50+10% felépítésü gnómot alapul véve 1000 hekin 30K íjászt 47K-s sereggel tudod beverni azonos morálok mellett. Itt a bónusz a fentiek alapján 57% ami 17,1% növekményt jelent támadóerőben. Azoknál a fajoknál ahol 15% torony kell a 30% védelmükhöz nyilván nagyobb lesz a növekmény is. És megmarad a káposzta(tornyok védelme) is és jóllakik a kecske is.
|

08-04-2006, 16:29
|
|
Member
|
|
|
|
ki kérte, hogy tapsolj? simán 5let volt erre kitérsz a hitetdből.. emúgy is mi van ezen bárhonnan visszahozva? 
ehh látom túl magas a gyomorsavad
majd 1x egy sör mellett megdumáljuk
|

08-04-2006, 16:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
ki kérte, hogy tapsolj? simán 5let volt erre kitérsz a hitetdből.. emúgy is mi van ezen bárhonnan visszahozva? 
ehh látom túl magas a gyomorsavad
majd 1x egy sör mellett megdumáljuk
|
Na az már tényleg hiányzik,csak nincs egyenlőre időm megszervezni
Egyébként pld a kör közben pontlistarendezés... nemrég még tiltakoztatok ellene egy másik témában
Aztán a toronyvédelem eltörlése klánütésnél. Ilyen is volt már és elbukott egyszer...
Viszont javasoltam valamit amivel úgy lehetne kiiktatni részben a toronyvédelmet, hogy mégis megmarad, de nincs érdemi reakció rá. Elveszel a részletekben pedig maga a megoldási mechanizmus a lényeg.
|

08-04-2006, 21:05
|
|
Member
|
|
|
|
ami ellen tiltakoztunk az a "manuális klánponlista frissítő gomb" volt, ami valljuk be egy baromság 
(de azért ne kezdjük újra  )
a toronyvédelem eltörlése.. próbálunk kitalálni valamit ami + erőt ad a tronyvédelmmel szemben.
akkor már nem legegyszerűbb eltörölni? ( vagy legalább azt mondani, hogy klánban a torony bónusz nem max30, hanem mondjuk max. 5-10%?)
a "megoldási mechanizmust" átbeszáéltük és kiderültek a hibái. mindenestre az ötlet tényleg eredeti, dolgozd ki jobban, hogy kb ugyannnyira jöjjön ki vagy valamivel kevesebbre mint a védő klán toronybónusza 
majd agyalok rajta én is.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|