Quote:
Originally Posted by monro
A varázslatokat magadra is fel kell tenni ezenfelül 1 akció sem 4% általában velük mint a toliknál. Ezek miatt gondolkodtam azon, hogy a 2% reg. mellé kaphatna 1% kevésbé fáradást is. Persze ki lehet szedni belőle csak akkor már kevésbé vonzó ha a tudóshoz hasonlítom és varis oriban gondolkodom.
A tolvajnál már korábban beláttam a tekilopásra gyakorolt hatását a +20%-nak így ebben a tekintetben igaza van annak aki a +20%-ot leszedné a javaslatból.
A túlélő viszont karcsú előnyöket nyújt jelenleg. A házaira is mindenképp kiterjeszteném ha az éhezés miatti elvándorlás bónuszt nem is adjuk meg neki.
|
varázsló:
ok de ha a pont a tolis orival vetem össze, akkor a tolvajok felfedése így is csak 3% fáradást okoz a varisnak, ha ezután 2% lesz, akkor egy varis 20% készültségromlással leviheti és lent is tarthatja időtlenségig a tolis készültségét 50% alatt, tehát tök mind1 mennyit romlana nem tud 1x sem akciózni, miközben a varis amelett, hogy magára fel tudja tenni a varikat, plusszban egyébb ártókra is marad készültsége.
ha egy az egyben nézzük, akkor a klsszikus gnóm-félelf "ellentétet" ezzel végleg eldöntjük a gnóm javára. ha meg a ma divatos óriás varissal vetjük össze, a tolis gyakorlatilag már most se sokat tud tenni az óriás varissal, ha ezután amelett, hogy készültsége sem lesz, az óriás még gyilkolni is bőven tudná
tolvaj:
akkor a tolvajban kiegyeztünk
túlélő:
ha túlélőt meg ennyire bevédjük, akkor inkább legyen óriással aki ilyet akar és máris megoldva, ha nagyon változtatni akarunk rajta akkor inkább a tolvajok felfedése ellen adnék neki plusszt