|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

08-29-2010, 13:03
|
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A vezér tud ellentámadást végezni, a klántámadás indítása bármikor rendelkezésére áll.
Most első lépésként azt próbálom megérteni, hogy mi az ellenzés oka egy olyan javaslat esetében, ami igazából semmi újat nem hozna a mostani felálláshoz képest, maximum annyit, hogy többen használhatnák, mint most.
|
Ati ugye tudod, hogy az ellenakciót egyénire értettem és nem klánra? 
|

08-29-2010, 13:07
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Palinkas
Ati ugye tudod, hogy az ellenakciót egyénire értettem és nem klánra? 
|
Most tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy mi az oka ennek az ellenállásnak egy olyan javaslat esetében, ami sok klánnál most is működik. Ez nem ironizálás, tényleg kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy van valami, amit nem vettem figyelembe.
Azt megértem, hogy azok ellenzik, akik maguk ezt csinálják, mert ha más is ezt tudja csinálni, akkor oda az ilyesfajta előny. Marad az, hogy a játéktudás alapján kell jobbnak lenni, az pedig nem biztos, hogy menni fog.
De hogy más miért ellenzi, az egyelőre rejtély számomra, ezért szeretném ezt tényleg megtudni.
|

08-29-2010, 13:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Most tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy mi az oka ennek az ellenállásnak egy olyan javaslat esetében, ami sok klánnál most is működik. Ez nem ironizálás, tényleg kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy van valami, amit nem vettem figyelembe.
Azt megértem, hogy azok ellenzik, akik maguk ezt csinálják, mert ha más is ezt tudja csinálni, akkor oda az ilyesfajta előny. Marad az, hogy a játéktudás alapján kell jobbnak lenni, az pedig nem biztos, hogy menni fog.
De hogy más miért ellenzi, az egyelőre rejtély számomra, ezért szeretném ezt tényleg megtudni.
|
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni. most azt írod, hogy ez legális? akkor mire az egész cirkusz? tudom, mert valaki megadja a kódját a vezér meg részegen törli az orit meg ilyesmi.....
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Rob For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:39
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni.
|
Remélem sokan felteszik a kezüket, mert:
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg semmi nem tiltja, hogy egy ember belépjen a szövetségese országába, és oda tegyük fel íjászokat vegyen védekezéshez. Nincs is tervezve ilyen tiltás.
A probléma ott kezdődik, hogy valaki vérszemet kap, és ha már a vari országában vagyok, akkor csináljunk pár gömböt is; ha már a tolis országában vagyok, akkor lopjunk is ezt-azt. Az ország eredeti gazdája pedig reggel arra ébred, hogy anarchban van, mert a belépőadatok titokban tartása az ő felelőssége.
Ameddig tehát valaki nem kap vérszemet, addig az általad leírt "nem szeretném ha..." állapot nem szabálytalan.
Az esetek jelentős részében anarchba fog jutni minden érintett ország, de nem azért, mert a szövivezér lépett be íjászokat venni.
A javaslat azt célozza meg, hogy egy most is létező jelenséget meg lehessen úgy oldani, hogy ne lebegjen a fejed felett Domoklész kardja, és ne görcsbe rándult gyomorral lépj be reggelente, hogy vajon még 1/A, vagy már 5/Y.
|
|
|
The Following 4 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:43
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Jelenleg semmi nem tiltja, hogy egy ember belépjen a szövetségese országába, és oda tegyük fel íjászokat vegyen védekezéshez. Nincs is tervezve ilyen tiltás.
Ez a szabály sem jó szerintem, s mert ezzel sem értek egyet, a mostani javaslattal sem. Értem, hogy túl sok minden nem változna, de ha már eleve olyan ide vonatkozó szabály van, amivel nem értek egyet, nem tudok támogatni egy olyat, ami ezzel kapcsolatos.
De mivel nem is lesz tervezve ilyen tiltás, lehet hasztalan is az ellenállásom 
|
|
The Following User Says Thank You to Peter Rose For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 14:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
mióta témánál vagyunk sokszor le lett írva, nyilván nem arra gondoltam, hogy ki olvasta ezt tegnap vagy tegnapelőtt
|

08-29-2010, 19:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ez a megadni a belépőkódot és belépkedni más országába tilos vagy nem tilos, hát ez nekem kicsit zavaros. Nem kötözködni akarok Ati, de most úgy nyilatkozol, hogy a világon semmi szabálytalan nincs benne, de a nyitó hsz-ben még sűrűn emlegettél anarchba helyezést ez ügyben. Sőt, azt írtad, hogy volt is már anarchba helyezés ilyen miatt, akkor az jogtalan volt?
|
|
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post:
|
|

08-30-2010, 10:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Ez a megadni a belépőkódot és belépkedni más országába tilos vagy nem tilos, hát ez nekem kicsit zavaros. Nem kötözködni akarok Ati, de most úgy nyilatkozol, hogy a világon semmi szabálytalan nincs benne, de a nyitó hsz-ben még sűrűn emlegettél anarchba helyezést ez ügyben. Sőt, azt írtad, hogy volt is már anarchba helyezés ilyen miatt, akkor az jogtalan volt?
|
Ez teljesen jogos nekem is feltűnt a nagy "pálfordulás" bár hozzáteszem örülök neki hogy végre van TISZTA ÚTMUTATÁS! Nem csak a ködös célozgatások anarchról hanem egyértelmű Ati által leírt irányelv.
Namost ennek fényében a javaslatnak mi is a valódi értelme???
|
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

08-30-2010, 10:12
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Namost ennek fényében a javaslatnak mi is a valódi értelme???
|
???
Így van IGAZÁN értelme.
Vannak emberek, akiket különösebbképp nem érdekel az országuk, ha megy anarchba, akkor megy anarchba, ha ki lesz 168 körre tiltva, akkor ki lesz 168 körre tiltva. Ha törlésre kerül, akkor törlésre kerül. Ha úszik az eddig belefeccölt 7 és, akkor hát úszik. Még ha ez az A top klánjából történik, akkor sem érdekes. Ők esetleg megadják a belépőadataikat másnak.
Aki egy kicsit is komolyabban gondolja a játékot, az soha senkinek nem ad belépőadatokat, még a személyes ismerőseinek sem!
A javaslat célja, hogy ne csak óriási rizikók vállalásával lehessen napi 24 órát lenni klánszinten, hanem az átlagembernek is.
|
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-29-2010, 13:45
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
tegye fel a kezét aki már látta így leírva, hogy az A-s orik simán és szabályosan bépkedhetnek egymáshoz alap dolgokat elvégezni. most azt írod, hogy ez legális? akkor mire az egész cirkusz? tudom, mert valaki megadja a kódját a vezér meg részegen törli az orit meg ilyesmi.....
|
E-mail címet nem kell magadni, hogy beléphessenek 
|
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|