bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak? vagy hogy két hete nem is foglalkozol a játékkal és mégis hozzászóltam 2 hete a témádhoz? ezzel azért ne keress meg kérlek.
bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak?
Az nem neked szólt. Neked az szólt csak, hogy olvass figyelmesebben és annak címezd a mondanivalódat akit érint. Most is félreértetted amondanivalómat, mert nem voltál megint elég figyelmes Egyébként meg rád a legkevésbé sincs okom haragudni ugyanazért szálltál síkra amit én is kértem éppen.
Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket
Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.
1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök
Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket
Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.
1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök
Nekem elvileg mindket idopont jo lenne. Ha nem gond lenezek, hatha ragad ram valami