|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

07-14-2006, 09:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
már van 1 ilyen személyiség. igaz, az +10%-ot kap... viszont képzelj el egy olyan hadist, akinek van harcos meg vandál személyisége is... mészárolna, mint állat, szvsz igazságtalanul sokat (a többiekhez képest).
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

07-14-2006, 13:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Pillanatnyilag nekem a legjobban tetszik, hogy ne történjen semmi. Tuvalu pár hónap múlva megkapja a kék tizesét. Szerintem elég előny neki és követőinek a 9 személyiség és a dicsőség, hogy kék tizesük van. Azt hiszem, hogy azok, akiknek 6 vagy több személyiségük van, akkor kezdték a körbejárást, amikor ez még hátrányt jelentett. Nem hiszem, hogy abbahagynák azért, mert további előnyt már nem jelent. Éppen elég előny a 9 személyiség. Feltételezem, hogy a több személyiségű orik gazdái racionálisan döntenek, ezért minden újabb személyiség kevesebbet erősít az országon, mint az előző személyiség. Az utolsó választható személyiség (a 9.) már alig erősít valamit. Jól beleillik ebbe a sorba, hogy a 9. után már semmi erősítés sem lesz.
Zou ötlete is tetszik a következő megszorításokkal:
-A 9-s lefordulás után egyetlen személyisége és 1 választott plusz faji varija lenne.
-Minden csoportból a top 5%-ból juthatna csak tovább.
-Kötelező lenne az 1A-ból fordulni. Fordulás után újabb személyiséget kapna.
|

07-14-2006, 13:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Nekem is tettszik Zou ötlete, de nem top5%ra engedném meg, hanem 10%ra.. rengeteg a termelő ori a csoportok tetején és aki közéjük menne esetleg, azt elintézik rövidúton, vagy pedig termelni kell közéjük menni és megszervezett módon területet növelni, és nem szeretem az ilyen kiskirálykodást... 10%ba is elég kemény feljutni helyenként, és nem kerül az ember nem fair helyzetbe vele...
|

07-14-2006, 14:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Nekem is tettszik Zou ötlete, de nem top5%ra engedném meg, hanem 10%ra.. rengeteg a termelő ori a csoportok tetején és aki közéjük menne esetleg, azt elintézik rövidúton, vagy pedig termelni kell közéjük menni és megszervezett módon területet növelni, és nem szeretem az ilyen kiskirálykodást... 10%ba is elég kemény feljutni helyenként, és nem kerül az ember nem fair helyzetbe vele...
|
Igazán az a probléma evvel az ötlettel, hogy vajon azért a pár emberért, akik megszerzik a kék 10-t, érdemes-e ennyit programozni. De ez legyen a készítő problémája...
|

07-14-2006, 14:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
-Kötelező lenne az 1A-ból fordulni. Fordulás után újabb személyiséget kapna.
|
Ennek nem lenne sok értelme... lefordítom az orimat az top-ból és feljövök a másikkal, amit a klánom többi tagja, aki fent maradt, megtápol amennyire az lehetséges és pillanatokon belül ott vagyok megint, ahol voltam.... míg azok, akik nincsenek ebben a helyzetben, csak integetnek utánam...
És születnek emberek.
|

07-14-2006, 15:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ennek nem lenne sok értelme... lefordítom az orimat az top-ból és feljövök a másikkal, amit a klánom többi tagja, aki fent maradt, megtápol amennyire az lehetséges és pillanatokon belül ott vagyok megint, ahol voltam.... míg azok, akik nincsenek ebben a helyzetben, csak integetnek utánam...
|
Ha top 5% jutna tovább, akkor tulajdonképpen szinte csak azok tudnak a 9. személyiség után körbejárni, akiknek van orija az 1A topban és van másik kis körbejáró orijuk.
Akármit is mondsz, nehezebb az 1A top 5%-ba bejutni, mint ottmaradni és B-ből fordulni.
Akiket tápolnak, azoknak persze könnyebb, de a tápolás független attól, hogy fordulsz-e a top 5%-ról.
|

07-14-2006, 16:22
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Igazán az a probléma evvel az ötlettel, hogy vajon azért a pár emberért, akik megszerzik a kék 10-t, érdemes-e ennyit programozni. De ez legyen a készítő problémája...
|
Ugyanez a kérdés más megközelítésből: nem lenne-e érdemes lassan ezeknek az embereknek végre elkezdeni JÁTSZANI?  Én nem hiszem el, hogy aki 1000 kör alatt fellép, az akárcsak egyszer is belekerült volna egy IGAZI szöviháborúba, vagy bármi komolyba.
|

07-14-2006, 19:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha top 5% jutna tovább, akkor tulajdonképpen szinte csak azok tudnak a 9. személyiség után körbejárni, akiknek van orija az 1A topban és van másik kis körbejáró orijuk.
Akármit is mondsz, nehezebb az 1A top 5%-ba bejutni, mint ottmaradni és B-ből fordulni.
Akiket tápolnak, azoknak persze könnyebb, de a tápolás független attól, hogy fordulsz-e a top 5%-ról.
|
Ez így szép is lenne, ha nem az 1/a-s dolgot idéztem volna be... ott ugyanis nem független a tápolástól, mert 1 orit akár 9-en is tudnak segíteni (hogy a saját klánom példájánál maradjak, ha én orit cserélek ott, akkor 8-an) és símán be tudnék kerülni a top 5-be, míg egy másik átlag játékos tutira nem tudná ugyanezt megcsinálni...
És születnek emberek.
|

07-15-2006, 06:17
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sziasztok!
Látom azért az ötlet megfogta a fantáziátokat, vagyis érdemes rajta csiszolni,elgondolkodni...de a + 1 faji specvari akkora előny, amit csak igen szigorú feltételek mellett szabadna engedélyezni és csak olyanoknak, mint írtam is, akik bizonyították, hogy megérdemlik.... és itt nem a Tuvalu -féle orikra gondoltam....
a 9. személyiség után lenne egy választható modul...az ori gazdija nyilatkozna, hogy kíván-e tovább pörögni az orijával, további (+1 faji specvari), vagy marad neki a kék 10-es és slussz...
ha további specvarit akar szerezni, akkor kötelezi magát, hogy csak abban az esetben léphet tovább egy adott szintről, ha teljesíti a szigorú követelményeket ! (ez megbeszélés kérdése)...
és innen kezdve nem tudna továbblépni egy adott szintről, csak ha meg van neki a követelmény...ha így végigcsinálja az 5 szintet, akkor igenis megérdemli a +1 specvarit....
az 5let onnan jött, hogy a kék 9-es után is legyen motiváció, az igazán jó játékosoknak legyen miért küzdeni, az orijuk pedig erősebb lehessen az olyanok orijainál, akik csak felfedezgetésekkel megcsinálják a kék 10-est, de valódi tudás, játék nincs mögötte...
Várom a további javaslatokat
Zou
|

07-15-2006, 06:22
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ha pedig azt választja, hogy marad neki a kék 10-es, akkor ne kapjon további kék számot, akkor a max. a 10-es legyen neki....utána kénytelen lesz VALÓBAN játszani!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|