|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

11-08-2006, 13:18
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
kezed elhalni ez a topik, pedig érdemes témát feszeget szerintem...
Ahogy újraolvasom, találni benne olyan ötleteket, ami illik a zsemélyiségek sorába, és nem már meglévő képességeket hatványoz, hanem specifikus.
Ilyen pl. az ÉPÍTŐ - mindent a fele idő alatt építene és mondjuk x%-kal kevesebb nyersiből..
Vagy ott van a FELFEDEZŐ - x%-kal kevesebb katonából, pénzből...
Nekem ezek jutottak most eszembe:
- ŐRMESTER (vagy KIKÉPZŐ): fele annyi idő alatt minden (asszem a törpék is gondolkodóba esnének, hogy mit válasszanak 
- ÍRNOK: 50%-kal több tekit ír minden könyvtára
|

11-08-2006, 16:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
- ÉPÍTŐ: mindent a fele idő alatt építene és mondjuk x%-kal kevesebb nyersiből...
- FELFEDEZŐ - x%-kal kevesebb katonából, pénzből...
- KIKÉPZŐ: fele annyi idő alatt minden
- ÍRNOK: 50%-kal több tekit ír minden könyvtára
jo 5letek, de brutalisan erosek. kepzeld el akinek mar van 5-6 szemelyisege. ok mar amugyis profik, gondoljunk bele, milyen brutko orik lennenek ennyi mindennel felszerelve (+tudos).
reszemrol annyi, hogy jok a javaslatok tipusa, de nagyon erosek az ertekek.
az a "fele", meg a "dupla"... az nagyon sok.
|

11-08-2006, 18:00
|
Junior Member
|
|
|
|
rendben, finomítsuk
(és a többszemélyiséges problémával egy másik topic úgyis foglalkozik - talán abba az irányba billen, hogy aki elér egy határt, annak nehezebb lesz...)
|

11-08-2006, 18:06
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
reszemrol annyi, hogy jok a javaslatok tipusa, de nagyon erosek az ertekek.
az a "fele", meg a "dupla"... az nagyon sok.
|
Igen ezek tényleg durvák egy kicsit, de pl lehetne finomítani azzal hogy nem fele annyi idő alatt, hanem mondjuk 2-3 körrel gyorsabb az ÉPÍTŐ és a KIKÉPZŐ esetében
Vagy a kiképzőnél még annyit hogy 10% helyett mondjuk lakosságának 15% lehet kiképzés alatt...
Persze a felfedezőnél szintén lehet csökkenteni a szükséges katona és pénzmennyiséget, de itt is lehetne hogy kpl az ország területének 15% lehet felfedezés alatt.

11-08-2006, 18:17
|
Junior Member
|
|
|
|
...legyen akkor mondjuk 3 körrel gyorsabb az építkezés (a számokat az alapján írom most, hogy mennyi lenne az alsó határ, amiért én bevállalnám a személységet...) - így túlórában mondjuk 6 kör, ez elég értékesnek hangzik, hogy lecseréljem a jelenlegi személyiségemet bizonyos csopikban.
a képzésre én szintén gyorsaságot javasolnék, nem számszerűséget - használhatóbb lenne, ha hamarabb fel lehetne töltődni vele egy háborúban, mintha csak piacolok és mennyiségre megyek. Szóval szívesebben látnám ott mondjuk azt, hogy minden képzés és továbbképzés 20 helyett csak 12 kör normális esetben (nyilván a faji sajátságok erre jönnének rá.)
- ez nem lenne vészes, ha belegondoltok: azért ez csak egy potenciál, ahhoz, hogy valaki ki tudja használni, iszonyatos mennyiségű fegyver kell, ahhoz meg fém, stb.- tehát nem lenne olyan egyszerű, és a piacon is nagyobb értéke lenne ezeknek....
|

11-08-2006, 18:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
[quote=Med;41754]
- ŐRMESTER (vagy KIKÉPZŐ): fele annyi idő alatt minden (asszem a törpék is gondolkodóba esnének, hogy mit válasszanak
Fullra brutál lenne 
4körönként tudnak rá ütni de ő 5kör alatt uj sereggel áll már  Mondjuk egy törpe  Ugyhogy szerintem ez így rossz!!!
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-08-2006, 20:31
|
Junior Member
|
|
|
|
[quote=Harcosok;41926]
Quote:
Originally Posted by Med
Fullra brutál lenne 
4körönként tudnak rá ütni de ő 5kör alatt uj sereggel áll már  Mondjuk egy törpe  Ugyhogy szerintem ez így rossz!!!
|
ezen már én is túlléptem 
|

11-08-2006, 22:23
|
Member
|
|
|
|
Az építőnél, meg ott az ork...
Mi lenne ott? 
|

11-09-2006, 06:44
|
Junior Member
|
|
|
|
számold ki  (lehet, hogy többen játszanának orkkal is...)
|

11-09-2006, 08:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Csak az epites miatt kicsit erős lenne, hogy arra váltanak 
Meg nonsens lenne hogy 4-5 kör alatt épít.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|