|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ki a legjobb csaj a klánban ?
|
Zou mindenképp...
|

|
16 |
45.71% |
Talán Zou.
|

|
16 |
45.71% |
Zou!
|

|
7 |
20.00% |

07-12-2006, 18:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Le van fordítva az orid????? Pillanat, miről beszélsz? Melyikről? Captaint nem lefordítottad, áttették..  apró különbség.....
Flangán meg (ugye mert az is a tiéd) ott van fent...akkor most mi is van lefordítva?
|

07-12-2006, 18:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zounok
Le van fordítva az orid????? Pillanat, miről beszélsz? Melyikről? Captaint nem lefordítottad, áttették..  apró különbség.....
Flangán meg (ugye mert az is a tiéd) ott van fent...akkor most mi is van lefordítva?
|
nem tom fe e tűnt, de a "le van fordítva" idézőjelben volt.. bátran fordíthatod úgy is, hogy átették.
Flangán nem az én orim, annyit írtam én vittem.. és ezért repültem
de ha most azt kérded Flangán miért nem repült, gondolom belátod, hogyha beírom, hogy én viszem espanyolt + SHARKYLAND-ot akkor hidd el ettől még őket nem rakják át
de érdekes, te miért nem válaszolsz??
Monro melyik oriját fordította le?? nagyon kiváncsi lennék a válaszra... 
|

07-12-2006, 18:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nem tom fe e tűnt, de a "le van fordítva" idézőjelben volt.. bátran fordíthatod úgy is, hogy átették.
Flangán nem az én orim, annyit írtam én vittem.. és ezért repültem
de ha most azt kérded Flangán miért nem repült, gondolom belátod, hogyha beírom, hogy én viszem espanyolt + SHARKYLAND-ot akkor hidd el ettől még őket nem rakják át
de érdekes, te miért nem válaszolsz??
Monro melyik oriját fordította le?? nagyon kiváncsi lennék a válaszra... 
|
szal akkor legálisan maradt a te gondozásodban Flangán??
Légyszives idézd be, ahol azt írtam, hogy Monro lefordított orit....!!!!! Ne ferdíts, én nem írtam ilyet!!!!!
|

07-12-2006, 18:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szal akkor legálisan maradt a te gondozásodban Flangán??
Légyszives idézd be, ahol azt írtam, hogy Monro lefordított orit....!!!!! Ne ferdíts, én nem írtam ilyet!!!!!
|
ja bocs nem te írtad, hanem Monro meg Arwyl??? 
tényleg nagy külömbség!
gondod van azzal, hogy én vittem Flangánt??
az kérdés legálisan e? a válasz is egyszerű: pont olyan "legálisan" mint Monro Ulrichot
nem tecc? akkor miért nekem szövegelsz?  előx talán a saját házatok táján kéne körbe nézni és ha ott minden rendben lenne, akkor szövegelhetnél nekem 
|

07-12-2006, 18:59
|
 |
Member
|
|
|
|
azon tűnődtem, hogy a régi nagyok SZKra vonulásával megszűnik a marakodás... az élet megint meglepett, nem történt ez meg. lehet tévedek, lehet, hogy ez nem ugyanaz a marakodás mint eddig, csak most pepitában, és én tévedek, de így elolvasva nem ez tűnik valószínűnek. miért nem lehet ezeket a vitákat privátban elintézni, vagy miért kell provokálni a másikat, és miért kell erre kaphatónak lenni.
Wand elbántak veletek, részben mert átkerültél (szerintem jogosan, mert gyakorlatilag, ha vitted azt az országot, akkor az nem volt tiszta játék szerintem) részben meg feltörtek titeket, hogy játékon belül le győztek-e titeket azt nem én döntöm el, de ezek után miért kell még mindig reagálni ilyen dolgokra, azt nem értem. pihenj, élvezzed kicsit az életet, szellőztessed ki a fejed és ess neki újra ha van kedved és erőd játszani... Monro, Zou, nem kell a legkisebb provokáló hangemet, sem a legkisebb kioktató hangnemet se belevinni a klánhíreitekbe, hiszen ti vagytok az elsők, ez elég fegyvertény nem? Jó bornak nem kell a cégér... lehet megint az én szám nagy és én beszélek feleslegesen, de szeretném hinni, hogy nem csak én érzem úgy hogy igazam van, és nem hülyeségeket beszélek. most pedig visszaülök az erkélyre egy cigarettára és sörre és élvezem a hűs szelet ami a vihar után fúj itt nálunk.
|

07-12-2006, 19:03
|
 |
Member
|
|
|
|
már nem mi vagyunk az elsők 
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-12-2006, 19:09
|
 |
Member
|
|
|
|
igaz... a klánpontlistát csak a két szomszédunkig szoktam mostanában böngészni  ...
|

07-12-2006, 19:11
|
Member
|
|
|
|
Szerintem különbség, hogy ki mit ír...én nem írtam olyat, amit mondtál, mégis rajtam kéred számon...semmi közöm hozzá  )
Senki...jó neked, hogy arrafelé esett...én is kint az erkélyen cigiznék...ha nem lenne mocskos meleg  )) A kisfiam 10 perce jött be az erkélyről: " apu, az alattunk lakó nénit nem lehet megkérni, hogy esőt varázsoljon? Olyan mint egy boszorkány.." 
|

07-12-2006, 19:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

07-12-2006, 19:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Szerintem különbség, hogy ki mit ír...én nem írtam olyat, amit mondtál, mégis rajtam kéred számon...semmi közöm hozzá  )
|
jó akkor kérdezek olyat amit te írtál
Quote:
de mi azt mondtuk, hogy a klán alapítói lépnek le az 5-re...Kettő már lement
|
az egyik lement ori Te voltál, de mond csak ki volt a másik? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|