|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Szerinted hogyan lenne a hétvégi játék újra vonzóbb?
|
Jó így, ahogy van.
|

|
6 |
23.08% |
Lényegesen kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás, mint most (fele)
|

|
3 |
11.54% |
Legyen a kezdeti védelem hosszabb
|

|
1 |
3.85% |
Kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás (fele) + kezdeti védelem legyen hosszabb
|

|
6 |
23.08% |
Ne legyen választható a törpe faj
|

|
4 |
15.38% |
Más ötletem van (írd le!!!)
|

|
6 |
23.08% |

04-06-2010, 11:20
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Artista
Üdv!
Szerintem is a körszámot növelni kellene, időben meg rövidíteni. Egy penték-szombat vagy szombat-vasárnap-os hétvégi jó lenne, gyorsabb körváltásokkal...
(ui.: néhéz 60 órán át ébren maradni   )
|
A mostaninál gyorsabb körváltást a hétvégi játékra nem tudok elképzelni. 5 perces körök vannak, ha ennél gyorsabbat szeretnél, akkor a párbaj 3 perces körökkel biztosít játékot. Az 5 perces kör a normál játékmenetnél 12-szer gyorsabb.
|

04-10-2010, 18:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Játszottam már sokszor hétvégi játékot, és mostis játszok, és az az ötletem lenne az érdekében hogy a többi faj is szerepet kapjon a vip hétvégiben, és ez kedvet adhatna több játékosnak is hogy aki a gazdálkodó személyiget választja hétvégijátékban megkapja a törpe 200% os bánya termelését, igy nem csak midnenki 1 fajjal lenne, a törpe viszont azért járna jól hogy választhat más személyiséget mivel neki alapból 200% al többet termelnek a bányái. szerintem gondokozattok el ezen mert ez nem hülyeség, és ez megmenthetné a hétvégi játékot.
Last edited by Rém; 04-10-2010 at 20:06..
|

04-10-2010, 19:43
|
Administrator
|
|
|
|
Nem járható út, hogy a hétvégi játékban mást adjanak a fajok és személyiségek.
|

04-11-2010, 07:52
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)
|

04-11-2010, 20:16
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)
|
nemrossz ötlet, ez is megoldás lehet, bár még mindig hatalmas előnye van igy a törpének , mivel nemtud annyi fegyvert termelni mint a törpe és ez elég nagy hátrány.
|

04-12-2010, 15:25
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
|
Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van 
|

04-12-2010, 15:33
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van 
|
Párbajnál be lehet állítani a képzést, akkor egységes minden fajra, hiszen nem 10, hanem kevesebb körök vannak mostanában...
Párbajon a nyers és fegyo miatt jobb a törpe, de ha a képzését a többi fajhoz állítanánk, vagy azokat hozzá hétvégiben, akkor a hosszabb idő miatt kiegyenlítődhetne az előnye...
Tegnap felessel voltam és 600 egység nyerseket és 200 egység fegyokat loptam törpéktől...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

04-14-2010, 10:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Ezt már párszor szerettük volna megmenteni, személy szerint én is, de már nem vonz a dolog, és senki sem akarja megmenteni. Halott téma.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

04-14-2010, 10:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Halott téma.
|
Köszönjük az értékes javaslatot. 
|

04-14-2010, 10:21
|
 |
Member
|
|
|
|
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|