Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Szerinted hogyan lenne a hétvégi játék újra vonzóbb?
Jó így, ahogy van. 6 23.08%
Lényegesen kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás, mint most (fele) 3 11.54%
Legyen a kezdeti védelem hosszabb 1 3.85%
Kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás (fele) + kezdeti védelem legyen hosszabb 6 23.08%
Ne legyen választható a törpe faj 4 15.38%
Más ötletem van (írd le!!!) 6 23.08%
Voters: 26. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-06-2010, 11:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Artista View Post
Üdv!

Szerintem is a körszámot növelni kellene, időben meg rövidíteni. Egy penték-szombat vagy szombat-vasárnap-os hétvégi jó lenne, gyorsabb körváltásokkal...

(ui.: néhéz 60 órán át ébren maradni )
A mostaninál gyorsabb körváltást a hétvégi játékra nem tudok elképzelni. 5 perces körök vannak, ha ennél gyorsabbat szeretnél, akkor a párbaj 3 perces körökkel biztosít játékot. Az 5 perces kör a normál játékmenetnél 12-szer gyorsabb.
Old 04-10-2010, 18:16
Rém Rém is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Játszottam már sokszor hétvégi játékot, és mostis játszok, és az az ötletem lenne az érdekében hogy a többi faj is szerepet kapjon a vip hétvégiben, és ez kedvet adhatna több játékosnak is hogy aki a gazdálkodó személyiget választja hétvégijátékban megkapja a törpe 200% os bánya termelését, igy nem csak midnenki 1 fajjal lenne, a törpe viszont azért járna jól hogy választhat más személyiséget mivel neki alapból 200% al többet termelnek a bányái. szerintem gondokozattok el ezen mert ez nem hülyeség, és ez megmenthetné a hétvégi játékot.

Last edited by Rém; 04-10-2010 at 20:06..
Reply With Quote
Old 04-10-2010, 19:43
Ati Ati is offline
Administrator

Nem járható út, hogy a hétvégi játékban mást adjanak a fajok és személyiségek.
Old 04-11-2010, 07:52
csakegygnóm csakegygnóm is offline
Junior Member

Longevity: 89%

Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)
Reply With Quote
Old 04-11-2010, 20:16
Rém Rém is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by csakegygnóm View Post
Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom)
nemrossz ötlet, ez is megoldás lehet, bár még mindig hatalmas előnye van igy a törpének , mivel nemtud annyi fegyvert termelni mint a törpe és ez elég nagy hátrány.
Reply With Quote
Old 04-12-2010, 15:25
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 19%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by csakegygnóm View Post
Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 04-12-2010, 15:33
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van
Párbajnál be lehet állítani a képzést, akkor egységes minden fajra, hiszen nem 10, hanem kevesebb körök vannak mostanában...
Párbajon a nyers és fegyo miatt jobb a törpe, de ha a képzését a többi fajhoz állítanánk, vagy azokat hozzá hétvégiben, akkor a hosszabb idő miatt kiegyenlítődhetne az előnye...
Tegnap felessel voltam és 600 egység nyerseket és 200 egység fegyokat loptam törpéktől...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 04-14-2010, 10:12
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Ezt már párszor szerettük volna megmenteni, személy szerint én is, de már nem vonz a dolog, és senki sem akarja megmenteni. Halott téma.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Old 04-14-2010, 10:15
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Halott téma.
Köszönjük az értékes javaslatot.
Old 04-14-2010, 10:21
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Én csak őszinte vagyok...régen én is felvetettem, hogy mentsük meg, de senki se hederítette rá a fülét, hogy értelmes ötleteket adjon...mostmár én is kicsit pesszimista lettem.

***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules