Quote:
Originally Posted by Serg
Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte
|
Ebben nem tudok fixre állást foglalni, de valahogy idegenkedem az érveidtől.
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell

/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem

/