Quote:
Originally Posted by Ati
Győzzetek meg. Én nem ragaszkodom ehhez; mint mondtam, még nem volt abból probléma, hogy újrázások miatt valakinek a sok éve képzett katonái elvesztek volna.
A tekercsek elvesztéséből már volt, és meggyőzhető vagyok, hogy ez ellen tegyünk valamit, még ha én személy szerint azt vallom is, hogy az ilyenek kifejezetten kellenek, hiszen a piac nem raktár.
|
Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte