|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

01-26-2010, 20:26
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nézd lehethogy neked ez jónak tűnik,hiszen van egy remek "termelőüzem" mögöttetek. Próbálj meg beállni egy új klánba új országgal külső segítség és mi minden nélkül és utánna mond el milyen különbséget érzel. Ha így is felmész 3 hét alatt 700K-ra akkor gratulálok és belátom minden jólműködik csak én játszom bénán 
|
Egy apro kerdes. Mar mi a feneert kellene felmenned 3 het alatt semmi nelkul 700kra, amikor az ott levok honapokig, esetleg evekig jatszottak, termelessel egyutt, amig odajutottak?
Igaza van Zolinak, nagyon onzo lettel. Mar ott feltunt, amikor az elfet gyengiteni akartad...

01-26-2010, 20:30
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Nézd lehethogy neked ez jónak tűnik,hiszen van egy remek "termelőüzem" mögöttetek. Próbálj meg beállni egy új klánba új országgal külső segítség és mi minden nélkül és utánna mond el milyen különbséget érzel. Ha így is felmész 3 hét alatt 700K-ra akkor gratulálok és belátom minden jólműködik csak én játszom bénán 
|
Termelőüzem nélkül ne akarjon senki egyből felmenni 700k-ra.
De kipróbáltam már ismerősök, pénz, tapasztalat nélkül is, és bár nehéz volt, de megcsinálható.
Ezek szerint akkor működne jól számodra a játék, ha mindenki felmenne 3 hét alatt 700k-ra?
A kláncsaták izgalma, a nagy hekin lévő egyéni ütések izgalma, két nagy klán összecsapásának izgalma számomra sokkal élvezetesebb, mint akármi az alsóbb szinteken.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

01-26-2010, 20:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igaza van Zolinak, nagyon onzo lettel. Mar ott feltunt, amikor az elfet gyengiteni akartad...
|
Tudod minden éremnek van egy másik oldala. Innen pld úgy tűnik,mintha Ti féltenétek az érinthetetlenség mítoszát. Na én elmondtam ugyis amit a témáról gondolok ugyhogy asszem majd eldöntik a "nagyok".
Olyan önző alak vagyok aki 3x volt top1 klán vezére és egyszer sem verték le onnan mégsem töltött 3000 körnél többet fenn, mert önző módon lefordult vagy törölt a klántársaival együtt, hogy más is élvezhesse ami ezzel jár. Plusz egyszer az angolban nyilván emlékszel még rá. Ott sem trónoltam. Szóval ennyire vagyok önző és hatalomhajhász. Picit gondolkodj el rajta mielött megint a fejemhez vágsz valami cifrát.
|
The Following 12 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
-Fegya-, -Ricsi-, Dragi, Dus, Dynosaur, J.Ati, Kutyuleee, NewJackCity, none, RRRrrr, Rynok, Tsobi |

01-26-2010, 20:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Tudod minden éremnek van egy másik oldala. Innen pld úgy tűnik,mintha Ti féltenétek az érinthetetlenség mítoszát. Na én elmondtam ugyis amit a témáról gondolok ugyhogy asszem majd eldöntik a "nagyok".
|
Te is a nagyokhoz tartozol, es ertekes a velemenyed, ha nem csak a sajat erdekeidre gondolnal, hanem arra, hogy ez hogy hathat a csoportra, esetleg az atlag jatekosokra.
Amugy, ha belegondolsz, ott megdol az erved, hogy effektive ez rajtunk kivul majdnem mindenkinek tonkretenne a jatekat. Neked is. (hacsak nem ujraznal hullanak).

01-26-2010, 20:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Amugy, ha belegondolsz, ott megdol az erved, hogy effektive ez rajtunk kivul majdnem mindenkinek tonkretenne a jatekat. Neked is. (hacsak nem ujraznal hullanak).
|
Maradjon mindenki a maga házatáján. Ha te meg tudnád oldani akkor nem értem a kiakadást. Az Én játékomat meg hagy döntsem el Én mi tenné tönkre és mi nem. Ahogyan szerencsés lenne ha mindenki a maga nevében formálná meg a véleményét és nem kellene az "átlagjátékosok" (ahogy te fogalmaztad) szócsövévé válva az Ő nevükben nyilatkoznod, hogy nekik mi a jó. Van szájuk majd leírják.
|

01-26-2010, 21:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Maradjon mindenki a maga házatáján. Ha te meg tudnád oldani akkor nem értem a kiakadást. Az Én játékomat meg hagy döntsem el Én mi tenné tönkre és mi nem. Ahogyan szerencsés lenne ha mindenki a maga nevében formálná meg a véleményét és nem kellene az "átlagjátékosok" (ahogy te fogalmaztad) szócsövévé válva az Ő nevükben nyilatkoznod, hogy nekik mi a jó. Van szájuk majd leírják.
|
Kepzeld, jelen formabani bevezetessel, nem, nem tudnam megoldani. (azaz megis, ujraznek hullanak... :P) Csak mire eljutnanak odaig, mindenki rajonne, hogy ezt azert megsem kellene.
De igazabol tudod mit, vezessuk be tesztjelleggel, kerek egy hulla klant a Tied alatt 50k ponttal, es mutasd meg, hogy oldod meg, mert tokre erdekelne...
Amugy meg, nem hiszem, hogy olyan sokan olvasnak a kulsot.
A legtobb embernek derult egbol jonne a picsanrugas, hogy: nahat vegre megint fedezhetek a katonatermelesembol 50 hekit, es mire kelek fel reggel? Hogy jol bevertek az eddig kenyelmesnek hitt orszagomat. Puff, mar szk-n is vagyok. (vagy ezt meg sem varva mar akkor, amikor bejelentik hogy mi lesz a hullaval...)
Gondolod, ez lenne az udvozito?
Last edited by Remedy; 01-26-2010 at 21:10..
|

01-26-2010, 21:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Gondolod, ez lenne az udvozito?
|
Jó igazad van. A védőerő növelésének kihagyásával is túl erős.
De ennek ellenére is jobbnak érzem, mint a mostani helyzetet. Azt hiszem jól lehetne korrigálni az erőt a mértékek változtatásával, de nem erről folyik a vita. Mintha csak fekete és fehér lenne a világon...
|
The Following 2 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

01-27-2010, 10:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Amugy nekem az egesz irany sem tetszik. Miert kellene egy fajnak azzal megnovelni a haderejet, es faji bonuszait, csak mert szintet lep? Az ork miert nem ut nagyobbat, a felelfnek miert nem erosodnek a tolijai, az oriasnak meg a varazsloereje? Ugyanugy hadisodnak korulotte az orszagok, ugyanugy jobbak lesznek elvileg a jatekosok.
Miert nem talalunk ki egy allando bonuszt, ami azonos minden szinten?
Szemely szerint amugy en full barakk tamadoerovel a hullat (ami legyen mondjuk 85% barakk), egy 50%-os gnom tamadobarakknyira erositenem maximum 1/A-ra. De lehet mindehova is.... Gnomba kell tanya, kell templom a verszomjra, es betegseget sem lehet kapni tole...
Helyes, hogy jatszhatoval kell tenni a hullat, de "uberfajja" tenni total felesleges, es butasag, plane ha elvileg egy "igenytelen" fajnak lett tervezve.
Ne olyan szempontbol legyen mar igenytelen, hogy "ugyis beutok, akarmit is csinaltok".
Amugy Algnak igaza van, ennel az is jobb lenne, ha eltunne a jatekbol... 
|
|

01-27-2010, 12:19
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Amugy nekem az egesz irany sem tetszik. Miert kellene egy fajnak azzal megnovelni a haderejet, es faji bonuszait, csak mert szintet lep? Az ork miert nem ut nagyobbat, a felelfnek miert nem erosodnek a tolijai, az oriasnak meg a varazsloereje? Ugyanugy hadisodnak korulotte az orszagok, ugyanugy jobbak lesznek elvileg a jatekosok. ... 
|
Erről Atinak tudod, hogy mi a véleménye. Faji sajátosság.
De hogy ne legyen teljesen off, ezért Ati én azt szeretném kérni tőled amire , úgy is mutattál hajlandóságot, hogy:
Első körben, akkor maradjanak az általad javasolt férőhely növekedések, de a hadibonuszokon ne változtass semmit.
Ha nem lesz elég erős, akkor második körben, lehet emelni nekik a hadibonjukat +50%-kal,de
ha ez sem elég, akkor harmadik körben még mindig fölemelheted +100%-kal ahogy azt tervezted.
Emlékeztetnélek rá, hogy hosszas számolgatás után a játékosok számára elfogadható volt egy az elsőhöz hasonló felállás.
Az nagyjából, így nézett ki.: A hadibon rendszerhez nem nyúltunk volna,de A-ra a barakkok férőhelye 60-ra emelkedet volna, B-re 55, 3. szint 50, 4. szint45-re, 5. szinten maradt volna minden.
Az első változat, így is erősebb lesz, mert nem, csak barakkokra terjedne ki a javaslat.
|
The Following 2 Users Say Thank You to BigPi2 For This Useful Post:
|
|

01-27-2010, 12:32
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
a 93. oldali javaslat elég durva, Ati talán ezzel akarja megszüntetni végre az elf mocsár miatti sírás/rívást, hogy a rinyálók kezébe adja a hulla fajt, amivel le lehet darálni az elfeket... 
Nem hiszem, hogy ekkora erőnövelés jó irányba vinné el az A-s játékot, főleg, hogy elffel nem is lehet neki ártani SEMMIT
Kicsit gyengébb erősítés (ez de hülyén hangzik  ) lenne a megfelelő (nem akarok %-okat írni, van már épp elég javaslat)...
Amit Ati Te javasolsz, sztem még kipróbálás szintjén se kerüljön be, mert oké, hogy ha túl erős, nem lesz végleges, de ahogy már írták korábban, ez marhára nem fogja kárpótolni azokat, akik a teszt időszak alatt hulladarálóba kerülnek...
Más kérdés, hogy akármilyen lesz is a hulla, én soha nem lennék vele, akkor inkább daráljanak le... 
Sztem...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|