[quote=monro][quote=Remedy]Na de Gyulavezer... jo jatekosoknak nem kell folyton a kezuket fogniuk, es en jobban szeretem a demokraciat, mint a diktaturat...
Quote:
Remy el kell keserítselek... a háborúban nincs demokrácia! Ezért hierarchikus felépítésű minden hadsereg a világon. Amit a tábornokok kitalálnak azt kell csinálni Természetesen elötte lehet egymással egyeztetni de egy egységnek mindig van egy nagyfőnöke aki dönt és utasít. Ha nem így vezeted a csapatodat akkor az nem hadtest, hanem valami más Ha jól csinálod a dolgod és következetes vagy akkor nem veszi zokon senki a hierarchiás skálát, viszont ha túl sok döntést bízol másokra akkor nem fogadnak el vezetőnek, mert nem vagy elég hiteles. Persze akkor a legjobb ha késöbb az eredményeid is igazolják a döntéseidet.
|
Na es honnan gondolod, hogy en hadtestet szeretnek vezetni, es nem valami mast? (meg az se biztos, hogy vezetni szeretnek

Mi van, ha nekem az a fontos, hogy jot jatsszak a haverokkal, de emelett legyen idom minden masra, tudjak aludni, tobbet szamitson egy nap 7 ora eltoltott alvas mint mindjuk x heki az orimbol, tobbet szamitson egy sorozes, vagy egy barmi egy haverral, mint egy tamadas inditasa...
Nem lehetnek ugyanazok az ambicioink, es az, hogy mi nekunk a jo

Es hidd el, nem arrol van szo, hogy kibujnek barmilyen dontesmeghozatal alol...

De en inkabb tanacsnak szeretem az ilyet gondolni, mint megszeghetetlen parancsnak, es jateknak fogom fel a dolgot, nem haborunak.
Ilyen vagyok