|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-16-2010, 02:18
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon.
1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 04:44
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon.
1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek...
|
Úgy látom nem olvastátok el végig amit írtam.
Egy felső határ megállapítását midnenképp bevezetnék a kamatra, hogy ilyen ne fordulhasson elő!! Mondtam, hogy nem az acélom, hogy egy olyan végtelenségig gazdagodó országot csináljon a személyiség, amivel foglalkozni sem kell, csak "bontani és vásárolni és építkezni körönként 500 milliárdos hozammal" (Amúgy sem tudom hogy jött ez ki, mert még a meglévő pénzkészletet sem tudom, csak azt, h 100 bank van.Kell még hozzá az arány-szorzó.)
Én egy olyan személyiséget szeretnék ebből kihozni, ami tényleg jól tud támaszkodni a banki hozamokra, vagyis egy bankár, vagy bróker, vagy valami hasonló személyiséget, amit erdetileg is sugall a súgó. (Ilyen szempontból igaza van Atinak, tényleg szerencsésebb a tervezendő kereskedő (2)-re az, hogy kereskedő, mint a meglévőre.).
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

01-16-2010, 10:20
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Vityu most a fejembe látott...  pont ez jutott az eszembe, 72 óra védelem, mindent kiárultam előtte, és építettem 50 bankot (és akkor nem mondtam sokat... Ekkora haszonnal akár a területem 70-80%-át átépíteném bankká 3 napra....  )
Amúgy nekem van egy szemes kereskedő orim...  nem igazán volt szükségem semmi másra, úgyhogy akkor már ezt állítottam be. Meg a kereskedőnek van még egy tetszetős bónusza: "Minden pénzlopás csak feleannyi pénzt visz, mint másoktól." Szerintem azért ez sem kis dolog... 
|

01-16-2010, 10:31
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
Vityu most a fejembe látott...  pont ez jutott az eszembe, 72 óra védelem, mindent kiárultam előtte, és építettem 50 bankot (és akkor nem mondtam sokat... Ekkora haszonnal akár a területem 70-80%-át átépíteném bankká 3 napra....  )
Amúgy nekem van egy szemes kereskedő orim...  nem igazán volt szükségem semmi másra, úgyhogy akkor már ezt állítottam be. Meg a kereskedőnek van még egy tetszetős bónusza: "Minden pénzlopás csak feleannyi pénzt visz, mint másoktól." Szerintem azért ez sem kis dolog... 
|
Az bizony kicsi, szinte kereken 3 hektárt spórolsz meg vele (3 bank 0,512 részét hagyja szabadon a pénzednek)
Az alap felvetést viszont tényleg fölösleges erőltetni, egy másik topic éppen a bankos orik jövedelmének csökkentéséről szólt.
A felvetés pedig hasonlít a kereskedő első verziójához, ami nem véletlenül került megváltoztatásra.
Nem erősíteni, max gyengíteni kellene a kereskedőt.

01-16-2010, 13:19
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Bár nem támogatnom, nekem tetszene 
|

01-16-2010, 13:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Nézzük a számokat:
1, Hozam körönként 10 bank és 150.000 arany rendelkezésre állási aktuális tőkével:
Mostani:
10(bank)x7.500(kamat)=75.000 arany/kör
Módosult:
10x7.500x1=75.000 arany/kör.
Itt még ugye nincs módosulás, mert 150.000/150.000=1.
|
Ez csak 7500 arany, nem 75K...De persze, amúgy sem nagyon tetszik az egész, egy nagy vicc, hogy növelni szeretnéd a pénztermelést.
És nem lehet annyit fosztani, hogy azt a nagy termelést lehúzd. Ráadásul ekkora pénztermelés mellett, egy hónap sem kell, és már nem fog semmit sem érni a 100 milla, és nem lesz rá érdemes kimenni fosztani...Vicc...
Last edited by Dus; 01-16-2010 at 14:01..
|

01-16-2010, 18:37
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ez csak 7500 arany, nem 75K...De persze, amúgy sem nagyon tetszik az egész, egy nagy vicc, hogy növelni szeretnéd a pénztermelést.
És nem lehet annyit fosztani, hogy azt a nagy termelést lehúzd. Ráadásul ekkora pénztermelés mellett, egy hónap sem kell, és már nem fog semmit sem érni a 100 milla, és nem lesz rá érdemes kimenni fosztani...Vicc...
|
Nem tudom mit számoltál, de az én szorzótáblám alapján 7.500x10 az 75.000!
És megfelelő korlátozásokkal sztem működő dolog lenne.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|

01-16-2010, 18:45
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
|
Annyi lenne, ha mindegyik bank rendelkezésére állna az a 150.000... 
|

01-16-2010, 18:49
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
És megfelelő korlátozásokkal sztem működő dolog lenne.
|
Most van megfelelően korlátozva. Ne akarj 10 hekin naponta milliárdokat termelni!
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 21:48
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
erről kár beszélni is, mindenhol a nagy vagyonokat akarják nyírni, itt meg előjött a nagy ötlet hogy csináljunk milliárdokat pár nap alatt.....baromság..
nekem van 1.5 mrd épp benn 15 bankkal az mennyit is hozna?
nem gondoltad át kicsit se...
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|