|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-22-2009, 00:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Természetesen tévedhetek, de ezt a körös verziót nagyon valószínűtlennek érzem. Nem vagyok informatikus, de ennek a kivitelezéséhez hozzá kell írni a programkódhoz még pár sort ha jól tévedek. Sokkal valószínűbb, hogy ha már "hibáról" beszélünk, hogy valami elírva van a Hód számolásában, esetleg kihagyva.
Mikor anno jeleztem, hogy nem értettem miért verték be hétvégiben törpével a törpémet, akkor is az derült ki, hogy nem számolt toronyban férőhelybónuszt, ami valszeg a programozásban egy apró kihagyás lehetett.
Ha köröket is számolna varinál, az véletlen igen nehezen elképzelhetően kerülhet bele a Hódító számolásába, arról nem beszélve, hogy igen könnyen fel is kell tűnnie, ha mégis.
Még egyszer: nem vagyok infós, a programozásban is csak nagyon alapfokon jártas, de pont anno a VB könyvünkből tanultam meg, hogy JPÉ-t kell a legtöbbször használni 
|
Simán lehet elírás. Gondolj bele hogy számolnia kell a több körös varázslatok miatt, mi van ha ott rossz körszámmal számol, és ha egykörös akkor véletlenül a távolságot számolja bele vagy valami más körszámot. Ezt csak arra alapozva gondolom, hogy ha varik számával lenne baj, vagy mágikus pajzzsal az nyilván már elég régen kiderült volna és több ilyen eset lenne. Mivel ilyen eset hogy a számolás és az igazság más eredményt ad kevés van, ezért gyanakodnék valami olyan tényzőre ami a legtöbb esetben nem számít. Lehet hogy a törpével külön baj van, mert itt elég soka z eltérés a két szám között. Az én esetemben azonban Óriással varázsoltam Orkot realtiv messzebbről (nem 2 körről), a távolságon kivül azt tudom még elképzelni, hogy az Ork kitámbónusz érvényesült annak ellenére hogy nem is volt távol a serege, de ezt nem tartom annyira valószínűnek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|