Quote:
Originally Posted by vityu
2. 20%? Mi az a 20%? Szerintem attól még be tud verni egy ork... Öööö, akkor inkább elf... (ez azt jelenti, hogy a játékosok nem szeretnek számolni.)
Az egy dolog, hogy ti/mi kiszámoljuk a dolgokat, de ezen a 30-40emberen kívül van még 520félős, aki fél, hogy nem lesz újabb kék száma...
|
Sztem meg gondolkodni nem szeretnek. Van egy-két klánvezér típus aki átgondolja a dolgokat és véleményt formál valamelyik oldalra és van az aki nem számol nem gondolkodik csak írja a ződséget amivel a magához hasonlókat esetleg elrémíti ujdonságoktól!
Ehhez tartozik egy-egy ostoba hsz pirospontozása is...
Ha valaki betojik egy a mai klántámadásnál 20%-al gyengébb támadástól akkor az sosincs gépnél és csak hallomásból ismeri a játékot.
Ez az elftéma meg a népszerű érv egy olyan lehetőség ellen ami be sincs vezetve? Gyerekek nézzetek már körül a csoportban!!! 57% elf van! Amíg játékban voltam anno kb 30% lehetett vagy kevesebb!
Nyavajog mindenki ez ellen a sok-sok elf ellen de mikor javaslatot teszek a beüthetőségükre akkor én vagyok a béna fasz aki nem tudja megoldani őket

Pánikkeltésre viszont ugy látom királyul tudjátok használni.