|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Melyiket támogatnád?
|
Megnövelt lépéshatárok az alsóbb csoportokban
|

|
2 |
4.17% |
1/A teljesen kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
1/A az első fordulás után kihagyható
|

|
3 |
6.25% |
Nehezített fordulás B-ből
|

|
4 |
8.33% |
Könnyített fordulás A-ból
|

|
12 |
25.00% |
Maradjon ahogy van
|

|
15 |
31.25% |
Valami más megoldást kell keresni
|

|
9 |
18.75% |

10-30-2009, 13:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Monro és Fegya ötlete ezen nem segítene? Akár külön-külön is, vagy a kettőből megpróbálni összegyúrni valamit?
Von szerintem a te javaslatod, hosszú távon nagyon felvinné az A topaljának a hektár szintjét. Rövidtávon biztosan kedvező hatásai lennének
|

10-30-2009, 13:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Nem volt régen egy olyan javaslat, hogy ne a csoport 30%-áig kelljen fölmászni, hanem egy fix hektárig? Bár ez azt is eredményezhetné, hogy azon a fix hektáron szaporodnának meg nagyon a bunkerek, de legalább nem vinnék följebb a határt, és egy ütéssel túljuthatnának rajta azok, akik nem fedezni, hanem pörgősen játszani szeretnének - esetleg a faltörő szemivel egy őket is megmozgathatnák egy picit.
Esetleg kékszámtól is függővé lehetne tenni ezt a fix hektárt, teszem azt alapból mondjuk 5k heki (teljesen hasra ütés szerűen, ne ebbe kössetek bele), és minden további személyiséghez +500.
Másik mód ennek a fix határnak a széthúzására, hogy az előző 4 csoportban a legmagasabb elért terület + valahány ezer hektár, pl 4k.
Így nem mindenki egy helyen tartana bunkert, eloszlanának a mezőnyben, és talán jobban is lehetne haladni, közben azért mégis meg kellene dolgozni a fordulásért - és nem lenne sokkal nehezebb megszerezni most az első kék számot, mind mondjuk 4 évvel ezelőtt.
Nagy hülyeség?  indoklást is, ha lehet 
|
Nekem így első olvasásra ez is tetszik, de nem vagyok nagy A-s játékos, csak párszor fordultam meg ott.
|

10-30-2009, 13:41
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nekem így első olvasásra ez is tetszik, de nem vagyok nagy A-s játékos, csak párszor fordultam meg ott.
|
Gondolom ez a javaslat akkor minden csoportban bevezetésre kerülne. (?)
|

10-30-2009, 13:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
|
Én csak az A-ra értettem, tekintve, hogy A-ra úgy is speciális szabályok vonatkoznak, még fordulás esetén is, ha azt nézzük, hogy a több személyiséggel rendelkezőknek is 30%-ot kell teljesíteniük.
|

10-30-2009, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
|
Nem tudom hogy az jó lenne e, mert lehet ennek hátulütője pl. ha a fix top hektár alá esik a csoport legnagyobb orijának a hekije is, akkor megint változtatni kellene ha fix ez a szám ..
.. mondjuk ezt A-ban jelenleg nem tudom elképzelni hogy lehetséhes lenne ..
|

10-30-2009, 13:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Igazatok van a 2B-ből pörgés az nem csalás, csak kicsit szándékosan eltúloztam...
De azzal, hogy ezt sokan kihasználják, és az A-ban tartanak egy plusz országot állóvizet hoznak létre.
|

11-11-2009, 11:25
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
A fix hektáros azért nem jó, mert sztem még roszabb lenne a helyzet. mivel mind a csoport létszám, mind az adott pontszámon levő orik száma változó. ha pl meghúzod, hogy 5k hekin legyen a fix top határ, akkor 5k heki felett lesz az összes elf betokozodva és még fokozgatva se fox tudni ütni, mert nem a pont különbség, hanem a helyezés különbség miatt nem lesz ori 5-10körön belül.
|
Inkább ebbe a fórumba írom, talán jobban beleillik.
Mi lenne ha alapból 5000 heki lenne a top határa, de viszont aki már sok top kört eltöltött a topban annak feljebb menne. valahogy így:
TOP körök száma - TOP határa
2000 kör alatt - 5000 heki
2000 kör - 5050 heki
2200 kör - 5100 heki
2400 kör - 5150 heki
...
22000 kör - 10000 heki
22000 kör felett - 10000 heki
(Lehet, hogy kevés/sok a heti 50 hektár - csak példának írtam.)
Első látásra talán úgy tűnik, hogy minden elf felmegy majd 10000 hekire. De talán nem, mert nem mindenki akar állandóan topban lenni, például ha valaki csak azért tartja az 1A-s országát hogy B-ből forogjon, akkor neki bőven elég akkor felfedeznie 50 hekit ha B-ben is topba került.
A másik dolog, hogyha kiütik a topból mondjuk 7500 hektárnál, akkor ugye van még kb. 10ezer top köre - ami több mint 1 ÉV. Tehát nem kell aggódni, hogy végleg kiesik a topból, 1 éve van hogy visszajusson vagy esetleg forduljon.
Szerintetek ez megoldaná az elfek csoportosulását?
|

11-18-2009, 20:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
hát, ha csak az A-szintbe való életlehelés a cél, akkor sztem egyszerű a dolog:
nincs B-ből fordulás és máris megváltozik a helyzet... 
|

11-18-2009, 22:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by blade75
hát, ha csak az A-szintbe való életlehelés a cél, akkor sztem egyszerű a dolog:
nincs B-ből fordulás és máris megváltozik a helyzet... 
|
Az előző 2 hozzászólásod is kb. ilyen szintű lehetett....
|

11-18-2009, 23:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Az hogy sok, egymást fedezéseit/haladását túllicitáló ori van az 1A topjában, egy jó hír: azt jelenti többen sztnének játszani mint a korábbi játékosok egy adott %-a. Több mint 30%, hiszen nem egyszerre vannak A-ban.
Ami a gond, hogy a versenyben alulmaradók a kudarc miatt hamarabb fejezik be vagy szüneteltetik a hódítózást, mint tennék siker esetén.
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
kíváncsi lennék egy olyan véleményére akit érint. Hátha ő jobban el tudja mondani mi is a gond. Akiket én ismerek, és az időhiány miatt az elfet választják, semmi bajuk nincs vele, élvezik a tamagocsit, akik pedig az "elf mocsár" környékén vannak/voltak hadisabb orival, azok ugyan húzták a szájukat, de megoldották.
|
A klánunkban két tag is érintett: először a képzések maradoznak el, néha a teki sem maxos, aztán a vip is megszűnik, hiszen minek, aztán mélyszabi ill szk. Lehetett volna többet is tenni az előrejutásért, nekik annyi fért bele a szórakozásba, amennyi.
Sztném ha többen maradnának, ezért az 1A fordulás könnyítése mellett vagyok. Persze kell hogy valami értéke maradjon, tehát feltétel nélkül, pl 1A kihagyásával nem volna jó.
|
Posting Rules
|