|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-02-2009, 21:23
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg
Ma vettük észre azt a szomorító tényt, hogy ország távolodott körváltások közti időben.
Felvázolom, h érthető legyen:
L csoport Top 10%
Emberke ügyesen a szövim alá bontott, beütötte földre, majd szerzett hozzá képest pár pontkülömbséget.
Pontlistában 2 körre volt, majd a körvégére mire kitámadhattunk volna, a támadotthoz képest 3 körre emelkedett.
Ugyanebben a körben kimentem rá, mert tőlem maradt a 2 körös távolság, beütöttem, hazakísért, bejött. Támadás pillanatában maradt a 2 körös távolság, mire körváltás végén kísértem volna, csodák csodájára 3 körre emelkedett.
Hogyan lehetséges ez?
A pontlistában a helyezése ugyanaz maradt...
Kérlek segítsetek, kösz Raki
|
Elmesélem itt is, amit már üzenetben is megtettem!
Bevertem a szövetségesed, elbontottam a felesleget (110épület), és katonát képeztem, hogy alatta legyek. Elhoztam 59 hektárt. Akit beütöttem, az még mindig 2 körre volt, ezért lendületesen építkezni kezdtem. Átértem azon a ponton, ami után ő már nekem 3 körös. Te kijöttél rám, bevertél pusztítani. Leütöttél 62hektárt. Visszaért a seregem, és kimentem rád felülről. A sereg beért, láttam, hogy bizony két körre maradtál, és alattam. Gyorsan felhúztam az épületeket, kevés volt. Ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy hagyom a fenébe, mert olcsóbb visszafedezni majd, amit leütöttél, de aztán úgy gondoltam, hogy ez csak egy játék, hát akkor játsszunk!  Katonákat fokoztam el, hogy növeljék a népességem, mert minden egyes 5. lakos 1 plusz pontot jelent. Ezzel elkerültél te is tőlem 3körre. Így megmentettem magam attól, hogy kiküldd a sereged.  Neked mondjuk mindössze 500 katonát kellett volna elfokoznod, és máris 2 körre vagyok megint, de nem tetted.
A pontlista a sűrű lenti mezőnyben nem túl dinamikus. Mit is jelent ez: az egymástól való körtávolság 4k pontkülönbségen belül 2kör. Azt hiszem, hogy 6k pontkülönbségig 3 kör. DE van egy bizonyos %-a a csoportnak (már nem tudom mennyi), aki 2 körre lehet tőled. Tehát ha van 500olyan ország, aki pontok alapján 2 körre lehet tőled, de a csoport bizonyos %-a csak 200-at enged, akkor annyi lesz 2 körre, egy másik rész 3-ra, és így tovább.
Mivel a csoport tetején voltunk, ezért a lista dinamikussá vált, vagyis a pontváltozást nagyon jól követi a körtávolság. Egyszerűen kifokoztam a 2 körös távolságból.
Uhh, nagyon belekeveredtem, én már nem értem, amit írtam, javítsatok ki!    Lehet aludnom kéne már kicsit! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

11-02-2009, 21:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Egyébként 72hektárt fedezhettem volna annyiból, amennyit elfokoztam, hogy megvédjek 60-at!  De játszani akartam! 
|

11-02-2009, 21:29
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Elmesélem itt is, amit már üzenetben is megtettem!
Bevertem a szövetségesed, elbontottam a felesleget (110épület), és katonát képeztem, hogy alatta legyek. Elhoztam 59 hektárt. Akit beütöttem, az még mindig 2 körre volt, ezért lendületesen építkezni kezdtem. Átértem azon a ponton, ami után ő már nekem 3 körös. Te kijöttél rám, bevertél pusztítani. Leütöttél 62hektárt. Visszaért a seregem, és kimentem rád felülről. A sereg beért, láttam, hogy bizony két körre maradtál, és alattam. Gyorsan felhúztam az épületeket, kevés volt. Ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy hagyom a fenébe, mert olcsóbb visszafedezni majd, amit leütöttél, de aztán úgy gondoltam, hogy ez csak egy játék, hát akkor játsszunk!  Katonákat fokoztam el, hogy növeljék a népességem, mert minden egyes 5. lakos 1 plusz pontot jelent. Ezzel elkerültél te is tőlem 3körre. Így megmentettem magam attól, hogy kiküldd a sereged.  Neked mondjuk mindössze 500 katonát kellett volna elfokoznod, és máris 2 körre vagyok megint, de nem tetted.
A pontlista a sűrű lenti mezőnyben nem túl dinamikus. Mit is jelent ez: az egymástól való körtávolság 4k pontkülönbségen belül 2kör. Azt hiszem, hogy 6k pontkülönbségig 3 kör. DE van egy bizonyos %-a a csoportnak (már nem tudom mennyi), aki 2 körre lehet tőled. Tehát ha van 500olyan ország, aki pontok alapján 2 körre lehet tőled, de a csoport bizonyos %-a csak 200-at enged, akkor annyi lesz 2 körre, egy másik rész 3-ra, és így tovább.
Mivel a csoport tetején voltunk, ezért a lista dinamikussá vált, vagyis a pontváltozást nagyon jól követi a körtávolság. Egyszerűen kifokoztam a 2 körös távolságból.
Uhh, nagyon belekeveredtem, én már nem értem, amit írtam, javítsatok ki!    Lehet aludnom kéne már kicsit! 
|
Kitekerted a probléma nyakát, de megértettem 
Kösz az infót 
|

11-02-2009, 21:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Sűrű mezőnyben is el tudtál volna fokozni.
Két lépésben állapítódik meg a körtávolság. Először a pontkülönbség, ha 4k ponton belül van valaki, akkor lehet két körös, ha kívül van, akkor mindenképpen 3 vagy több körös lesz. (Kivéve persze a vándor személyiséget...) Utána lesz érdekes az, hogy a csoport hány százaléka lehet tőled 2 körre, amit én sem tudok.
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

11-02-2009, 21:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Két lépésben állapítódik meg a körtávolság. Először a pontkülönbség, ha 4k ponton belül van valaki, akkor lehet két körös, ha kívül van, akkor mindenképpen 3 vagy több körös lesz. (Kivéve persze a vándor személyiséget...) Utána lesz érdekes az, hogy a csoport hány százaléka lehet tőled 2 körre, amit én sem tudok.
|
Na, ezeket a szavakat kerestem! 
|

11-02-2009, 21:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mondjuk, láttam ellenkezőt is.
leföldeltem valakit, lett 5000 pontkülömbség, körváltásig maradt a távolság, majd egyből 5 kör lett, ez akkor hogy van?
|

11-02-2009, 21:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
leföldeltem valakit, lett 5000 pontkülömbség, körváltásig maradt a távolság, majd egyből 5 kör lett, ez akkor hogy van?
|
Lehet hogy akkor keveset játszottam... De ilyennel még nem találkoztam.
Körváltás után azért lett 5 kör a távolság, mert a helyezésben messze lett tőled.
Viszont körváltás előtt is 3 körre kellett volna lennie, 5k különbség esetén nem lehet valaki 2 körös. Biztos nem voltál vándor? 
|

11-02-2009, 21:38
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Lehet hogy akkor keveset játszottam... De ilyennel még nem találkoztam.
Körváltás után azért lett 5 kör a távolság, mert a helyezésben messze lett tőled.
Viszont körváltás előtt is 3 körre kellett volna lennie, 5k különbség esetén nem lehet valaki 2 körös. Biztos nem voltál vándor? 
|
De az voltam, de beütés utánni körben volt a megadott távolsag, majd lement az első körváltás a támadás után,s távolodott...
|

11-02-2009, 21:39
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Klanpontertek csak korvaltaskor frissul, szal nem.
|
rég jártam már Aban hátha.. 
de köszi 

11-02-2009, 21:40
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
|
gondolom itt kicsi volt a csoport, és ezért lettek "élesebbek" a határok... (mint hétvégiben... ott is kevesebb pontkülönbséggel kerülnek messzebbre az emberek...  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|