Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Távolodás 2 körváltás között (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3889)

Perzsaszőnyeg 11-02-2009 18:34

Távolodás 2 körváltás között

Ma vettük észre azt a szomorító tényt, hogy ország távolodott körváltások közti időben.
Felvázolom, h érthető legyen:
L csoport Top 10%
Emberke ügyesen a szövim alá bontott, beütötte földre, majd szerzett hozzá képest pár pontkülömbséget.
Pontlistában 2 körre volt, majd a körvégére mire kitámadhattunk volna, a támadotthoz képest 3 körre emelkedett.
Ugyanebben a körben kimentem rá, mert tőlem maradt a 2 körös távolság, beütöttem, hazakísért, bejött. Támadás pillanatában maradt a 2 körös távolság, mire körváltás végén kísértem volna, csodák csodájára 3 körre emelkedett.
Hogyan lehetséges ez?
A pontlistában a helyezése ugyanaz maradt...

Kérlek segítsetek, kösz Raki

Remedy 11-02-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 227609)
Ma vettük észre azt a szomorító tényt, hogy ország távolodott körváltások közti időben.
Felvázolom, h érthető legyen:
L csoport Top 10%
Emberke ügyesen a szövim alá bontott, beütötte földre, majd szerzett hozzá képest pár pontkülömbséget.
Pontlistában 2 körre volt, majd a körvégére mire kitámadhattunk volna, a támadotthoz képest 3 körre emelkedett.
Ugyanebben a körben kimentem rá, mert tőlem maradt a 2 körös távolság, beütöttem, hazakísért, bejött. Támadás pillanatában maradt a 2 körös távolság, mire körváltás végén kísértem volna, csodák csodájára 3 körre emelkedett.
Hogyan lehetséges ez?
A pontlistában a helyezése ugyanaz maradt...

Kérlek segítsetek, kösz Raki

Kifokozott/epitett 4/6k ponton kivulre. Semmi csoda nincs ebben. :)

Ati 11-02-2009 18:36

A távolság két tényező függvénye: helyezéskülönbség és értékkülönbség. Körváltás közben a helyezéseden nem tudsz változtatni, az értékeden viszont igen.

Remedy 11-02-2009 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227611)
A távolság két tényező függvénye: helyezéskülönbség és értékkülönbség. Körváltás közben a helyezéseden nem tudsz változtatni, az értékeden viszont igen.

Akarod mondani kor kozben, nem?

Perzsaszőnyeg 11-02-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227611)

tudom, hogy az értéken igen, de ez azt jelenti, hogy 10 darab 2 körös között van egy 3 körös is? képes közben akár körökre távolodni?

Remedy 11-02-2009 18:40

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 227614)
tudom, hogy az értéken igen, de ez azt jelenti, hogy 10 darab 2 körös között van egy 3 körös is? képes közben akár körökre távolodni?

Kepes. Viszont Te is utana tudsz menni, ha lekoveted a mozgasat. :)

Perzsaszőnyeg 11-02-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227615)
Kepes. Viszont Te is utana tudsz menni, ha lekoveted a mozgasat. :)

Értem...
Kösz az infót

none 11-02-2009 20:28

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 227614)

ez klánban is így van?

Ati 11-02-2009 20:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227612)
Akarod mondani kor kozben, nem?

Körváltás közben sem tudsz. :p

De természetesen két körváltás közöttre gondoltam.

És nem teljesen igaz, mert két körváltás között is változhat a helyezésed, de az külső tényezők hatására, Te magad nem tudod befolyásolni.

Remedy 11-02-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by none (Post 227646)
ez klánban is így van?

Klanpontertek csak korvaltaskor frissul, szal nem.

All times are GMT +1. The time now is 19:25.