![]() |
Távolodás 2 körváltás között
Ma vettük észre azt a szomorító tényt, hogy ország távolodott körváltások közti időben.
Felvázolom, h érthető legyen: L csoport Top 10% Emberke ügyesen a szövim alá bontott, beütötte földre, majd szerzett hozzá képest pár pontkülömbséget. Pontlistában 2 körre volt, majd a körvégére mire kitámadhattunk volna, a támadotthoz képest 3 körre emelkedett. Ugyanebben a körben kimentem rá, mert tőlem maradt a 2 körös távolság, beütöttem, hazakísért, bejött. Támadás pillanatában maradt a 2 körös távolság, mire körváltás végén kísértem volna, csodák csodájára 3 körre emelkedett. Hogyan lehetséges ez? A pontlistában a helyezése ugyanaz maradt... Kérlek segítsetek, kösz Raki |
Quote:
|
A távolság két tényező függvénye: helyezéskülönbség és értékkülönbség. Körváltás közben a helyezéseden nem tudsz változtatni, az értékeden viszont igen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kösz az infót |
Quote:
|
Quote:
De természetesen két körváltás közöttre gondoltam. És nem teljesen igaz, mert két körváltás között is változhat a helyezésed, de az külső tényezők hatására, Te magad nem tudod befolyásolni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |