Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-30-2009, 11:04
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Varázslatok:

Túzfal: országod határait egy tűzfallal veszi körül ami komoly veszteséget okoz a Téged megtámadó seregnek, még a csata elött (a veszteség nagysága lehetne annak függvénye, hogy mekkora varázsló sereg helyezte el a varázslatot vagy pedig fix %os)

Fanatizálás: A vérszomjhoz hasonló csak annál erösebb hatásfokkal működő támadó erősító varázslat, amelynek hátránya, hogy a csata elmúlása után sereged x% a holtan esik össze a kimerültségtől

Illuziókép/Útvesztő: Ha látod, hogy országod felé seregek tartanak, akkor használhatód ezt a varázslatot. Az éppen országod felé tartó seregek útja 1 körrel tovább tart(csak oda).

Hamis pénz/bolondok aranya: Aranyat teremt, mely a kör végén mindenképp elveszik (megsemmisül) Az így teremtett aranyat a piacon nem lehet elkölteni! (Felhasználható:a piacon kívül bárhol; pénzosztás lakosságnak, képzés, építés, teki írás, stb.)

Majd, ha jut még eszembe írok..
A tűzfal miért segítse a nagy varisokat? Da ha lenne, akkor legyen a támadónak tűzoltó varázslata
Mi lenne a fanatizálás ellentéte a védő orinál? Kicsit durva lenne egy orkot meg ezzel is megáldani
Az útvesztőt butaságnak tartom, mert akkor az 1 körös sereg elé is lehetne hívni helpet
A pénz dolog is sztem felesleges, mert arra ott az alma, ami meg is marad
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-30-2009, 11:05
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ezek nem tetszenek
Az első azért mert nem tudok rájönni hogy fertőzött vagyok e (hacsak nincs erre uj varázslat) A második pedig felesleges, mert most is számolható.
engem érdekel, hány tábornok van távol.. :P és, hogy kire megy
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
Old 10-30-2009, 11:20
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
A tűzfal miért segítse a nagy varisokat? Da ha lenne, akkor legyen a támadónak tűzoltó varázslata
Mi lenne a fanatizálás ellentéte a védő orinál? Kicsit durva lenne egy orkot meg ezzel is megáldani
Az útvesztőt butaságnak tartom, mert akkor az 1 körös sereg elé is lehetne hívni helpet
A pénz dolog is sztem felesleges, mert arra ott az alma, ami meg is marad

Pool nem minden fajnak állna rendelkezésre minden akció...és szerintem nem kell párokba kiadni mindent, nem célom, hogy ami valami pluszt ad annak legyen ellentéte védő oldalon.. szeretném, ha maguk a fajok több sajátosságot kapnának, mint néhány plusz minusz % ennyi az amit szeretnék, mert szerintem színesebbé tenné a játékot.. a tűzfal? hagytam alternatívát pl ott is, de beírhatnád, hogy jó a tűzfal csak legyen egy vízburok ami meg bla-bla semlegesíti a tűzfal hatását vagy, hogy ne a varik száma határozza meg a tűzfal erösségét, hanem legyen fix % a sebzése..

áá nem vagyok kisegítve az elején 2000 aranyakkal viszont, ha kapnék 20-40 et is akár akkor lehet elöbb zárkozik fel egy új ori mindent tud képezni, írni.. stb.. bár lehet tényleg hülyeség, de mondj valami ötletet te is kérlek, vagy mond azt, hogy magát a fajok különbségének mélyítését nem helyesled.
Reply With Quote
Old 10-30-2009, 11:24
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Pool nem minden fajnak állna rendelkezésre minden akció...és szerintem nem kell párokba kiadni mindent, nem célom, hogy ami valami pluszt ad annak legyen ellentéte védő oldalon.. szeretném, ha maguk a fajok több sajátosságot kapnának, mint néhány plusz minusz % ennyi az amit szeretnék, mert szerintem színesebbé tenné a játékot.. a tűzfal? hagytam alternatívát pl ott is, de beírhatnád, hogy jó a tűzfal csak legyen egy vízburok ami meg bla-bla semlegesíti a tűzfal hatását vagy, hogy ne a varik száma határozza meg a tűzfal erösségét, hanem legyen fix % a sebzése..

áá nem vagyok kisegítve az elején 2000 aranyakkal viszont, ha kapnék 20-40 et is akár akkor lehet elöbb zárkozik fel egy új ori mindent tud képezni, írni.. stb.. bár lehet tényleg hülyeség, de mondj valami ötletet te is kérlek, vagy mond azt, hogy magát a fajok különbségének mélyítését nem helyesled.
Nem helyeslem a fajok különbségének mélyítését, sztem így is van elég nagy hézag közöttük, ha meg még rápakolunk pár szemet is: ork tábi-tudós vérrel fanatizálva akkor kapnánk pár szuperfajt...
Sztem egy faj nem játszható most rendesen, a hulla, azon kell(ene) változtatni
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 10-30-2009, 11:59
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Nem helyeslem a fajok különbségének mélyítését, sztem így is van elég nagy hézag közöttük, ha meg még rápakolunk pár szemet is: ork tábi-tudós vérrel fanatizálva akkor kapnánk pár szuperfajt...
Sztem egy faj nem játszható most rendesen, a hulla, azon kell(ene) változtatni
szerintem a hulla, kb olyan, mint az ember meg a feles..

egy fajt tartok jónak és van kettő msáik ami közel olyan jó.. így az ork, gnóm, óriás az ami valamelyest jó..
Reply With Quote
Old 10-30-2009, 13:24
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
szerintem a hulla, kb olyan, mint az ember meg a feles..

egy fajt tartok jónak és van kettő msáik ami közel olyan jó.. így az ork, gnóm, óriás az ami valamelyest jó..
Sztem meg hülyeség, amit írtál...
Vállalom, hogy 5-ről végig emberrel játszom, te meg hullával, meglátjuk ki meddig jut el....
Reply With Quote
Old 10-30-2009, 17:53
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Tolvaj akciók:

Árulók küldése: Saját lakosságod x-%-a az ellenfélhez "költözik" (egyszerre egy országban csak az összlakosság 10%-a lehet áruló), ha saját vagy egy szövetségesed serege tart az árulókkal fertözőtt országba, akkor a beütés elött az árulók dezertálnak, így esetleges dolgozó hiányt okozva.

Tanácskozás kihalgatása(fél-elfnek): akárcsak a távol lévő seregek vizsgálatánál itt is a seregekről szerez információt a küldő ország, de annál jóval pontosabbakat-(egy az egyben láthatná a Tanácsadók/Katonák pontban szereplő táblázatot)

elvileg ez jol hangzik

Quote:
Varázslatok:

Túzfal: országod határait egy tűzfallal veszi körül ami komoly veszteséget okoz a Téged megtámadó seregnek, még a csata elött (a veszteség nagysága lehetne annak függvénye, hogy mekkora varázsló sereg helyezte el a varázslatot vagy pedig fix %os)

Fanatizálás: A vérszomjhoz hasonló csak annál erösebb hatásfokkal működő támadó erősító varázslat, amelynek hátránya, hogy a csata elmúlása után sereged x% a holtan esik össze a kimerültségtől

Illuziókép/Útvesztő: Ha látod, hogy országod felé seregek tartanak, akkor használhatód ezt a varázslatot. Az éppen országod felé tartó seregek útja 1 körrel tovább tart(csak oda).

Hamis pénz/bolondok aranya: Aranyat teremt, mely a kör végén mindenképp elveszik (megsemmisül) Az így teremtett aranyat a piacon nem lehet elkölteni! (Felhasználható:a piacon kívül bárhol; pénzosztás lakosságnak, képzés, építés, teki írás, stb.)
Illuziokép nem tetszik
Hamis pénz se
Reply With Quote
Old 10-30-2009, 18:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Illuziokép nem tetszik
Nekem tetszik, igy legalabb szovis orszagot nem lehetne beutni...
Old 10-30-2009, 18:16
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Longevity: 86%

-----
bocs, nyilván ki lehet játszani amit felvetettem
hülyeséget írtam, mea culpa
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 10-30-2009 at 18:29..
Reply With Quote
Old 10-30-2009, 18:29
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nekem tetszik, igy legalabb szovis orszagot nem lehetne beutni...
na ja ez a bajom nekem is

esetleg az utvesztő lehetne olyan hogyha rávarázsolom az ellenre akkor 1 körrel később ér hazaD
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules