|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

09-26-2009, 01:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Aha persze. Vajon az ellen tankjai hol fognak ütni holnap?
|
Miért a PEACE tankok hol ütnek? 
Nyilván mindkét oldalon a szövetségesek regulárisai segítenek, de attól még a lakosság nem üt se a PEACE se a Fortis/Eden oldalról, és az nagy különbség.
Nagy különbség, ami szvsz nekünk kedvez egyébként, mivel a mi lakossági sebzésünk a legnagyobb kb az egész eVilágon.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

09-26-2009, 01:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Már hetek óta nem regeltem, csak bugzilla újabb mutatványát kívántam bemutatni. Bár ilyen alapon minden nap tölthetnék fel képet ide...
|
Egyébként szerintem félreértettél, mert semmiféle rosszindulat vagy hátsó szándék nem volt abban, hogy kiforgattam a bevágott képed mondanivalóját, csupán feldobtad az avataros dologgal a magas labdát 
www.unimarket.hu
|

10-06-2009, 14:36
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Egy összetettebb kérdésem lenne a kicsit, már a játékban többet tudók felé.
Egy cég alapításáról van szó. És lenne pár kérdésem...
- Megéri?? (gondolom igen, de semmiben sem lehetek biztos  )
- A 20 aranyon felül, ami az alapításért fizetendő, kell-e valami tőke?? Mennyi?? (én 120-150 HUF-ban gondolkodtam)
- Milyen céget érdemes alapítani?? (Én egy fegyvergyárra gondoltam, úgy 4 és 5 képesség közé, ott elég sokan dolgoznak...És Q1-es fegyvert néztem ki)
- Előzőhöz kapcsolódóan: Q1-es fegyóhoz, Q1-es vas kell??
- Továbbá egy fegyvergyárban a képesség függvényében mennyi fegyvert hoz létre a dolgozó??
- Meg lehet kapásból mondani, hogy milyen képességekkel dolgozhatnak ott, vagy első képességről indul, és ezt lehet fejleszteni??
"Csak" ennyi lenne.  Köszi előre is a válaszokat.
Szerk.: Egy lényeges kérdéspár lemaradt. 
Ha valakinek saját cége van, ott tud munkát vállalni?? Tud egyáltalán dolgozni??
Last edited by Dus; 10-06-2009 at 14:51..
|

10-06-2009, 14:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Egy összetettebb kérdésem lenne a kicsit, már a játékban többet tudók felé.
Egy cég alapításáról van szó. És lenne pár kérdésem...
- Megéri?? (gondolom igen, de semmiben sem lehetek biztos  )
- A 20 aranyon felül, ami az alapításért fizetendő, kell-e valami tőke?? Mennyi?? (én 120-150 HUF-ban gondolkodtam)
- Milyen céget érdemes alapítani?? (Én egy fegyvergyárra gondoltam, úgy 4 és 5 képesség közé, ott elég sokan dolgoznak...És Q1-es fegyvert néztem ki)
- Előzőhöz kapcsolódóan: Q1-es fegyóhoz, Q1-es vas kell??
- Továbbá egy fegyvergyárban a képesség függvényében mennyi fegyvert hoz létre a dolgozó??
- Meg lehet kapásból mondani, hogy milyen képességekkel dolgozhatnak ott, vagy első képességről indul, és ezt lehet fejleszteni??
"Csak" ennyi lenne.  Köszi előre is a válaszokat. 
|
Ha bele akarsz fogni, semmiképp se alapíts, tele a piac eladó cégekkel. Amennyiben nyersanyagtermelő céget szeretnél, figyelj oda, hogy high régióban legyen a cég. (Én már sikeresen nyitottam indóban egy olajcéget olyan régióban, ahol még csak medium oil se volt, de elkelt...).
1. Nem éri meg.
2. Kezdőtőke: land cégeknél legalább 2 napi fizetés, manusnál 2 napi fizu + 2 napra elegendő nyersanyag.
3. Mindegy milyen vasat veszel, a q1 a cégnél 1 egység nyersanyagként jelentkezik, a q5 pedig 5 egységként. (Jelenleg egy egységre számolva a q3 a legolcsóbb.)
4. Termelékenységi formula itt.
5. Fegyócégnél csak manuskilles állásajánlatot tehetsz ki a piacra. Te döntöd el, hogy milyen fejlett munkásokra van szükség. (2-es skill alatt ne tegyél ki, az a szocmin dolga).
Ha rám hallgatsz vársz egy kicsit, amíg az adminok által beígért új gazdasági modul meg nem érkezik. Jelenleg komoly túltermelési válság van, nem nagyon éri meg alacsony szintű termékeket gyártani, hacsak nem találsz 10 olyan munkást, aki hajlandó a piaci béreknél olcsóbban dolgozni. (esetleg nem teljesen szabályos eszközökhöz nyúlsz)
|
|

10-06-2009, 15:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerk.: Egy lényeges kérdéspár lemaradt. 
Ha valakinek saját cége van, ott tud munkát vállalni?? Tud egyáltalán dolgozni??
|
Ha saját "neveden" van a cég, akkor nem dolgozhatsz sehol. (De jár 30 naponként a HW medál). Ha csinálsz egy orgot (+5 gold  ), és az org lesz a cég tulajdonosa, akkor dolgozhatsz a saját cégedben.
|
|

10-06-2009, 15:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha saját "neveden" van a cég, akkor nem dolgozhatsz sehol. (De jár 30 naponként a HW medál). Ha csinálsz egy orgot (+5 gold  ), és az org lesz a cég tulajdonosa, akkor dolgozhatsz a saját cégedben.
|
Akkor jó, mert 20 aranyam van, de szintlépéskor kapok még 5 aranyat (mondjuk az még arrébb van), és addigra elvileg megjön ez az új gazdasági dolog.
Köszi a segítséget!
|

10-06-2009, 15:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Nem éri meg.
|
Én ezt emelném ki 
Meg azt, hogy várj tényleg az új modulig. Addig semmilyen körülmények között nem éri meg q1 céget működtetni. Landosból alapból nem, mert nem is tudom vesz-e valaki q1 nyersanyagot. Manusból is nagy a túltermelés.
Én a q3 bányám is eladtam, egyszerűen nem éri meg a napi kevesebb mint 1 goldért a vesződséget a cégezés, szerintem 
www.unimarket.hu
|

10-06-2009, 15:37
|
Member
|
|
|
|
Számolgattam kicsit:
4 és 5 közötti skill esetén ha 10-en vannak a cégben, kb. 16-ot termel, jó welnessel egy játékos, ami napi 160 fegyó lenne. 160 fegyóhoz 54 (53,333) Q3-as vas kell. Ez rossz esetben is mondjuk 50 HUF. 160 fegyót (Q1) pedig 3 fölött lehet elpasszolni / db. Az durván 500 HUF. Tehát 450 profit van rajta, amiből lejön 5% VAT (Áfa??), marad 405 HUF. Ebből 10 ember bére, Q1 fegyvergyár, 4 és 5 skill között 8 körül van, számoloj 10-el. Azaz 100 HUF. (-ha org, és én is dolgozok...) Akkor durván napi 300 HUF profit van, amiből még 10% elmegy "income tax"-ra, azaz marad kb. 270 HUF...Ha minden fegyvert el lehet passzolni (3-as árral számoltam, holott 3 fölött van a Q1 fegyó).
Lehet, hogy rossz helyeken számoltam rá az adókat de napi 1 gold profit van, ha jól látom, ami az én esetemben nagyon sok (amúgy keresek 13,5 HUF-t  ). Úgyhogy ne értem, miért nem éri meg...Ha nem is annyi a profit, amennyit írtam, a fizetségemnél biztos, hogy sokkal több...Nem?? 
|

10-06-2009, 15:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Valamit elszámoltál, mert nekem simán mínuszosra jön ki a q1 fegyógyártás.
ui: erepmarket.co.cc
itt megtalálod az aktuális legjobb árakat, és egy random q1 fegyógyár beillesztésével tudsz számolni a company tools-ban mindent
www.unimarket.hu
|

10-06-2009, 16:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Amúgy a legnagyobb gond az, hogy sokan csalnak. Ezért nem éri meg cégezni különösebben. Olvastam olyat, aki azt írta ő napi 4 q4 fegyóval üt, na most csak viszonyításképp, egy q5 fegyógyár nem termel ennyi profitot közel sem, holott az 390 goldba kerül. Szóval kérdés, hogy honnan van pénze rá? De tfh napi 1 goldot termelne egy cég. Ugyanennyi munkával napi 10-15 goldot lehet összecsalni, ami elég nagy gyász, hogy mit ne mondjak. Ja, és jó eséllyel le sem buksz.
Az egész rendszer mintha a csalást és a hackelést támogatná kicsit, de ez van, ezt kell szeretni, vagy nem foglalkozni vele...
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|