Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-15-2009, 00:22
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
fel a fejjel. Örökké nem eshet. HIába egy játék, ez az e-való élet. Fel a fejjel és küzdjetek tovább
Ez nem ilyen egyszerű, habár alapjaiban egyetértek.
Az egy dolog, hogy ellopják a pénz egy részét, az egy másik, hogy direkt átláthatatlan sunyi módon. De ilyeneknek dolgozzak? Nem kérlekszépen, nem vagyok lojális a "hazáért" meg ilyen demagóg dumákért csalókhoz, meg játékpénzért korrumpálódókhoz. LOL szánalmas játékgoldért korrumpálódni, nem?
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-15-2009, 02:35
szamóka's Avatar
szamóka szamóka is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Azonban 2000 gold és 35000 ESP (azaz még 1500 goldnyi valuta) ott maradt Feherlofia Koppánynál, abból tankoltunk Asturiasban.
De bennem felmerült a kérdés, hogy ha abból tankoltunk Asturiasban, akkor miért is nem először az államnak ment a pénz és utána tankolásra?
Hát utánajártam és ki is derítettem azt ami ebből a folyamatból nyilvánvaló is volt. Nevezetesen hogy a pénz egy részét felosztották magánemberek között. Magyarán ellopták.
Neked nyilván rosszul esik, hisz te figyelted a spanyol bankot. Ha ellopták hát ellopták (persze csak ha valóban "ellopták", előbb tisztázni kellene, hogy kitől is lophatták el...). Nem fogom fel nagy tragédiaként, hisz ez a játék a való életet próbálja szimulálni. És hol lenne jobb helyen az eKorrupció mint eMagyarországon?
Old 08-15-2009, 02:48
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Originally Posted by szamóka View Post
Neked nyilván rosszul esik, hisz te figyelted a spanyol bankot. Ha ellopták hát ellopták (persze csak ha valóban "ellopták", előbb tisztázni kellene, hogy kitől is lophatták el...). Nem fogom fel nagy tragédiaként, hisz ez a játék a való életet próbálja szimulálni. És hol lenne jobb helyen az eKorrupció mint eMagyarországon?
Nekem nem azért esik rosszul mondjuk, mert én nem kaptam belőle, mielőtt félreértés esne (tudom, hogy nem erre utaltál, csak erről jut eszembe).
Kitől lopták el? Az államtól, egyértelmű. Nem az államot illette volna a pénz? Mert ha nem akkor kit? És milyen érvek alapján?
Én nagyobb tragédiaként fogom fel ennél, mivel lefelé összetartásról meg önfeláldozásról beszélnek, közben meg állami vagyont lopnak
Te aki Ontarióért eltankoltad a pénzed, mit szólsz ahhoz, hogy magánzsebbe megy többször annyi?

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-15-2009, 02:52
szamóka's Avatar
Member

Quote:
Nekem nem azért esik rosszul mondjuk, mert én nem kaptam belőle, mielőtt félreértés esne (tudom, hogy nem erre utaltál, csak erről jut eszembe).
Kitől lopták el? Az államtól, egyértelmű. Nem az államot illette volna a pénz? Mert ha nem akkor kit? És milyen érvek alapján?
Én nagyobb tragédiaként fogom fel ennél, mivel lefelé összetartásról meg önfeláldozásról beszélnek, közben meg állami vagyont lopnak
Te aki Ontarióért eltankoltad a pénzed, mit szólsz ahhoz, hogy magánzsebbe megy többször annyi?
Nem érdekel, ebül szerzett jószág ebül vész el...
Old 08-15-2009, 03:04
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Originally Posted by szamóka View Post
Nem érdekel, ebül szerzett jószág ebül vész el...
Ja, csak nem azok szerezték ebül akiknél elvész. Ez szerintem épp elég érv.
Olyanok viszik el akiknek semmi közük nem volt a szerzéshez! És még egyszer mondom, nem azt akarnám, hogy olyanok vigyék el, akiknek volt közük, hanem hogy ne vigye el senki!
Amúgy nem is ez a legnagyobb probléma, hanem pl Rlazol ezt szóvá tette, és szó nélkül mást jelöltek helyette következő elnöknek.
Pedig gyakorlatilag ő végzi most is az elnöki munkát. Hogy miért? Mert a megválasztott magyar elnök nem jelenik meg eRepen, LOL ez is vicc. Falban miért elnök ha nem csinál semmit? Idióta MHP szavazótábor szó nélkül megválasztotta.
Feherlófia meg PEACE GC Supreme Commanderként pénzt lop, azért az is egy szint, mikor te írányítod a világ legnagyobb hadseregét és nincs jobb dolgod mint a nem általad szerzett pénz felosztani a haverjaid között.
Ez aztán bújtatott KARD kampány, csalódtam bennük, nem kicsit, de az MHP meg egy nagy demagóg buborék, semmi mondanivalóval. Akik meg pattognak az MHP-n belül, általában szélsőjobbos komolytalan emberek.
Azért az eVilág és a való világ között van egy olyan különbség, hogy itt simán azt mondhatom, ha csalódott vagyok, hogy elköltözök. Akárhova. Mondjuk beállok lazokratának. Vagy neadj' Isten teokratának
Persze nem, de itt sokkal nagyobb a mobilitásod és egyedül is simán ellehetsz úgy, hogy közben nem csökken a játékélményed

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-15-2009, 03:06
szamóka's Avatar
Member

Quote:
de itt sokkal nagyobb a mobilitásod és egyedül is simán ellehetsz úgy, hogy közben nem csökken a játékélményed
Épp ezért lettem jelentéktelen senki
Old 08-15-2009, 03:46
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Longevity: 93%

eVon
Van valami bizonyítékod?
Érdekelne.
Komolyan, mellesleg az MHP-n belül épp ezt akarják megakadályozni. Mármint, hogy ne lehessen lenyúlni a pénzeket. Persze benne van a lehetőség, hogy csak ők is közelebb akarnak kerülni a mézesbödönhöz...
Magam részéről a szocmin, korrekt elszámolási rendszert dolgozott ki amit augusztus1-től vezetünk. Pénzt nem kaptam, se senki akiről tudnék.
Ám nem tartom lehetetlennek, hogy a körön belül kaptak...
Mondjuk az Asturiasi csatánál számolatlanul folyt a pénz.
Ám Fehérló kérdőre vonása most elmarad azt hiszem, mert elmegy szabira tudtommal.
Komolyan érdekelne, hova ment el a pénz, ha tudsz valami leírást adni megköszönném.

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote
Old 08-15-2009, 04:32
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
eVon
Van valami bizonyítékod?
Érdekelne.
Komolyan, mellesleg az MHP-n belül épp ezt akarják megakadályozni. Mármint, hogy ne lehessen lenyúlni a pénzeket. Persze benne van a lehetőség, hogy csak ők is közelebb akarnak kerülni a mézesbödönhöz...
Magam részéről a szocmin, korrekt elszámolási rendszert dolgozott ki amit augusztus1-től vezetünk. Pénzt nem kaptam, se senki akiről tudnék.
Ám nem tartom lehetetlennek, hogy a körön belül kaptak...
Mondjuk az Asturiasi csatánál számolatlanul folyt a pénz.
Ám Fehérló kérdőre vonása most elmarad azt hiszem, mert elmegy szabira tudtommal.
Komolyan érdekelne, hova ment el a pénz, ha tudsz valami leírást adni megköszönném.
Bizonyíték? Leírás? Nem hagytak ilyen nyomot maguk után. Én nem ilyen forrásból tudom, hanem egy KARD prominens mondta, azt is, hogy Feherlofia Koppany döntött erről.
Nézd, Fehérló magánál tartott 2000 goldot + 35000 ESP-et, és saját állítása szerint abból tankoltunk Asturiasban. A tankolásaink monetary-n keresztül szoktak menni, azaz követhetetlenek! (nemrég tudtam meg, hogy még scripttel sem lehet követni!) Ha tisztán akarták volna csinálni, akkor beutalják az MNB-be, és onnan tankolnak. De nem akarták, pont azért, mert így bizonyíthatatlanul el lehetett sikkasztani pénzt. Nincs bizonyíték és nem is lesz. Leírás meg pláne. És nem Shaoktól hallottam ezt, hogy kétségeim legyenek vajon politikai előnyt akar-e kovácsolni az aki mondta
Párszáz gold csúszott el belső köröknek, ennyi történt.
Olvasd el a kormány közlönyét, enyhén szólva nevetségesen számolnak el a pénzről. A párszáz gold elcsúszásánál nagyobb problémának érzem, hogy minden érintett minden fronton hazudik róla, hogy lett volna ilyen.
Beszéltem Doggettel, tegnap előtt, teljesen ki volt akadva azon, hogy azt a pénzt Feherlo magánál tartotta, és ő maga mondta hogy kiborítja a bilit, ha nem lesz nyilvános elszámolás. Ma pedig olvastam egy kommentjét, ahol leírta, hogy minden pénz értelmesen lett felhasználva, nem kell aggódni. Érdekes pálfordulást tud produkálni 2-300 gold egy-egy embernél.

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Old 08-15-2009, 04:41
Pali papa's Avatar
Pali papa Pali papa is offline
Member

Longevity: 93%

Hát te miért nem alszol?

Nekem is kétségeim vannak a pénzzel kapcsolatban...
Csak szerettem volna bizonyosságot.
Elvileg rlazolnak volt egy javaslata bizonyos emberek megjutalmazásáról, az egy kormánydokumentum volt, oda én is javasoltam (nem magamat, hanem államtitkárokat.), de erről sincs semmi hírem. Lehet, hogy elvetették az ötletet.
Mondjuk Doggett is megvehette volna a céget akkor nincs ez a kalamajka...
Szerintem már a collectnél fennállt a lopás gondolata, mert miért nem az összes pénzt adózva vették ki? A maradék 2000Goldot ki tudták monetaryzni, ha nem azzal kezdték...
Az már rögtön követhetetlen lett volna, ha nem zárolják a pénzt.

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=67834 Az én kicsi varázslóm...
Reply With Quote
Old 08-15-2009, 04:56
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
Elvileg rlazolnak volt egy javaslata bizonyos emberek megjutalmazásáról, az egy kormánydokumentum volt, oda én is javasoltam
Erre mondta Feherlofia Koppany, hogy "másképp döntöttem".
Nesze

Amúgy meg naná hogy majd Feherlofia "másképp dönt" a kormány helyett, ha elnök nincsen!
Haha, egyik cikkében megköszönte a teokratáknak, hogy nem Ontariót ütötték, hanem megtámadták a franciákat, mire Dio Akira írta, hogy milyen arrogáns már Feherlofia, mióta PEACE GC Supreme Commander; erre írta valami régi magyar arc, hogy nyugodt lehetsz, nem azóta arrogáns, amióta főparancsnok, mindig is az volt...

*Dio Akira a teokrata párt elnöke (Teocratici Superdotati): elvileg olasz párt, nem tudok sokat róluk, csak azt, hogy Svájcban rendezkedtek be, de most ki lettek onnan ütve, szerintem legközellebb Szingapúrba mennek
Amúgy jó neveik vannak a teokrata orgoknak: Theocratic Holy Pantheon, Theocratic Holy Army meg ilyenek
Ja és Dio Akira a szocminben dolgozik a q5 kórház építésén, magas wellnessel. Milyen jófej, ahhoz képest, hogy esküdt ellenség

www.unimarket.hu

Last edited by Von; 08-15-2009 at 05:02..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules