|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

08-14-2009, 02:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
21:20-kor a teljes francia gabonakínálat:

|
Jó de az is hülye aki a csigaevőknél veszi a búzát, mikor lehet reptetni az orgot...

Én is donatelek, mint az őrült, mert a feketepiacon nincs búza... 
|

08-14-2009, 08:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
|
Off:
100%-ig egyetértek azzal amit Remy írt korábban: nem lehetne ezeket úgy megírni hogy az egyszerű halandók is megértsék? Olvasgatnám ezt a témát, mert tetszik a játék és gondolkodom hogy belevágjak, de egyszerűen nem lehet érteni, miről beszéltek. Meg vagyok győződve arról hogy mindezt magyarul is meg lehet fogalmazni, egy kis gondolkodással...
|

08-14-2009, 09:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
|
Pedig veszik hidd el, másfél nap alatt 6 gold profit q1 búzacégben...
Quote:
Originally Posted by laci
Off:
100%-ig egyetértek azzal amit Remy írt korábban: nem lehetne ezeket úgy megírni hogy az egyszerű halandók is megértsék? Olvasgatnám ezt a témát, mert tetszik a játék és gondolkodom hogy belevágjak, de egyszerűen nem lehet érteni, miről beszéltek. Meg vagyok győződve arról hogy mindezt magyarul is meg lehet fogalmazni, egy kis gondolkodással...
|
Ugyanazt tudom mondani, mint Remynek: regisztrálj (szigorúan meghívóval/reflinkkel) , kb két nap és minden világos lesz.

08-14-2009, 11:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Ugyanazt tudom mondani, mint Remynek: regisztrálj (szigorúan meghívóval/reflinkkel) , kb két nap és minden világos lesz.
|
Azert a "donatelek" jatek ide vagy oda, nekem is fajt. Mintha az angol hodban azt mondanam (magyaroknak!) hogy "attackolok" a tamadok helyett. Persze hogy lehet erteni, de vmi iszonyuan csunya, es nagyon bantja a nyelverzekem...
Bocs az offert... 

08-14-2009, 11:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Azert a "donatelek" jatek ide vagy oda, nekem is fajt. Mintha az angol hodban azt mondanam (magyaroknak!) hogy "attackolok" a tamadok helyett. Persze hogy lehet erteni, de vmi iszonyuan csunya, es nagyon bantja a nyelverzekem...
Bocs az offert... 
|
pedig az attackolok-ot használják.. 

08-14-2009, 12:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Pedig egyszerű oka van annak, hogy miért angol szavakat használunk: ha nem azt használnák a játékon belül káosszá válna a kommunikáció, hogy mikor ki mit fordított le nem pontosan és mi a fenét akar valaki mondani éppen?
Így sokkal hatékonyabb a kommunikáció, ennyi.
Abban igazatok van, hogy kifelé nincs nagy jelentősége ennek, de a megszokás nagy úr 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

08-14-2009, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Pedig egyszerű oka van annak, hogy miért angol szavakat használunk: ha nem azt használnák a játékon belül káosszá válna a kommunikáció, hogy mikor ki mit fordított le nem pontosan és mi a fenét akar valaki mondani éppen?
Így sokkal hatékonyabb a kommunikáció, ennyi.
Abban igazatok van, hogy kifelé nincs nagy jelentősége ennek, de a megszokás nagy úr 
|
Ezen a véleményen vagyok én is.
Leginkább a magyar, programozással foglalkozó könyvekhez tudnám hasonlítani ezt a helyzetet. Gőzöm sincs, hogy mit akarnak mondani a lefordított, erőltetett kifejezésekkel.
És egyébként is. Asszimilálódni kell, érted? Asszimilálódni. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

08-14-2009, 14:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogár
Q3 ház eladó. Összkomfort, felújított, csendes környezet.
15 arany.
|
Elkelt... .
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

08-14-2009, 21:38
|
 |
Member
|
|
|
|
szánalom
Na, jelentkezek update-tel, és ha olvassátok a címet, akkor tudhatjátok, hogy érdekes lesz
Mi történt a spanyol pénzzel?
Fehérlófia Koppány vette meg ugye a céget, 14.000 goldot kivett belőle a "collect" gombbal, azaz adózni kellett, tehát 7000 ment a Magyar Nemzeti Banknak és 7000 a franciáknak. A franciák ezt el is utalták később a PEACE-nek, a 7000 gold meg többé kevésbé ott van az államnál, persze már költöttek belőle.
Azonban 2000 gold és 35000 ESP (azaz még 1500 goldnyi valuta) ott maradt Feherlofia Koppánynál, abból tankoltunk Asturiasban.
De bennem felmerült a kérdés, hogy ha abból tankoltunk Asturiasban, akkor miért is nem először az államnak ment a pénz és utána tankolásra?
Hát utánajártam és ki is derítettem azt ami ebből a folyamatból nyilvánvaló is volt. Nevezetesen hogy a pénz egy részét felosztották magánemberek között. Magyarán ellopták.
Na most mivel a Doggett ötlete volt megvenni a céget, így neki jár pénz, nyilván, hiszen magának is megtarthatta volna. De másnak? Másnak mi alapján?
Többszáz goldról van szó, amit eÁtlagember nem is lát életében sem.
Eddig azt hittem ez egy játék, és úgy is játsszák. De meg kellett állapítanom, hogy itt sem különbözik a vezetés a való élettől.
Szánalmasnak tartom ezt a hozzáállást, nem kicsit, nagyon.
Nincsenen pontos infóim arról, hogy ki kapott és mennyit. Feltételezem Pali papa nem kapott szociális miniszterként  Hogy miért feltételezem? Azért mert azt tudom, hogy a közeli "haverok" kaptak belőle.
Nevetséges 
Ettől független baromi jó a játék, de most gondolkozom azon, hogy lemondok a picsába a stratégiai hírszerzéses pozíciómról, ilyeneknek minek dolgozni? Bár azt meg kell hagyni, hogy a közvetlen felettesem, Rlazol a világ egyik legjobb embere, épp ezért neki nem is volt benne a keze ebben, szóvá is tette, aminek az lett az eredménye, hogy nem ő lesz a Kard következő elnökjelöltje.
Lehet még fokozni is a szánalmat
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

08-14-2009, 22:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Na, jelentkezek update-tel, és ha olvassátok a címet, akkor tudhatjátok, hogy érdekes lesz 
|
fel a fejjel. Örökké nem eshet. HIába egy játék, ez az e-való élet. Fel a fejjel és küzdjetek tovább
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|