|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

08-01-2009, 15:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Q3 ház eladó. Összkomfort, felújított, csendes környezet.
15 arany.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

08-14-2009, 14:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogár
Q3 ház eladó. Összkomfort, felújított, csendes környezet.
15 arany.
|
Elkelt... .
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

08-14-2009, 21:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
szánalom
Na, jelentkezek update-tel, és ha olvassátok a címet, akkor tudhatjátok, hogy érdekes lesz
Mi történt a spanyol pénzzel?
Fehérlófia Koppány vette meg ugye a céget, 14.000 goldot kivett belőle a "collect" gombbal, azaz adózni kellett, tehát 7000 ment a Magyar Nemzeti Banknak és 7000 a franciáknak. A franciák ezt el is utalták később a PEACE-nek, a 7000 gold meg többé kevésbé ott van az államnál, persze már költöttek belőle.
Azonban 2000 gold és 35000 ESP (azaz még 1500 goldnyi valuta) ott maradt Feherlofia Koppánynál, abból tankoltunk Asturiasban.
De bennem felmerült a kérdés, hogy ha abból tankoltunk Asturiasban, akkor miért is nem először az államnak ment a pénz és utána tankolásra?
Hát utánajártam és ki is derítettem azt ami ebből a folyamatból nyilvánvaló is volt. Nevezetesen hogy a pénz egy részét felosztották magánemberek között. Magyarán ellopták.
Na most mivel a Doggett ötlete volt megvenni a céget, így neki jár pénz, nyilván, hiszen magának is megtarthatta volna. De másnak? Másnak mi alapján?
Többszáz goldról van szó, amit eÁtlagember nem is lát életében sem.
Eddig azt hittem ez egy játék, és úgy is játsszák. De meg kellett állapítanom, hogy itt sem különbözik a vezetés a való élettől.
Szánalmasnak tartom ezt a hozzáállást, nem kicsit, nagyon.
Nincsenen pontos infóim arról, hogy ki kapott és mennyit. Feltételezem Pali papa nem kapott szociális miniszterként  Hogy miért feltételezem? Azért mert azt tudom, hogy a közeli "haverok" kaptak belőle.
Nevetséges 
Ettől független baromi jó a játék, de most gondolkozom azon, hogy lemondok a picsába a stratégiai hírszerzéses pozíciómról, ilyeneknek minek dolgozni? Bár azt meg kell hagyni, hogy a közvetlen felettesem, Rlazol a világ egyik legjobb embere, épp ezért neki nem is volt benne a keze ebben, szóvá is tette, aminek az lett az eredménye, hogy nem ő lesz a Kard következő elnökjelöltje.
Lehet még fokozni is a szánalmat
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

08-14-2009, 22:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Na, jelentkezek update-tel, és ha olvassátok a címet, akkor tudhatjátok, hogy érdekes lesz 
|
fel a fejjel. Örökké nem eshet. HIába egy játék, ez az e-való élet. Fel a fejjel és küzdjetek tovább
|

08-15-2009, 00:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
fel a fejjel. Örökké nem eshet. HIába egy játék, ez az e-való élet. Fel a fejjel és küzdjetek tovább
|
Ez nem ilyen egyszerű, habár alapjaiban egyetértek.
Az egy dolog, hogy ellopják a pénz egy részét, az egy másik, hogy direkt átláthatatlan sunyi módon. De ilyeneknek dolgozzak? Nem kérlekszépen, nem vagyok lojális a "hazáért" meg ilyen demagóg dumákért csalókhoz, meg játékpénzért korrumpálódókhoz. LOL szánalmas játékgoldért korrumpálódni, nem?
www.unimarket.hu
|

08-15-2009, 02:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Azonban 2000 gold és 35000 ESP (azaz még 1500 goldnyi valuta) ott maradt Feherlofia Koppánynál, abból tankoltunk Asturiasban.
De bennem felmerült a kérdés, hogy ha abból tankoltunk Asturiasban, akkor miért is nem először az államnak ment a pénz és utána tankolásra?
Hát utánajártam és ki is derítettem azt ami ebből a folyamatból nyilvánvaló is volt. Nevezetesen hogy a pénz egy részét felosztották magánemberek között. Magyarán ellopták.
|
Neked nyilván rosszul esik, hisz te figyelted a spanyol bankot. Ha ellopták hát ellopták (persze csak ha valóban "ellopták", előbb tisztázni kellene, hogy kitől is lophatták el...). Nem fogom fel nagy tragédiaként, hisz ez a játék a való életet próbálja szimulálni. És hol lenne jobb helyen az eKorrupció mint eMagyarországon?
|
|

08-15-2009, 02:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Neked nyilván rosszul esik, hisz te figyelted a spanyol bankot. Ha ellopták hát ellopták (persze csak ha valóban "ellopták", előbb tisztázni kellene, hogy kitől is lophatták el...). Nem fogom fel nagy tragédiaként, hisz ez a játék a való életet próbálja szimulálni. És hol lenne jobb helyen az eKorrupció mint eMagyarországon?
|
Nekem nem azért esik rosszul mondjuk, mert én nem kaptam belőle, mielőtt félreértés esne (tudom, hogy nem erre utaltál, csak erről jut eszembe).
Kitől lopták el? Az államtól, egyértelmű. Nem az államot illette volna a pénz? Mert ha nem akkor kit? És milyen érvek alapján?
Én nagyobb tragédiaként fogom fel ennél, mivel lefelé összetartásról meg önfeláldozásról beszélnek, közben meg állami vagyont lopnak 
Te aki Ontarióért eltankoltad a pénzed, mit szólsz ahhoz, hogy magánzsebbe megy többször annyi?
www.unimarket.hu
|

08-15-2009, 02:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Nekem nem azért esik rosszul mondjuk, mert én nem kaptam belőle, mielőtt félreértés esne (tudom, hogy nem erre utaltál, csak erről jut eszembe).
Kitől lopták el? Az államtól, egyértelmű. Nem az államot illette volna a pénz? Mert ha nem akkor kit? És milyen érvek alapján?
Én nagyobb tragédiaként fogom fel ennél, mivel lefelé összetartásról meg önfeláldozásról beszélnek, közben meg állami vagyont lopnak 
Te aki Ontarióért eltankoltad a pénzed, mit szólsz ahhoz, hogy magánzsebbe megy többször annyi?
|
Nem érdekel, ebül szerzett jószág ebül vész el...

08-15-2009, 03:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Nem érdekel, ebül szerzett jószág ebül vész el...
|
Ja, csak nem azok szerezték ebül akiknél elvész. Ez szerintem épp elég érv.
Olyanok viszik el akiknek semmi közük nem volt a szerzéshez! És még egyszer mondom, nem azt akarnám, hogy olyanok vigyék el, akiknek volt közük, hanem hogy ne vigye el senki!
Amúgy nem is ez a legnagyobb probléma, hanem pl Rlazol ezt szóvá tette, és szó nélkül mást jelöltek helyette következő elnöknek.
Pedig gyakorlatilag ő végzi most is az elnöki munkát. Hogy miért? Mert a megválasztott magyar elnök nem jelenik meg eRepen, LOL ez is vicc. Falban miért elnök ha nem csinál semmit? Idióta MHP szavazótábor szó nélkül megválasztotta.
Feherlófia meg PEACE GC Supreme Commanderként pénzt lop, azért az is egy szint, mikor te írányítod a világ legnagyobb hadseregét és nincs jobb dolgod mint a nem általad szerzett pénz felosztani a haverjaid között.
Ez aztán bújtatott KARD kampány, csalódtam bennük, nem kicsit, de az MHP meg egy nagy demagóg buborék, semmi mondanivalóval. Akik meg pattognak az MHP-n belül, általában szélsőjobbos komolytalan emberek.
Azért az eVilág és a való világ között van egy olyan különbség, hogy itt simán azt mondhatom, ha csalódott vagyok, hogy elköltözök. Akárhova. Mondjuk beállok lazokratának. Vagy neadj' Isten teokratának 
Persze nem, de itt sokkal nagyobb a mobilitásod és egyedül is simán ellehetsz úgy, hogy közben nem csökken a játékélményed 
www.unimarket.hu
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|