|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

06-30-2009, 08:33
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Sok ilyen embert ismersz a környezetedben?????:O)
|
Ha csak a nemzeti oldalon állókat nézzük,a gondolkodókat,akik nem azért mennek ki egy-egy rendezvényre,hogy törjenek-zúzzanak,akkor mondhatom,hogy rengeteg olyan embert ismerek,akik hasonlóan gondolkodnak,mint én. Ehhez az állásponthoz pl elengedhetetlen,szerintem.
|

06-30-2009, 08:37
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
 De látod nálad is van egy besorolás. Te is besorolsz embereket vagyon alapján és ez alapján van egy képed a belső énjükre is.
Illetve rengeteg ember sok más miatt egyből: Kisebbség stb...
Tsobi neked mondom gratulálok ha te így élsz. Sok ilyen embert ismersz a környezetedben?????:O)
|
Bocsánat.
TE soroltad be őket, azt mondtad, hogy vegyek alapul egy ismeretlen milliomost meg egy ismeretlen csövest.
Alapul vettem.
Most akkor neked mi a bajod?
A belső énjük nem érdekel, mivel a gazdag úgy veszi el a pénzem, hogy törvényt alkot arról, hogy köteles vagyok neki adni, a szegény meg úgy, hogy körbeállnak 3-an egy sötét buszmegállóban éjszaka........
Nos, az első ellen nem tudok védekezni, a második ellen meg megpróbálok, ahogy tudok. A katonai herélőkésem pedig kellék a próbálkozásomhoz.
|
The Following 2 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 08:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ha csak a nemzeti oldalon állókat nézzük,a gondolkodókat,akik nem azért mennek ki egy-egy rendezvényre,hogy törjenek-zúzzanak,akkor mondhatom,hogy rengeteg olyan embert ismerek,akik hasonlóan gondolkodnak,mint én. Ehhez az állásponthoz pl elengedhetetlen,szerintem.
|
Azért én nem tartom ez ilyen dolognak ,mint ahogy írod...
Attól,hogy valaki azt érzi,hogy: Hajléktalan , legtöbbször ittas ember belső énje általánosságban nem azonos egy józan gazdagabb emberével nem fog a rendezvényeken törni-zúzni 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

06-30-2009, 08:42
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Azért én nem tartom ez ilyen dolognak ,mint ahogy írod...
Attól,hogy valaki azt érzi,hogy: Hajléktalan , legtöbbször ittas ember belső énje általánosságban nem azonos egy józan gazdagabb emberével nem fog a rendezvényeken törni-zúzni 
|
Ezt kifejtenéd,mert nem értem?
|

06-30-2009, 08:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Bocsánat.
TE soroltad be őket, azt mondtad, hogy vegyek alapul egy ismeretlen milliomost meg egy ismeretlen csövest.
Alapul vettem.
Most akkor neked mi a bajod? 
|
 Semmi gond 
De nem arra gondoltam amire te:O)
Arra,hogy: Az embereket, vagyonuk, munkájuk, esetleg származásuk alapján Magyarországon a legtöbb ember ismeretlenül besorolja. Ki jobban ki kevésbe. Ki bevallja, ki tagadja.
És van szerintem a legkisebb rész: Akik nem sorolnak be semmi alapján:O)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

06-30-2009, 08:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Tsobi majd valamikor délután válaszolok de lehet csak 7-8körül majd elválik most már sajnos nem tudok 
|

06-30-2009, 08:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Én bevallom, hogy besorolom.
Most jön az előítélet szöveg.
Amit én meg leszarok, mert ez nem előítélet valójában.
Hanem tapasztalatokon nyugvó utóítélet.
Csak ugye ez is egy jó fogás, hogy valakit előítéletesnek titulálnak, mert akkor az hitelét veszti.
Vissza a talmudi tanakhoz, igaz?
Talán az ingyenélőknek nem kellene évszázadok óta ingyenélnie, a gazdagoknak meg nem kéne agyhalottnak lenniük, és a harácsoláson kívül figyelhetnének másra is. Ezt sem ma kezdték el.
Tehát én az eddigi tapasztalatok alapján, az ő hibájukból ítélem meg őket.
Majd ha látom a változást, elgondolkodom azon, hogy szemléletet váltsak én is.
Addig viszont kizárt, ugyanis ez egy fajtája az önvédelemnek. Nem keresem a társaságukat, és azt sem hagyom, hogy ők keressék az enyémet.
Last edited by [HTPA]GeeForce; 06-30-2009 at 08:52..
|
The Following 3 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 08:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Én bevallom, hogy besorolom.
Most jön az előítélet szöveg.
Amit én meg leszarok, mert ez nem előítélet valójában.
Hanem tapasztalatokon nyugvó utóítélet.
Csak ugye ez is egy jó fogás, hogy valakit előítéletesnek titulálnak, mert akkor az hitelét veszti.
Vissza a talmudi tanakhoz, igaz? 
|
Én is besorolok sőt szerintem itt legtöbben . Nem tartom magam erős besorolónak de lemerem írni az igazat 
Viszont örülök,hogy ilyen sokan beszólnak érte örülök,hogy ebben a hódban olyan sok jóakaratú ember van itt mindenki olyan rendes ... Még szerencse,hogy naponta csak 5ember kap figyelmeztetés, kitiltást és csak 20kerül anarba:O)
|

06-30-2009, 08:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Ha azt vesszük, hogy kb 600.000 regisztrált ország van, akkor az 5 figyi + 20 anarch elhanyagolható mennyiség. 
|

06-30-2009, 08:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha azt vesszük, hogy kb 600.000 regisztrált ország van, akkor az 5 figyi + 20 anarch elhanyagolható mennyiség. 
|
De ha azt vesszük nincs több aktív ember,mint 10 esetleg 15ezer.:O)(szerintem sokat mondtam de ezeket csak Ati tudja)
(Tsobi neked majd később)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|