|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

06-30-2009, 07:20
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Harci,Te mélyen vallásos vagy. Melyik vallást is tetted magadévá? Mert nekem nagyon úgy tűnik,hogy előbb fog a fejed búbja kikopni,mint a cipőd ORRA.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 07:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Harci,Te mélyen vallásos vagy. Melyik vallást is tetted magadévá? Mert nekem nagyon úgy tűnik,hogy előbb fog a fejed búbja kikopni,mint a cipőd ORRA.
|
Római Katolikus vagyok.
Tehát a Magyarországon elfogadott keresztény vallást:O)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

06-30-2009, 07:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Római Katolikus vagyok.
Tehát a Magyarországon elfogadott keresztény vallást:O)
|
Azon csodálkozom csak,hogy a bibliai nézetek helyett a fentiekben inkább a talmudiakat vallod. Furcsa.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 07:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Aki viszont úgy éli az életét,hogy a havi 500ezer/fő fölötti családokat ugyanúgy becsüli,mint a hajléktalant ugyanúgy áll szoba vele. Ugyanazt felelne ugyanarra a kérdésre azokkal szívesen találkoznék , mert én még olyan embert nem láttam.(természetesen vegyük mind2 személyt ismeretlennek)
Írni lehet fűt meg fát a tettek beszélnek igazán. Aki úgy éli életét én annak komolyan gratulálok, nem vetem meg azt tisztelendő szerintem, de komolyan írja be ide nyugodtan aki így él.
|
Tsobi valahogy bírált jó pár ember és kezez itt nekem érte, de valahogy senki se válaszolt erre. A sok tématerelés az ment de erről csönd...
talán nem véletlen,hogy nem találkoztam még itt sem ilyen emberrel.
Talán nem véletlen,hogy ezért a nézetemért is beszólnak és senki se meri írni,hogy igen igen igen igen így élek... Igen igen
És aki a max.-al máshogy bánik,mint a min.-nel ott már köztes besorolás is van.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 06-30-2009 at 07:55..
|

06-30-2009, 08:22
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Igen,én így élek. 
|
The Following 3 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 08:22
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Tsobi valahogy bírált jó pár ember és kezez itt nekem érte, de valahogy senki se válaszolt erre. A sok tématerelés az ment de erről csönd...
Talán nem véletlen,hogy ezért a nézetemért is beszólnak és senki se meri írni,hogy igen igen igen igen így élek... Igen igen
|
Felelek.
Az embert, akit keresel, megtaláltad a személyemben.
Aki 500 k Ft-ot visz haza (tehát bruttó fizetése kb 800-900k ft/hó) azt pontosan annyira becsülöm, mint a putrilakót.
Fordítva. Egy putrilakót totálisan pontosan annyira becsülök, mint aki 500 k ft-ot visz haza.
Mind a kettőt nagy ívben leszarom, és lekerülöm, sőt, tartok tőlük, mivel mind a két kategória az én véremet szívja. (Értsd: totál egyformán utálom mindkét kategóriát)
Az egyiket eltartom, az általam megkeresett adóból ingyenlakást, hajléktalanszállást, meleg kaját, segélyeket, támogatásokat, stb stb stb stb.. (boccs, nem sorolom tovább, még mit) kap, PLUSZ még a buszmegállóban odajön, a szarszagú arcával beleböfög az enyémbe, hogy adjak mán nekije egy kis pízt me má nagyon éhüs, oszt enni kíne má valamit...
Ha nem adok, még neki áll feljebb, volt, amelyik még a vállamat is meglökte, miközben elküldött melegebb éghajlatra.
(Megjegyzem, mindezek után, amikor kikattant egy 7,9 cm-es fekete titániumpenge egy fekete -csúszásgátló felületű- acéltokból, amelyre az van írva: "Smith&Wesson CKG-101B", elég gyorsan eltűnt az egyik mellékutcában. Hogy ne éljek az "elrohant" kifejezéssel.)
A másikat is eltartom, mert becsületes alkalmazotti munkaviszonnyal fizikai képtelenség ilyen pénzösszeget keresni, tehát az emberünk
1. vagy valami társtulajdonos egy multicégnél (nem, az igazgatók sem keresnek ennyit, messze nem, azoknak megáll a fizetésük 190-290 k Ft között nettóban), tehát rabszolgatartó,
2. esetleg valami óriás kereskedelmi hálózat élén áll (szintén nem igazgató, hanem annál feljebbi ranglétrán), tehát tulajdonképpen csaló/bűnöző,
3. közgazdász/bankár - lásd első két pont végét együttvéve
4. politikus - lásd előző bekezdés azon részét, ami azt firtatja, hogy én tartom el...
Ismételve önmagam, mindkét általad említett kategóriát elkerülöm, amilyen messze csak tudom.
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 08:25
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Bevallom férfiasan sose szerettem olyan hajléktalannak aki piára költené a pénzem vagy olyannak aki " egy kis pénzt kenyérre" felkiáltással kéreget és mikor adok neki egy szendvicset skkor majd hogy nem pofán köp, de persze van a másik véglet is múltkor barátnőmmel sétáltunk bent 10. kerbe Kőbányán és barátnőm meglátott egy hajléktalant aki csikkezett megsajnálta és odament adott neki 2 szál cigit aztán leültünk egy picit beszélgetni és láttuk mhogy a hajléktalan úr a csapból enged magának vizet egy üvegbe. Ekkor arra az elhatározásra juttotunk hogy veszünk neki ennivalót bementünk a boltba vettünk egy kiló kenyeret meg 30 deka párizsit. Aztán utána mentünk oda adtuk neki és majdnem sírva fakadt de nagyon hálálkodott. Na én az ilyen embernek fogok ezután is csak pénzt vagy bármi mást adni (jah és mellékesen éppen a templomba tartott  )
Szóval két véglet van a hajléktalanoknál is... Volt hogy bevásárló központ parkolójában odjött a hajléktalan kunyerálni, édesapám mondta neki hogy figyeljen ad neki munkát és kap egy személyzeti lakást csak dolgozni kell... embert én úgy még nem láttam eltűnni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

06-30-2009, 08:27
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Az előbb tulajdonképp én is hosszas fejtegetésbe bonyolodtam,aztán rájöttem,hogy a legegyszerűbb,ha a lényeget írom le. 
|

06-30-2009, 08:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Felelek.
Az embert, akit keresel, megtaláltad a személyemben.
Aki 500 k Ft-ot visz haza (tehát bruttó fizetése kb 800-900k ft/hó) azt pontosan annyira becsülöm, mint a putrilakót.
Fordítva. Egy putrilakót totálisan pontosan annyira becsülök, mint aki 500 k ft-ot visz haza.
Mind a kettőt nagy ívben leszarom, és lekerülöm, sőt, tartok tőlük, mivel mind a két kategória az én véremet szívja. (Értsd: totál egyformán utálom mindkét kategóriát)
Az egyiket eltartom, az általam megkeresett adóból ingyenlakást, hajléktalanszállást, meleg kaját, segélyeket, támogatásokat, stb stb stb stb.. (boccs, nem sorolom tovább, még mit) kap, PLUSZ még a buszmegállóban odajön, a szarszagú arcával beleböfög az enyémbe, hogy adjak mán nekije egy kis pízt me má nagyon éhüs, oszt enni kíne má valamit...
Ha nem adok, még neki áll feljebb, volt, amelyik még a vállamat is meglökte, miközben elküldött melegebb éghajlatra.
(Megjegyzem, mindezek után, amikor kikattant egy 7,9 cm-es fekete titániumpenge egy fekete -csúszásgátló felületű- acéltokból, amelyre az van írva: "Smith&Wesson CKG-101B", elég gyorsan eltűnt az egyik mellékutcában. Hogy ne éljek az "elrohant" kifejezéssel.)
A másikat is eltartom, mert becsületes alkalmazotti munkaviszonnyal fizikai képtelenség ilyen pénzösszeget keresni, tehát az emberünk
1. vagy valami társtulajdonos egy multicégnél (nem, az igazgatók sem keresnek ennyit, messze nem, azoknak megáll a fizetésük 190-290 k Ft között nettóban), tehát rabszolgatartó,
2. esetleg valami óriás kereskedelmi hálózat élén áll (szintén nem igazgató, hanem annál feljebbi ranglétrán), tehát tulajdonképpen csaló/bűnöző,
3. közgazdász/bankár - lásd első két pont végét együttvéve
4. politikus - lásd előző bekezdés azon részét, ami azt firtatja, hogy én tartom el...
Ismételve önmagam, mindkét általad említett kategóriát elkerülöm, amilyen messze csak tudom.
|
 De látod nálad is van egy besorolás. Te is besorolsz embereket vagyon alapján és ez alapján van egy képed a belső énjükre is.
Illetve rengeteg ember sok más miatt egyből: Kisebbség stb...
Tsobi neked mondom gratulálok ha te így élsz. Sok ilyen embert ismersz a környezetedben?????:O)
|

06-30-2009, 08:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Bevallom férfiasan sose szerettem olyan hajléktalannak aki piára költené a pénzem vagy olyannak aki " egy kis pénzt kenyérre" felkiáltással kéreget és mikor adok neki egy szendvicset skkor majd hogy nem pofán köp, de persze van a másik véglet is múltkor barátnőmmel sétáltunk bent 10. kerbe Kőbányán és barátnőm meglátott egy hajléktalant aki csikkezett megsajnálta és odament adott neki 2 szál cigit aztán leültünk egy picit beszélgetni és láttuk mhogy a hajléktalan úr a csapból enged magának vizet egy üvegbe. Ekkor arra az elhatározásra juttotunk hogy veszünk neki ennivalót bementünk a boltba vettünk egy kiló kenyeret meg 30 deka párizsit. Aztán utána mentünk oda adtuk neki és majdnem sírva fakadt de nagyon hálálkodott. Na én az ilyen embernek fogok ezután is csak pénzt vagy bármi mást adni (jah és mellékesen éppen a templomba tartott  )
Szóval két véglet van a hajléktalanoknál is... Volt hogy bevásárló központ parkolójában odjött a hajléktalan kunyerálni, édesapám mondta neki hogy figyeljen ad neki munkát és kap egy személyzeti lakást csak dolgozni kell... embert én úgy még nem láttam eltűnni
|
Persze ebben is igazad van engem is halálra dicsér állandóan egy azaz egy közülük.
És gazdag közül sem lesz mindenki szent.
De ha te úgy érzed,hogy általánosságban ha rágondolsz egy hajléktalanra és ugyanazt a gondolatot váltja ki,mint egy általánosságban vett pincér akkor Ámen , de nekem nem...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|