|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

06-08-2009, 16:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azért, hogyminél szélesebb választék legyen a tanulható tárgyak között.  Most 107 féle dolgot lehet megtanulni, de ez kevés. 
|
Szerintem még mindig a varik dominálnak hosszú távon, szóval lehetne egy elágazóbb harcművészeti rendszer, pont mint a mágia...Ha nem is annyira, de erősen közelítsen...És máris több megtanulhatód van 
|

06-08-2009, 16:58
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerintem még mindig a varik dominálnak hosszú távon, szóval lehetne egy elágazóbb harcművészeti rendszer, pont mint a mágia...Ha nem is annyira, de erősen közelítsen...És máris több megtanulhatód van 
|
Pont ezért mondom, hogy ez például ideális hadi akció, bár sok értelme tényleg nincs, mert inkább ölj valami nagyobb karaktert, ami ad is valamit, mint sok kicsit, amiktől semmit se kapsz... 
|

06-08-2009, 17:00
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én arra gondoltam, hogy lehetne kezdő harcművészet, középszintű harcművészet és haladó harcművészet. És bizonyos fegyverek csak ez alapján használhatók, függne ettől, hogy mit tudsz megtanulni (no nem annyit, mint a varinál, mert oda kell vp, de függne), és nagyobb harcművészettel nagyobb esély lenne a találatra...
|

06-08-2009, 17:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Elolvastam mindent...
Lássuk a medvét!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|