|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetések Általános beszélgetések a MUD-ról |

05-18-2009, 17:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Ilyen most is van, de csak a az őrök, a banditák és a zsiványok, ők azok akik csapatban harcolnak ellened. Később több ilyen is lesz, de pl egy erdő, ami tele van medvékkel és mind rádtámad, az necces lenne.
|
Csak egy mezőnyi helyről van szó, és csak olyanok mennének, akiket megtámadott, ha jól értem a szavait. Pl ha 1 medvét támadsz, 1-el harcolsz, ha egyesével 10-et, akkor tízzel.
|

05-18-2009, 17:20
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Szerintem nem baj az ha egy mezőn többféle mob van, viszont amit Remy írt az valóban nagyon idegesítő, ezért én javasolnám, hogy a mobok ABC szerint jelenjenek meg szépen sorba hogy ne kelljen köztük annyit keresgélni 
|
The Following User Says Thank You to Ildee For This Useful Post:
|
|

05-18-2009, 17:26
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Szerintem szerencsésebb lenne, ha a karakterhez minél közelebb áll a mob szintje, annál feljebb van a listában...
De azonos mobok mindenképpen legyenek egymás mellé rakva...
És azt se felejtsük el, hogy olyan ötlet is volt, hogy több szörnyet is támadhass egyszerre (harcolsz 1 kutyával pl, megtámadhatsz még egyet...)...Én támogatom 
|

05-18-2009, 18:31
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Támogatom a több szörny egyidejű támadását, és a csoportosítást is. Nekem az ABC sorrendnél meg a karakter szintjéhez viszonyított elrendezésnél jobban bejönne egy olyan, hogy az adott négyzeten lévő legerősebb fajta van legfelül.
vagy legalul. mindegy. csak ránézésre tudjam, melyik a legbrutálisabb azon a négyzeten.
|

05-18-2009, 18:33
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Támogatom a több szörny egyidejű támadását, és a csoportosítást is. Nekem az ABC sorrendnél meg a karakter szintjéhez viszonyított elrendezésnél jobban bejönne egy olyan, hogy az adott négyzeten lévő legerősebb fajta van legfelül.
vagy legalul. mindegy. csak ránézésre tudjam, melyik a legbrutálisabb azon a négyzeten.
|
Mihez képest? Varázslóval 2 csapásra leölsz egy zsiványt, fegyverrel esetleg meg se tudod sebezni. Akkor most ő erős? Nem értelmezhető, hogy "ki a legbrutálisabb".
|

05-18-2009, 18:39
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mihez képest? Varázslóval 2 csapásra leölsz egy zsiványt, fegyverrel esetleg meg se tudod sebezni. Akkor most ő erős? Nem értelmezhető, hogy "ki a legbrutálisabb".
|
Gondolom a moboknak is van szintje. A legmagasabb szintű mob legyne legfelül. Vagy amelyiknek a legtöbb ÉP-je van.. stb...
Quote:
Originally Posted by Ati
Mihez képest? ...
|
Pl a négyzeten tartózkodó többi mobhoz képest. :P
|

05-18-2009, 18:42
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Gondolom a moboknak is van szintje. A legmagasabb szintű mob legyne legfelül. Vagy amelyiknek a legtöbb ÉP-je van.. stb...
|
No de miért pont az? Ha alacsony szintű karakterrel mész a városban, akkor tuti észre se veszed, hogy van ott egy egér is, akivel el tudnál bánni, mert csak az őröket, banditákat, és egyebeket látod felül.
A következő jaavslat az lesz, hogy a saját szintednek megfelelő karaktert jelenítse akkor megf elül. Ez sem értelmezhető, hiszen lehetsz 100. szintű katakter is, ha eddig csak az erődet fejlesztetted, és 2 egérrel egyszerre már nem bánsz el.
Minden karakter egyedi, nem lehet erősorrendet felállítani. Egyszerűen nem értelmezhető.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|