|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

05-17-2009, 08:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Normális, ezeket elvileg egy nap alatt kellene összeszedni. Más kérdés, hogy nem erős követelmény-e ez egy kicsit.
|
Hát érdekes, mert ugye odamegyünk 5-en és hopp kinyírjuk az összes zsiványt, de ettől még nincs meg a 30 és persze rettenet lassan termelődnek újra a zsiványok. Ha inkább vársz, otthagyon, később folytatod, akkor más leöli őket, vagy elveszted azt is amit már megszereztél. Nagyon jólesik nekem is hogy tegnap éjjel 1-ig összeszedtem 21-et és ma reggelre nincs egy sem. Nem is értem hol van itt az egy nap, mégcsak 12 óra sem telt el...
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following User Says Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|

05-17-2009, 08:58
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Normális, ezeket elvileg egy nap alatt kellene összeszedni. Más kérdés, hogy nem erős követelmény-e ez egy kicsit.
|
Nem erős, amennyiben az 1 nap az 24 óra, és nem "éjféltől-éjfélig", mert pl az este 10-kor gyűjtött kupakok gáz, hogy eltűnnek reggelre.  Egyébként pedig jó ötlet, hogy időre megy egy ilyen küldi...
még bele is lehet fogalmazni a kerettörténetbe, hogy a bölcs kisilabizálja, hogy "egy nap múlva támadnak meg, siess, 24 órád van, hogy erősítést hozz!!!"
Szóval szerintem jó ötlet, és ha az 1 nap az 24 óra, akkor nem is erős követelmény. Csak picit nehezít rajta, viszont érdekesebbé teszi, lehet számolgatni, hogy "hát most van 17 kupakom, de fáradt vagyok, na nem baj, a maradékot összeszedem reggel...."
|

05-17-2009, 08:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Ha toborozni és aratni kezdek egyszerre és az aratás, vagy szüretelés előbb befejeződik, mint a toborzás, nem tudok újra aratni vagy szüretelni amíg a toborzás is be nem fejeződött.
Szerintem ennek így semmi értelme. A kiírás szerint előbb fejezzem be amit csinálok, holott előtte párhuzamosan is tudott működni a két tevékenység.
|
Egy kicsit pontosítok, ha először kezdem a termelő tevékenységet, akkor enged utána toborozni. Ha toborozni kezdek először, akkor sem enged már termelni.
Akkor ez így jól van?
|

05-17-2009, 09:17
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Lesz ma bőven lehetőség zsiványokat ölni, még több is, mint ami a rémálom elérési szintjéhez kell... 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

05-17-2009, 09:25
|
Administrator
|
|
|
|
Arra kérek most mindenkit, hogy a zsiványtanyánál a folyók által körbehatárolt domboldalra csak az menjen, akinek még nincs meg a küldetése. A többiek maradjanak kívül. Köszönöm.
|

05-17-2009, 09:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Újraindításnál tapasztaltam:
Swiss3 be volt ragadva a két mezős tárnába. A visszatérés a varázsital nem működött, mivel túl sokat mentem azóta.
Jött az újraindítás és belépéskor Swiss3 a fővárosi obeliszkhez lépett be.
|

05-17-2009, 09:26
|
Administrator
|
|
|
|
Nálam most reggeli, aztán a zsiványok támadásait tovább piszkálom, mert ez tegnap még mindig nem volt jó.  Amikor ez a rész jön, akkor a felbukkanásuk be lesz sűrítve, úgyhogy mindenki kedvére csatázhat majd velük. 
|

05-17-2009, 09:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Újraindításnál tapasztaltam:
Swiss3 be volt ragadva a két mezős tárnába. A visszatérés a varázsital nem működött, mivel túl sokat mentem azóta.
Jött az újraindítás és belépéskor Swiss3 a fővárosi obeliszkhez lépett be.
|
Köszi. Most egy háttérkísérlet zajlik, amiből nem sokat láttok, de a tegnapi tapasztalatok alapján szükség van módosításra. Ez egy nem kész változtatás, sajnos többféle varáicóit meg kell néznem, ennek velejárója a fővárosi visszaérkezés.
|

05-17-2009, 09:30
|
Administrator
|
|
|
|
Közben kérdezem azoktól, akik már teljesítették a zsiványtanyás küldetést, hogy tapasztaltak-e bármilyen erősebb támadást és/vagy nagyobb védelmet az új fegyvert és páncélt használva.
|

05-17-2009, 10:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Közben kérdezem azoktól, akik már teljesítették a zsiványtanyás küldetést, hogy tapasztaltak-e bármilyen erősebb támadást és/vagy nagyobb védelmet az új fegyvert és páncélt használva.
|
A zsiványkarddal akár 7-et is tudtam ütni
A vérttel kapcsolatban még nem tapasztaltam túl sokat, majd sok csata után tudok mondani bármit is...
Amúgy hiányolom, hogy fegyvereknél az azonosítás varázslat nem írja mekkora sebzést tud vele a karakter bevinni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|