Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > MUD > Tesztelés
Register Stats Members List Today's Posts

Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-07-2009, 17:31
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Szerintem a legjobb az lenne, ha megkérdezné, hány darabot szeretnék eldobni

Illetve, ha eldobom a szekeret, akkor a rajta lévő árukat is dobjam el, ha fölveszem, ugyan ez...
Sponsored Links
Old 05-07-2009, 17:33
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.
Köszi.
Quote:
Rékérdezek néhány régi, függő dologra:
  1. Szakadás. Mennyire jellemző ez mostanában? Ha neted száll el, vissza tudsz-e jönni reális időn belül?
Szakadás nem fordult elő a változtatás óta nálam, sőt 1x még olyan is volt hogy a netem ugyan elszállt egy rövid időre de a MUD még nem léptetett ki mire visszaértem. Úh nagyon jó. A "Problémás a netkapcsolatod" "Helyreállt a netkapcsolat" szövegpár mindig egyszerre jelenik meg, ami nekem furának tűnik, de elvégre mindegy, csak ne kelljen állandóan belépegetnem mint régen.

50+ banditának ugyan nem mentem neki, de a változtatás előtt 7 is elegendő volt hogy lefagyjon a böngészőm. Ma egy alkalommal kilenccel harcoltam és nem fagyott le. Gyorsaság változásáról nem tudok nyilatkozni hiszen eddig nem is láttam hogy mi történik.

Többi problémát én eddig se tapasztaltam meg mostanában sem.

Last edited by Princ; 05-07-2009 at 17:36..
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
Old 05-07-2009, 17:33
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Szerintem a legjobb az lenne, ha megkérdezné, hány darabot szeretnék eldobni

Illetve, ha eldobom a szekeret, akkor a rajta lévő árukat is dobjam el, ha fölveszem, ugyan ez...
A több darab eldobása, felvétele, feláldozás már felírva a kívánságlistára. A szekéreldobás további bonyolítása ezek után felesleges lesz.
Old 05-07-2009, 17:38
Ati Ati is offline
Administrator

A tanulási szükségletet csökkentettem. Kérek mindenkit, hogy ezt arra használja, hogy a függőben lévő problémákat próbálja előhozni. Például hajóépítés problémája. Tehát ha nem tudsz hajóépítést, akkor a teszt miatt most tanuld meg, hogy ezeket a jelenségeket minél jobban körbe tudjuk járni, illetve ha már nincsenek, akkor a javításukat igazolni. Köszi.
Old 05-07-2009, 17:40
Dus Dus is offline
Member

Quote:
A tanulási szükségletet csökkentettem. Kérek mindenkit, hogy ezt arra használja, hogy a függőben lévő problémákat próbálja előhozni. Például hajóépítés problémája. Tehát ha nem tudsz hajóépítést, akkor a teszt miatt most tanuld meg, hogy ezeket a jelenségeket minél jobban körbe tudjuk járni, illetve ha már nincsenek, akkor a javításukat igazolni. Köszi.
Tehát akkor most a hajóprobléma, a szakadás és a harc sebesség a három fő tesztelendő??

(Csak, hogy biztos legyek benne, mert nem nagyon voltam tegnap meg ma)
Old 05-07-2009, 17:47
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Tehát akkor most a hajóprobléma, a szakadás és a harc sebesség a három fő tesztelendő??

(Csak, hogy biztos legyek benne, mert nem nagyon voltam tegnap meg ma)
Ezek, valamint:

- klánadó mértéke (ezzel semmit nem csináltam, nem tudtam előhozni a jelenséget, úgyhogy kérdés, hogy ez tényleg létező probléma-e)
- dupla támadások (egy körben tudsz-e tényleg több varázslatot csinálni; ehhez a csata minden körében varázsolj, vagy olyankor hozd elő a duplázást, amikor a körülötte lévő körök mindegyikében is csatázol, hogy biztosan dupla legyen, ne csak egy átcsúszott kiírásról legyen szó) ezt nekem szintén nem sikerült megismételnem, tehát itt is a jelenség megléte a kérdés.
- látod-e valaki más eseményeit cata közben, illetve részt vesz-e olyan karakter a csatában, aki nincs is ott
- az itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360 leírt erőkiírási probléma esetleges megismétlése, és körülményei.
Old 05-07-2009, 17:51
Dus Dus is offline
Member

okok!

Nos, most így hirtelen lenyomtam 23 banditát. Nos, volt hogy igencsak gondolkozott a böngésző, hogy most mit is csináljon
De 3 mp körül volt minden körben a kiírás, tehát annyira nem volt lassú...

Sőt, pozitív, hogy az elején, szinte azonnal berakta az összes ellenfelet (tudom, tegnap már volt tesztelve, csak megerősítem), és, hogy amikor kapom a tp-t (tehát elhalálozik a mob), akkor nem lassabb, vagy nem észrevehetően lassabb, mint amikor normálisan harc közben írja a dolgokat...

Kétszer nem sikerült varázsolnom, de folyamatosan nyomtam a varázslós gombot...Sőt, 1 mob ellen még a kiírást sem tudtam megelőzni, bármilyen gyorsan is nyomkodtam a gombot
Old 05-07-2009, 18:31
Dus Dus is offline
Member

Ati, lenne egy olyan javaslatom, hogy ahol mindenképp csoport ellen kell harcolni (eddig ilyenek a banditák, mert az őröknél csak belépnek a harcba), ott ne sok-sok bandita legyen felsorolva mint célpont, hanem egy sorba, és mögé zárójelben, hogy hány darab
Old 05-07-2009, 18:33
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Ati, lenne egy olyan javaslatom, hogy ahol mindenképp csoport ellen kell harcolni (eddig ilyenek a banditák, mert az őröknél csak belépnek a harcba), ott ne sok-sok bandita legyen felsorolva mint célpont, hanem egy sorba, és mögé zárójelben, hogy hány darab
Amikor harcolsz velük, akkor fontos lehet, hogy melyiket támadod. Mindegyik ugyanakkorát üt, ezért fontos lehet kikeresned a legkevesebb életerővel rendelkezőt, hogy mielőbb megszabadulhass legalább egytől. Esetleg a legerősebbet megtámadni, bár erre konkrétan nem látok most okot, de akár lehet is.
Old 05-07-2009, 18:57
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 84%

Mostanában kevésbé érek rá a tesztre, ezért gondoltam azt tesztelem, hogy hagyom, hogy a banditák lerombolják a várost. Már 2 napja tele van a város banditákkal, van olyan épület, ahol 8-9 darab is, de még semmit sem sikerült lerombolniuk, pedig semmi és senki nem akadályozza őket a pusztitásban.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules