|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

04-24-2009, 15:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A dupla vágást azt baromi hamar meg lehet tanulni. Nem hiszem, hogy sok idő lenne. a 10. szintig eljutni kb 2 óra!
És lehet egy erősebb valakihez csatlakozni klánba 
|
Ahogy már írták, 15. szinten lehet megtanulni, és 5. helyezett vagyok tp alapján, és még így sem értem el a 15. szintet, szóval igenis óriási előny a dupla vágás.
Tehát azt mondod, hogy jó az, hogy hiába játszom sokkal többet, gyűjtök sokkal több TP-t, mint mások, azért mert pár nappal később jelenkeztem, sokkal gyengébb vagyok, hisz majd csatlakozok melléjük klánba.
|

04-24-2009, 15:45
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Tehát azt mondod, hogy jó az, hogy hiába játszom sokkal többet, gyűjtök sokkal több TP-t, mint mások, azért mert pár nappal később jelenkeztem, sokkal gyengébb vagyok, hisz majd csatlakozok melléjük klánba.
|
Gondolom ez nem a tesztre vonatkozott, hanem majd a rendes játékra, ahol nem lesznek tanulási könnyítések.
|

04-24-2009, 17:35
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Ahogy már írták, 15. szinten lehet megtanulni, és 5. helyezett vagyok tp alapján, és még így sem értem el a 15. szintet, szóval igenis óriási előny a dupla vágás.
|
A dupla vágás egyáltalán nem számít sokat! Baromi kevés sebzés a varázslatokhoz meg hasonlókhoz képest!!! Nem vagy emiatt lemaradva, nyugalom 
(Mellesleg nem 5., hanem 7. helyezett vagy...Nem mindegy!)
Tehát nem. Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy ezt tudod tenni, ez a lehetőséged, de nem mondtam, hogy ez így jó lenne!
Tény, hogy hátrányban vagy, de ez teszt...Nyilván nem fogunk szándékosan gyengébb karakterekre utazni, sőt elvileg segítjük Őket!
|

04-24-2009, 17:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Láthatatlanság látása nem működik. Próbáltuk, hogy alacsonyabb szintű karakter látja-e a nagyobb karakterűt, ez nem sikerült, de ez így jó. De viszont a nagyobb karakterű sem látja a kisebbet.
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

04-24-2009, 19:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Láthatatlanság látása nem működik. Próbáltuk, hogy alacsonyabb szintű karakter látja-e a nagyobb karakterűt, ez nem sikerült, de ez így jó. De viszont a nagyobb karakterű sem látja a kisebbet.
|
Az nem az infralátás képességgel mükszik?
"Infralátás: látod a nálad alacsonyabb szintű láthatatlan karaktereket."
Last edited by Swiss; 04-24-2009 at 19:17..
|

04-24-2009, 19:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Az "energiaelszívás" varit nem mutatja a csataeseményekben. Pedig kíváncsi lennék mennyit sebez és szív el avp-ből...
|

04-24-2009, 20:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nuh első MUD-os napom tapasztalatai:
Első és legdurvább dolog számomra, hogy csak és kizárólag IE "böngészőben" tudom játszani, mert sem Firefox-ban sem Chrome-ban nem tud csatlakozni. Próbáltam mindkét böngészőt a tűzfalban engedélyezni, de nem lett jobb. Vagy akkor nem tudom mit kell engedélyezni, ahhoz hogy fusson nekem is egy értelmes böngészőben.
Próbáltam visszaolvasni a dolgokat de azért elég sokat írtatok már e témában, ezért nem tudom hogy volt e már felvetve, de szerintem apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.
Egyszer kétszer tapasztaltam hogy szinte egyáltalán nem tudtam irányítani a karaktert, mert kb minden 5. kattintás vette be. De egy kliens újratöltés után megjavult.
Más kérdésem az lenne csak úgy érdekesség képpen hogy itt is 4,3 mrd a maximális pénz? 
kicsit off: A tesztelés megpróbáltatásaiba belehaló egér cseregaranciás? És jár valami krém az inhüvelygyulladásra??  
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following User Says Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|

04-24-2009, 20:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.
|
Itt nincs jó variáció... Ha nincs kijelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy őt támadod; ha ki van jelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy NEM őt akarod például gyógyítani...
Úgyhogy szerintem itt marad a megszokás, hogy ha nem magadra, hanem az ellenfélre akarsz valamit, akkor ahhoz kell egy katt.
|

04-26-2009, 20:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
|
A "Láthatatlan látása" varázslat a láthatatlan tárgyak észrevételét szolgálja.
|

04-26-2009, 20:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Takarítók
Rámentem a takarítók brigádjára, hogy megnézzem minden okés-e.
Amióta adnak varázsitalt egyre inkább megéri rájuk vadászni. Hemzseg tőlük a külső város.
Nem tudom mennyi takarítót nyomhattam le, de a tapasztalatom, hogy ugyanannyi kék és zöld lötyit sikerült zsákmányolni.
Működés közben a takarítási tevékenység néha nagy bosszúságot okoz, azonban azt nem sikerült megfigyelni, hogy mitől függ: megmarad-e a "szemét" vagy eltakarítják.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|