|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |

04-23-2009, 10:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Wááá, légyszi, légyszi, ha egyszer beírtál egy üzenetet, akkor ha új dolgokat akarsz írni, akkor ne azt módosítsd, mert nem olvasok el minden bejegyzést 50-szer, hogy hátha módosítva lett. Egyszer elolvastam, amit azóta írtál bele, az mintha nem is létezne.  Köszi.
|
oké, bocsi.
Ha mostantól változtatok vmit ami neked szól, az csak formai lesz, tartalmat nem érint
Last edited by Princ; 04-23-2009 at 11:06..
|

04-23-2009, 11:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezek már most is részletezve vannak, még képeket is tettem be hozzá.
-->
|
Igaz. Olvastam is, bár nem pont azon a napon amikor találkoztam ezekkel és mégis a fent írtakat tettem. Pedig semmi baj az értelmi képességeimmel; sztm még sokan fogják gondolni/kérdezni hogy 'miért kerültem a Halál labirintusába mikor nem is csökkent nullára az életem'. Sőt, volt is vmi hasonló az első vagy második tesztnapon vkivel. Szóval nem kell sajnálni a kiírásokat, még ha számodra egyértelmű is vmi.
A térkép gombja nem azonos elven működik mint a 'multifunkciós' gombsor. Sőt, sztm ahol egy átlaguser megfordul manapság, ha szürkének lát egy gombot akkor az azt jelenti hogy nem működik/nem elérhető. A Hódító MUD-ban nem ezt jelenti, tehát jó ha résen van az ember.
Last edited by Princ; 04-23-2009 at 11:10..
|

04-23-2009, 12:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ha az első karimat követi a 2. és a 3. és megöl az első egy macskát az 8 tapasztalat.
Ha viszont a 3.-at(ami 1-es szintű) azt követi az 1. és a 2. akkor ő 0 tp-t kap egy macskáért.
Ez szandékosan van így??
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

04-23-2009, 12:53
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ha az első karimat követi a 2. és a 3. és megöl az első egy macskát az 8 tapasztalat.
Ha viszont a 3.-at(ami 1-es szintű) azt követi az 1. és a 2. akkor ő 0 tp-t kap egy macskáért.
Ez szandékosan van így??
|
Ez teljesen szándékosan van így. A karakterek között eltérés van a már megszerzett tapasztalati pontok terén, és ennek arányában oszlik el a kapott pont. Ha egy magasabb szintű karakter mellé beszáll egy alacsonyabb szintű, akkor nem sok pontot kap.
|

04-23-2009, 12:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Ha eszek, annak ellenére hogy nem kellene, ugyanakkor leszek éhes mintha nem ettem volna.
|

04-23-2009, 12:58
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Ha eszek, annak ellenére hogy nem kellene, ugyanakkor leszek éhes mintha nem ettem volna.
|
Hacsak nem írja ki, hogy "Most nem vagy éhes", akkor kell enned, legfeljebb még nem jelzi ki. Egyeüdl akkor van teljesen jóllakva a karakter, amikor ezt írja, hogy most nem vagy éhes. Ugyanez igaz a szomjúságra is.
Ha egy kicsit éhes vagy, kicsit szomjas vagy, akkor nem jelzi ugyan, de már kezdesz szépen lassan éhezni. Ilyenkor engedi, hogy egyél, és teljesen jóllakott leszel.
|

04-23-2009, 13:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hacsak nem írja ki, hogy "Most nem vagy éhes", akkor kell enned, legfeljebb még nem jelzi ki. Egyeüdl akkor van teljesen jóllakva a karakter, amikor ezt írja, hogy most nem vagy éhes. Ugyanez igaz a szomjúságra is.
Ha egy kicsit éhes vagy, kicsit szomjas vagy, akkor nem jelzi ugyan, de már kezdesz szépen lassan éhezni. Ilyenkor engedi, hogy egyél, és teljesen jóllakott leszel.
|
Oké. Végülis nem kifejezetten erre figyeltem, lehet h rosszul láttam.
|

04-23-2009, 13:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Oké. Végülis nem kifejezetten erre figyeltem, lehet h rosszul láttam.
|
Két teljesen degeszre evés után nem fogsz percre pontosna ugyanakkor elkezdeni éhezni. Hogy éhesebb/szomjasabb leszel-e, vagy sem, azt befolyásolja egy véletlen tényező, hogy ne az legyen, hogy fixen 40 percenként irány enni és inni.
|

04-23-2009, 13:19
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ati, lassan lehetne egy GYIK-et csinálni, mert látom vannak kérdések, amiket már nagyon unhatsz 
|

04-23-2009, 13:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ati, lassan lehetne egy GYIK-et csinálni, mert látom vannak kérdések, amiket már nagyon unhatsz 
|
Nem baj az, mert legalább a kézikönybve meglesznek tényleg azok a legfontosabb infók, amiknek mindenképp bele kell kerülnie.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|