Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-19-2009, 13:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Nekem továbbra se hagyja magát telepíteni...
Most már várd meg az új verziót.
Old 02-19-2009, 14:05
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Egyszerü mint mindenhol itt is a külsőségek számitanak a 7-esre már tényleg kihaszáható lesz az aero mondjuk, nem csak vmi csili-vili cucc
nekem eddig amit láttam (nem probáltam még itthon, de tervezve van) legjobban az új stilusu tálca teccik, és a több ablak kezelése (pl ha a cimsort csak megrázod hátra kerül, vagy ha sarokba huzod teljes képernyős lesz, van vmi amivel fél ablakos stb... szal egyszerübb lesz a méretezés,nem mindig a jobb sarkat kell keresni, hanem bárhol elég a fejlécet)
Csak az a baj, hogy ez már megint egy nem mai linuxos fejlesztés (Berill), amit megint sikerült ellopnia a Microsoftnak és eladni pénzért.
Andy elárulnád milyen problémáid voltak a dual op. rendszeres gépen, ez érdekelne, mert nekem mindegyik gépem az és még sosem volt problémám vele.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 02-19-2009, 14:08
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by tdomo View Post
Andy elárulnád milyen problémáid voltak a dual op. rendszeres gépen, ez érdekelne, mert nekem mindegyik gépem az és még sosem volt problémám vele.
Minden bootloader megsínyli, ha rossz helyen lesz adathibás a winyó, de a linuxot ilyenkor tény, hogy macerásabb helyreállítani. Ha több oprendszer van fent, akkor pedig általában a linux bootloaderje kezeli, hogy mi töltődjön.
Old 02-19-2009, 15:09
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Minden bootloader megsínyli, ha rossz helyen lesz adathibás a winyó, de a linuxot ilyenkor tény, hogy macerásabb helyreállítani. Ha több oprendszer van fent, akkor pedig általában a linux bootloaderje kezeli, hogy mi töltődjön.
Most kopogok az asztallapon, de nekem csak akkor kellett eddig helyreállítanom a bootloadert, amikor a windowst újra telepítettem. Általában, ha tehetem külön winchesterre megy a két op. rendszer, így kicsit jobban variálható a dolog.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 02-19-2009, 15:30
Andy's Avatar
Andy Andy is offline
Junior Member

Longevity: 84%

A két op rendszert a linux magyarországi korai elterjedésekor csináltam,
kevésbé jó géppel , és a winem se volt az igazi /Ati nem szidni akarom ezzel/. Sokat szenvedtem vele és az vette el a kedvemet. A jó rendszerhez elsősorban "gép" kellett volna. De miután szükségem lesz egy laptopra, így megoldódik egyszerűbben a dolog. Habár a mostani asztali gépemen már nem hiszem, hogy gondot okozna, csak már nagyon megszoktam a windowst az utóbbi időben.
Reply With Quote
Old 03-17-2009, 14:49
Khazad-Dum Khazad-Dum is offline
Member

Longevity: 89%
Exclamation

A Linux és a Windows gondott simán meglehet oldani egy virtuális géppel. Amíg a Linuxxal nézegetsz a weben és irodai munkát végzel addig a virtuális XP-n lehet játszani, csak erőforrás igényes, viszont így a legbiztonságosabb, és nem kell lemondani sem a Linux biztonságáról sem az XP vagy Vista kompatibilitásáról. Amúgy meg az utolsó Linuxoknak sokat fejlődött a grafikusi kezelőfelülete. Az Aero felületet (csak ők nem így hívták) is ők épitették bele legelőször az oprendszerükbe ha jól emlékszem és tökéletesen müködött és müködik.

Last edited by Khazad-Dum; 03-19-2009 at 07:16.. Reason: bővítés
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules