Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Windows XP SP3 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3176)

Ati 09-09-2008 19:11

Windows XP SP3

A 3-as javítócsomaggal van-e eddig valakinek tapasztalata Win XP-hez?

A magyar windowsomon jelezte, hogy van frissítés, nosza mondom telepítsd, aztán amikor megláttam, hogy az SP3, akkor sürgősen megszakítottam... :) Az angol windowsok érdekes módon még nem erőltetik ennek a telepítését...

Remedy 09-09-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190216)
A 3-as javítócsomaggal van-e eddig valakinek tapasztalata Win XP-hez?

A magyar windowsomon jelezte, hogy van frissítés, nosza mondom telepítsd, aztán amikor megláttam, hogy az SP3, akkor sürgősen megszakítottam... :) Az angol windowsok érdekes módon még nem erőltetik ennek a telepítését...

Telepitettem, es semmi rosszat nem vettem eszre eddig. :)

Mondjuk jot se... :)

Redback 09-09-2008 19:45

Ha eredeti a windowsotok, és miért ne lenne az akkor elvileg semmi gáz nincs vele.Viszont ha véletlenül valakit átvertek a boltban, vagy haverja verte át, és nem eredeti a windowsa, persze hogy ez csak véletlenül nem eredeti, akkor szerintem ne rakja fel, mert azt hiszem ezen van egy kis progi ami nézi hogy eredeti a windowsod, és ha nem, akkor egy idő után blokkolja a gépet :S :D:D:D

Ati 09-09-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 190224)
Ha eredeti a windowsotok, és miért ne lenne az akkor elvileg semmi gáz nincs vele.Viszont ha véletlenül valakit átvertek a boltban, vagy haverja verte át, és nem eredeti a windowsa, persze hogy ez csak véletlenül nem eredeti, akkor szerintem ne rakja fel, mert azt hiszem ezen van egy kis progi ami nézi hogy eredeti a windowsod, és ha nem, akkor egy idő után blokkolja a gépet :S :D:D:D

Ez már ezer éve van, engem sokkal inkább érdekel az, hogy vajon utána elindul-e például. :) Sok rémtörténetet lehetett hallani az SP3 megjelenésekor erről.

richardka 09-10-2008 11:33

nem eredeti windowsra is felment ahogy hallottam.

Gond nincs vele, mondjuk olyan egetverő nagy változást nem láttam benne, régebben az AMD procikkal voltak gondjai, de kijavitották

Ati 10-08-2008 09:55

Még valakinek valami tapasztalata vele? Megy jól, összeomlik, ...? :)

[HTPA]GeeForce 10-08-2008 13:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193088)

Még nincs, de nemsokára lesz. :D

Csokibácsi 10-08-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193088)

Zzzattól függ, ha steril, nem szétmókolt XP-re tolod rá, nagy galibát nem okozhat.
100-ból kb 6-8 embernek van gondja vele, különböző driverek nem mennek rendesen, furcsa fagyások, kékhalálok ...
Ha nincs gondod a rendszerrel, a biztonsági frissítéseket pedig rendszeresen telepítetted, akkor szvsz felesleges telepítened.

Ha tartasz tőle, de szeretnéd, akkor pedig Ghost image a jelenlegi rendszerről, aztán telepítés. Így meglepetés nem érhet.

rak_loo 10-08-2008 19:47

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 190224)

A vistában is van :) és láss csodát már a 30 nap rég lejárt nekem :D:D:D:D

Phoenix 10-08-2008 20:03

[OFF]Jéééé...egy Csokibá :)

Nekem semmi különös. Csak a hangkártya driver tünt el egyszer a gépről. De az gyorsan orvolova lett.[/OFF]

All times are GMT +1. The time now is 06:07.