![]() |
Windows XP SP3
A 3-as javítócsomaggal van-e eddig valakinek tapasztalata Win XP-hez?
A magyar windowsomon jelezte, hogy van frissítés, nosza mondom telepítsd, aztán amikor megláttam, hogy az SP3, akkor sürgősen megszakítottam... :) Az angol windowsok érdekes módon még nem erőltetik ennek a telepítését... |
Quote:
Mondjuk jot se... :) |
Ha eredeti a windowsotok, és miért ne lenne az akkor elvileg semmi gáz nincs vele.Viszont ha véletlenül valakit átvertek a boltban, vagy haverja verte át, és nem eredeti a windowsa, persze hogy ez csak véletlenül nem eredeti, akkor szerintem ne rakja fel, mert azt hiszem ezen van egy kis progi ami nézi hogy eredeti a windowsod, és ha nem, akkor egy idő után blokkolja a gépet :S :D:D:D
|
Quote:
|
nem eredeti windowsra is felment ahogy hallottam.
Gond nincs vele, mondjuk olyan egetverő nagy változást nem láttam benne, régebben az AMD procikkal voltak gondjai, de kijavitották |
Még valakinek valami tapasztalata vele? Megy jól, összeomlik, ...? :)
|
Quote:
|
Quote:
100-ból kb 6-8 embernek van gondja vele, különböző driverek nem mennek rendesen, furcsa fagyások, kékhalálok ... Ha nincs gondod a rendszerrel, a biztonsági frissítéseket pedig rendszeresen telepítetted, akkor szvsz felesleges telepítened. Ha tartasz tőle, de szeretnéd, akkor pedig Ghost image a jelenlegi rendszerről, aztán telepítés. Így meglepetés nem érhet. |
Quote:
|
[OFF]Jéééé...egy Csokibá :)
Nekem semmi különös. Csak a hangkártya driver tünt el egyszer a gépről. De az gyorsan orvolova lett.[/OFF] |
All times are GMT +1. The time now is 06:07. |