| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |  

| 

01-30-2009, 17:06

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 93%      |  |  

| 
				 Segitség. 
 Sziasztok .
 Kérdésem lenne , amire szeretnék segitséget kapni.
 x csoportban  valaki ártózik  nagyon távolbol sajna a ponlista odáig nem lát el , igy nemtudom kiszürni ki lehet az. Szeretném megtudni , mert érdekes módon jönnek az ártók , MF táámadása után ártóznak , mivel ebbe a csoportba már újráztam egyszer  , és lehet , hogy 1 régi "ismerős" , igy nem nakarok addig JKSZ t jelenteni , amig kinem derül ki ártózik , lehet , hogy semmi közük egymáshoz , de lehet , hogy igen.
 Szóval újra röviden a kérdés  , van e lehetőség az ártózó kiszűrésére , ha nem látok addig el a csoportban ???

|  

| 

01-30-2009, 18:08

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by fáy  Sziasztok .
 Kérdésem lenne , amire szeretnék segitséget kapni.
 x csoportban  valaki ártózik  nagyon távolbol sajna a ponlista odáig nem lát el , igy nemtudom kiszürni ki lehet az. Szeretném megtudni , mert érdekes módon jönnek az ártók , MF táámadása után ártóznak , mivel ebbe a csoportba már újráztam egyszer  , és lehet , hogy 1 régi "ismerős" , igy nem nakarok addig JKSZ t jelenteni , amig kinem derül ki ártózik , lehet , hogy semmi közük egymáshoz , de lehet , hogy igen.
 Szóval újra röviden a kérdés  , van e lehetőség az ártózó kiszűrésére , ha nem látok addig el a csoportban ???
 |  Gondolom alólad ártóz, akkor én fentebb mennék, mert nem hiszem, h akkora késziveszteség mellett is fogja folytatni... 
Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb...
A Száműzött visszatér! (#708833)

|  

| 

01-30-2009, 18:16

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Fefe013  Gondolom alólad ártóz, akkor én fentebb mennék, mert nem hiszem, h akkora késziveszteség mellett is fogja folytatni...Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb...
 |  Szerintem meg felülről kapja az ártást, vagyis én erre gondolnék az újrázás utáni régi ismerősről. 
Szabályos pontlistát kérni ismerőstől? Tehát az, hogy megmondod neki, hogy tőle 2-3 (vagy bármennyi) körre érdekelne a pontlista, értelem szerűen a VIP kényelmi kiírásai nélkül! És aszerint nézni a hírnév változást! 
Szerintem ez nem lehet tiltott dolog, hiszen azzal, hogy tudod, hogy ki van feljebb, még nem leszel előnyben a többi játékossal szemben. Ha ez nem így van, akkor a Fefe által felvázolt módszer is jó lehet!
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)

|  

| 

01-30-2009, 18:19

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 27% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by vityu  Szabályos pontlistát kérni ismerőstől? Tehát az, hogy megmondod neki, hogy tőle 2-3 (vagy bármennyi) körre érdekelne a pontlista, értelem szerűen a VIP kényelmi kiírásai nélkül! És aszerint nézni a hírnév változást!Szerintem ez nem lehet tiltott dolog, hiszen azzal, hogy tudod, hogy ki van feljebb, még nem leszel előnyben a többi játékossal szemben.
 |  Pontlistát kérni nem szabálytalan, nincs benne semmi titkos (leszámítva az extra információkat).

|  

| 

01-30-2009, 18:20

|  
	| 

| Senior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 90%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Pontlistát kérni nem szabálytalan, nincs benne semmi titkos (leszámítva az extra információkat). |  Ezek szerint, fáy, a lehetőséged adott, hogy kiderítsd az ellened tevékenykedő kilétét!  
				__________________BorzalmakVárosa (#199867) 1/A  Black Dragon (#3270)

|  

| 

01-30-2009, 18:33

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Fefe013  Gondolom alólad ártóz, akkor én fentebb mennék, mert nem hiszem, h akkora késziveszteség mellett is fogja folytatni...Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb...
 |  Sajnos fentről , ezért is gyanus.

|  

| 

01-30-2009, 18:39

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by fáy  Sajnos fentről , ezért is gyanus. |  Akkor a Vityu bácsi verziója lesz a nyerő...  
Bár bonthatsz is h messzebb légy.... 
Hány körröl nyomja kb? Érdekel, h mennyire fanatikus...
A Száműzött visszatér! (#708833)

|  

| 

01-30-2009, 18:43

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Fefe013  Akkor a Vityu bácsi verziója lesz a nyerő...  
Bár bonthatsz is h messzebb légy.... 
Hány körröl nyomja kb? Érdekel, h mennyire fanatikus... |  ma 2* kapram elősször 7-9 kör 
                    másodszor 10-12 kör 
Erre néztem teljes kronikát , de nem ütötte magát feljebb senki   
Igy az se kizárt , hogy 2 en ártóznak .

Akkor ha jól olvastam Ati szavait , pontlista kérése nem szabálytalan

|  

| 

01-30-2009, 18:45

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 27% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by fáy  Akkor ha jól olvastam Ati szavait , pontlista kérése nem szabálytalan |  Így van. Ha pedig tipped van, hogy ki lehet (kivel volt összetűzésed újraindulás előtt), akkor őket fel tudod venni a saját pontlistába, így akkor is látszanak, ha amúgy nem látszódnának a helyezéskülönbségek miatt.

|  

| 

01-30-2009, 18:50

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Így van. Ha pedig tipped van, hogy ki lehet (kivel volt összetűzésed újraindulás előtt), akkor őket fel tudod venni a saját pontlistába, így akkor is látszanak, ha amúgy nem látszódnának a helyezéskülönbségek miatt. |  Ati akikkel komolyabb atrocitásom volt ,azok hozzá vannak adva a pontlistához , és újrázásnál nem törlödnek , bár ezt neked nem kell leirnom   
De nem találtam senkit se .

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|