![]() |
Segitség.
Sziasztok .
Kérdésem lenne , amire szeretnék segitséget kapni. x csoportban valaki ártózik nagyon távolbol sajna a ponlista odáig nem lát el , igy nemtudom kiszürni ki lehet az. Szeretném megtudni , mert érdekes módon jönnek az ártók , MF táámadása után ártóznak , mivel ebbe a csoportba már újráztam egyszer , és lehet , hogy 1 régi "ismerős" , igy nem nakarok addig JKSZ t jelenteni , amig kinem derül ki ártózik , lehet , hogy semmi közük egymáshoz , de lehet , hogy igen. Szóval újra röviden a kérdés , van e lehetőség az ártózó kiszűrésére , ha nem látok addig el a csoportban ??? |
Quote:
Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb... |
Quote:
Szabályos pontlistát kérni ismerőstől? Tehát az, hogy megmondod neki, hogy tőle 2-3 (vagy bármennyi) körre érdekelne a pontlista, értelem szerűen a VIP kényelmi kiírásai nélkül! És aszerint nézni a hírnév változást! Szerintem ez nem lehet tiltott dolog, hiszen azzal, hogy tudod, hogy ki van feljebb, még nem leszel előnyben a többi játékossal szemben. Ha ez nem így van, akkor a Fefe által felvázolt módszer is jó lehet! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár bonthatsz is h messzebb légy.... Hány körröl nyomja kb? Érdekel, h mennyire fanatikus... |
Quote:
másodszor 10-12 kör Erre néztem teljes kronikát , de nem ütötte magát feljebb senki :( Igy az se kizárt , hogy 2 en ártóznak . Akkor ha jól olvastam Ati szavait , pontlista kérése nem szabálytalan |
Quote:
|
Quote:
De nem találtam senkit se . |
All times are GMT +1. The time now is 09:26. |