Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Segitség. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3351)

fáy 01-30-2009 17:06

Segitség.

Sziasztok .

Kérdésem lenne , amire szeretnék segitséget kapni.
x csoportban valaki ártózik nagyon távolbol sajna a ponlista odáig nem lát el , igy nemtudom kiszürni ki lehet az. Szeretném megtudni , mert érdekes módon jönnek az ártók , MF táámadása után ártóznak , mivel ebbe a csoportba már újráztam egyszer , és lehet , hogy 1 régi "ismerős" , igy nem nakarok addig JKSZ t jelenteni , amig kinem derül ki ártózik , lehet , hogy semmi közük egymáshoz , de lehet , hogy igen.
Szóval újra röviden a kérdés , van e lehetőség az ártózó kiszűrésére , ha nem látok addig el a csoportban ???

Fefe013 01-30-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 202785)
Sziasztok .

Kérdésem lenne , amire szeretnék segitséget kapni.
x csoportban valaki ártózik nagyon távolbol sajna a ponlista odáig nem lát el , igy nemtudom kiszürni ki lehet az. Szeretném megtudni , mert érdekes módon jönnek az ártók , MF táámadása után ártóznak , mivel ebbe a csoportba már újráztam egyszer , és lehet , hogy 1 régi "ismerős" , igy nem nakarok addig JKSZ t jelenteni , amig kinem derül ki ártózik , lehet , hogy semmi közük egymáshoz , de lehet , hogy igen.
Szóval újra röviden a kérdés , van e lehetőség az ártózó kiszűrésére , ha nem látok addig el a csoportban ???

Gondolom alólad ártóz, akkor én fentebb mennék, mert nem hiszem, h akkora késziveszteség mellett is fogja folytatni...
Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb...

vityu 01-30-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202789)
Gondolom alólad ártóz, akkor én fentebb mennék, mert nem hiszem, h akkora késziveszteség mellett is fogja folytatni...
Ha nem akarsz fentebb menni és teheted, akkor húzz fel pár templomot, tedd rendbe a katmorált, variteki legyen fullon, pajzs legyen fenn, hátha bukik előbb-utóbb...

Szerintem meg felülről kapja az ártást, vagyis én erre gondolnék az újrázás utáni régi ismerősről.
Szabályos pontlistát kérni ismerőstől? Tehát az, hogy megmondod neki, hogy tőle 2-3 (vagy bármennyi) körre érdekelne a pontlista, értelem szerűen a VIP kényelmi kiírásai nélkül! És aszerint nézni a hírnév változást!
Szerintem ez nem lehet tiltott dolog, hiszen azzal, hogy tudod, hogy ki van feljebb, még nem leszel előnyben a többi játékossal szemben. Ha ez nem így van, akkor a Fefe által felvázolt módszer is jó lehet!

Ati 01-30-2009 18:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 202790)
Szabályos pontlistát kérni ismerőstől? Tehát az, hogy megmondod neki, hogy tőle 2-3 (vagy bármennyi) körre érdekelne a pontlista, értelem szerűen a VIP kényelmi kiírásai nélkül! És aszerint nézni a hírnév változást!
Szerintem ez nem lehet tiltott dolog, hiszen azzal, hogy tudod, hogy ki van feljebb, még nem leszel előnyben a többi játékossal szemben.

Pontlistát kérni nem szabálytalan, nincs benne semmi titkos (leszámítva az extra információkat).

vityu 01-30-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202791)
Pontlistát kérni nem szabálytalan, nincs benne semmi titkos (leszámítva az extra információkat).

Ezek szerint, fáy, a lehetőséged adott, hogy kiderítsd az ellened tevékenykedő kilétét! :)

fáy 01-30-2009 18:33

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202789)

Sajnos fentről , ezért is gyanus.

Fefe013 01-30-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 202794)
Sajnos fentről , ezért is gyanus.

Akkor a Vityu bácsi verziója lesz a nyerő...;)
Bár bonthatsz is h messzebb légy....
Hány körröl nyomja kb? Érdekel, h mennyire fanatikus...

fáy 01-30-2009 18:43

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202795)
Akkor a Vityu bácsi verziója lesz a nyerő...;)
Bár bonthatsz is h messzebb légy....
Hány körröl nyomja kb? Érdekel, h mennyire fanatikus...

ma 2* kapram elősször 7-9 kör
másodszor 10-12 kör
Erre néztem teljes kronikát , de nem ütötte magát feljebb senki :(
Igy az se kizárt , hogy 2 en ártóznak .

Akkor ha jól olvastam Ati szavait , pontlista kérése nem szabálytalan

Ati 01-30-2009 18:45

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 202796)
Akkor ha jól olvastam Ati szavait , pontlista kérése nem szabálytalan

Így van. Ha pedig tipped van, hogy ki lehet (kivel volt összetűzésed újraindulás előtt), akkor őket fel tudod venni a saját pontlistába, így akkor is látszanak, ha amúgy nem látszódnának a helyezéskülönbségek miatt.

fáy 01-30-2009 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202798)
Így van. Ha pedig tipped van, hogy ki lehet (kivel volt összetűzésed újraindulás előtt), akkor őket fel tudod venni a saját pontlistába, így akkor is látszanak, ha amúgy nem látszódnának a helyezéskülönbségek miatt.

Ati akikkel komolyabb atrocitásom volt ,azok hozzá vannak adva a pontlistához , és újrázásnál nem törlödnek , bár ezt neked nem kell leirnom :)
De nem találtam senkit se .

All times are GMT +1. The time now is 09:26.