|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

01-11-2009, 19:17
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
leírásban ez van:
bla-bla.. Amikor ez megvan, elkészítheted a szövetség oldalát elkészíteni. mi van??
Szövetségekbe tömörülni több szempontból is jó. Egyrészt, egységben az erő alapon, többen, könnyebben meg tudtok birkózni az elétek gördülő akadályokkal, valamint ez által bekerültök a szövetségi pontlistába, amely a játék szövetségeit rangsorolja. A szövetséges országok nem tudják egymást támadni!
|
Ennek nem sok köze van a két szövetség egymás közti harcairól, csak arról, hogy a saját szövetségesed nem tudod megtámadni... 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

01-12-2009, 13:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/virtual/kingdoms.hu/htdocs/index.php on line 312
Már nem működik ez a játék 
Soká bírta gondok nélkül 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

01-12-2009, 14:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/virtual/kingdoms.hu/htdocs/index.php on line 312
Soká bírta gondok nélkül 
|
Jaja  Pedig most jöttem bele 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

01-12-2009, 14:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
mire jó itt a klán valójában? mert ha ugy van akkor én ráállok a kém képzésre meg nyersi termelésre, csatlakozom hozzátok, ti meg hordjátok.. 
|
Arra mint a Hódban csak nem max 4 (illetve 10) fős, hanem 40 
|

01-12-2009, 14:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Soká bírta gondok nélkül 
|
Jah, és még a kajatermelés is rossz...pedig eddig jó volt, tök jól működött, mostmár termelek 1 környi kaját, és amíg el nem adom, nem termelődik több 
|

01-12-2009, 18:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Jah, és még a kajatermelés is rossz...pedig eddig jó volt, tök jól működött, mostmár termelek 1 környi kaját, és amíg el nem adom, nem termelődik több 
|
Nekem az elejétől így működik:P
Sőt: Még 1környi termelés sincs soha a rakimba mert ha van 1környi akkor nem termel többet és elkezdenek a katonák zabálni 
De most pl a játék működik...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

01-12-2009, 18:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem az elejétől így működik:P
Sőt: Még 1környi termelés sincs soha a rakimba mert ha van 1környi akkor nem termel többet és elkezdenek a katonák zabálni 
De most pl a játék működik...
|
Jelentem, az is jó, hogy elf morálja nem megy 60% alá, mert tegnap este óta ott áll 100% adó mellett 
|

01-12-2009, 18:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Jelentem, az is jó, hogy elf morálja nem megy 60% alá, mert tegnap este óta ott áll 100% adó mellett 
|
A fegyvertermelés viszont hazugság. 1 kör alatt 1 műhely nekem kb. 5,41fegyvert állít elő.(a súgó szerint meg 1-et)
A törpe viszont a többi nyersanyagból tuti nem kap+10% bónuszt...
|

01-12-2009, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A fegyvertermelés viszont hazugság. 1 kör alatt 1 műhely nekem kb. 5,41fegyvert állít elő.(a súgó szerint meg 1-et)
A törpe viszont a többi nyersanyagból tuti nem kap+10% bónuszt...
|
Nekem kereken 5-öt állít elő, Neked meg szerintem 5,5-öt csak lefele kerekít és így csalóka  ...
Az nincs leírva miből van nagyobb termelése a törpnek  
|

01-12-2009, 19:11
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
a biztonság kedvéért regeltem egy elf tolit.... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|