![]() |
kingdoms.hu
Én mikor megnéztem, rávágtam hogy tiszta hód, de közben rájöttem hogy tényleg van benne valami, de nem annyira sok, hogy azt lehessen mondani hogy tiszta hód.Nézzétek meg, és írjatok véleményt:
http://www.kingdoms.hu |
Úgy nem lehet róla részleteket megtudni, hogy nem regisztrálok? Így elég gyér az info, van egy jelszó emlékeztető, egy regisztrációs lehetőség és egy VIP-előfizetés részletezés a kezdőoldalon, mást nem találok.
(aha, megvan: a Regisztrációra kattintva lehet megtalálni a leírást) |
Quote:
|
Mi nem tiszta Hód rajta? :D A regisztrációs szabályzat szóról szóra a Hódról van másolva. :D:D:D Még arra se képesek, hogy saját szabályzatot írjanak. :D Ezek után szerinted a játék honna van másolva? :D
|
Quote:
Ettől függetlenül lehet hogy a játékmenet (legalábbis a leírás alapján)nem ugyanaz mint a Hódítóban, remélem, aki kipróbálja, majd elmondja, mennyire más. |
Ilyenkor nem lehet valamit jogilag tenni?
|
Tényleg nagyon hasonlít, sőt első ránézésre azaz az ismertető elolvasása után teljesen ismerősnek tünik minden. Nincs annyi opció mint a hódba, de egy próbát megér.
Részemről véleményt pár nap tapasztalata után mondanék. |
|
Igazából elsőre tetszik, de Hód mindenekfelett :)
Kicsit furcsán vannak az egységek, egyértelműen csak pacit fogok képezni, és a fajok közül az elf kiemelkedő, az is "kicsit2 furcsán van megcsinálva :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:30. |