|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

10-24-2008, 12:08
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Nem csak az érzelmeim vezérelnek, hanem mint arra Kuty is rámutatott, a számok. A számok nem csalhatnak meg senkit, függetlenül az érzelmeitől. És a számok nem a huligánokat ítélik el. A huligánokat a törvénynek kéne elítélnie, de nem teszi meg. Ez a tövrény hibája.
Felmerült, hogy a rendőr Londonban, meg Magyarországon így, meg úgy... Ez nagyon szép, csak Londonban ha van rendbontás (és van ott is, az sem a Kánaán...), a huligáokat kiemelik a tömegből, mert beattakkol 8-10 rendőr, és képesek elkapni azt aki nem megfelelő stílusban van kint az utcán, és képesek csak azt az egyet agyonverni, és bíróság elé állítani. És ezt legtöbbször tényleg lőfegyver nélkül teszik meg. Hát, van mit tanulnia a rendőrségnek.
Visszaolvastam, sehol sem írtam, hogy most azonnal október 24-én váltsunk kormányt. A szakértői kormány szerintem nem a legjobb megoldás Mo-n. Vagy bármilyen átmeneti állapot.
Ezt sajnos a köztársasági elnők bökte el, még 2006-ban. Ugyanis lett volna alkalma (törvényes módon természetesen) feloszlatni az országgyűlést, és új választásokat kiírni. (Mondjuk nem lepődnék meg, ha megfenyegettékvolna őt is meg egész családját is, hogy elássák őket, ha ezt megteszi... Szóval nem 100%, hogy ő bökte el a lehetőséget, de nagy valószínűséggel igen.)
Ha már 2006-ban lett volna egy kormányváltás, régóta nem itt tartanánk, mert ugye akkor azonnal át lett volna írva az egész alkotmány... (Én speciel arra vártam...) Nem itt tartanánk, az biztos. Fényévekkel előrébb. És ezt sem érzelmek miatt mondom, hanem mert igen sok közgazdász ismerősöm mondta ezt. Akik se nem jobb se nem bal oldaliak, hanem csak a számokat nézik pártatlanul. Szerintük minél tovább megy a reform, annál rosszabb lesz minden. (Ezt 2006-ban mondták, úgy látom, bejött... Innnentől kezdve hiszek nekik teljes mértékben.)
Ünnepelni meg úgy ünnepeltünk, hogy haverokkal összejöttünk, megnéztünk 2 '56-os filmet, meg a Star Wars 4-5-6. epizódot, és mellé elfogyasztottunk 1 üveg pálinkát, meg egy kocka sört. Jól éreztem magam eközben a tevékenység közben, úgyhogy nem bántam meg, hogy így döntöttem.
|

10-24-2008, 12:22
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Nem csak az érzelmeim vezérelnek, hanem mint arra Kuty is rámutatott, a számok. ..
|
A számaidban komoly csúsztatások voltak nem csak egységnyi kukaégetések voltak anno sajnos  Londont meg inkább haggyuk ott aztán igazán figyel a nagytesó az egyfőre jutó kamerák száma több mint egy TV stúdióban. Ha jól emlékszem a londoni metróban lőttek fejbe egy bevándorlót ok nélkül.
A köztársasági elnöknek meg semmi jogköre nincs feloszlatni az országgyűlést olvass kicsit utána a választási törvénynek...
|

10-24-2008, 16:36
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
1. Jó, legyen 100 kuka, meg 2 autó, meg 4 kirakat, az is elhanyagolható pénzösszeg egy állam számára a milliárdos lopásokhoz képest, amik magánkezekben gyülnek össze.
2. Van hozzá jogköre. Azért köztársasági elnök, mert vannak ilyen jogosultságai. Más kérdés, hogy mennyire hagyják megvalósítani, vagy mennyire megvalósíthatóak a jelenlegi jogi szabályozás keretein belül (amiben több a kiskapu, mint egy kiskapu gyárban...).
|

10-24-2008, 16:46
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
1. Jó, legyen 100 kuka, meg 2 autó, meg 4 kirakat, az is elhanyagolható pénzösszeg egy állam számára a milliárdos lopásokhoz képest, amik magánkezekben gyülnek össze.
2. Van hozzá jogköre. Azért köztársasági elnök, mert vannak ilyen jogosultságai. Más kérdés, hogy mennyire hagyják megvalósítani, vagy mennyire megvalósíthatóak a jelenlegi jogi szabályozás keretein belül (amiben több a kiskapu, mint egy kiskapu gyárban...).
|
1. Csak az MTV ostrom 230 millió forint kárt okozott és ebben nincs benne a biztosítás költségei milliárdokban lehet számolni az eddigi anyagi károkat nem beszélve az országot ért erkölcsi károkról
2. ha még 100x elmondod akkor sincs jogköre hozzá mondom tájékozódj...
|

10-24-2008, 17:07
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
1. Csak az MTV ostrom 230 millió forint kárt okozott és ebben nincs benne a biztosítás költségei milliárdokban lehet számolni az eddigi anyagi károkat nem beszélve az országot ért erkölcsi károkról
2. ha még 100x elmondod akkor sincs jogköre hozzá mondom tájékozódj...
|
plusz ki akar egy olyan országba jönni nyaralni meg elkölteni a pénzét ahol a csürhe bármikor fellázadhat és az akárhogy is nézem nem milliós károk hanem mrd-os veszteség kicsiny hazánknak. De nyugodtan menjenek ki a vandálok és folytassák amit elkezdtek hátha sikerül becsődöltetniük az országot 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-24-2008, 18:07
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
plusz ki akar egy olyan országba jönni nyaralni meg elkölteni a pénzét ahol a csürhe bármikor fellázadhat és az akárhogy is nézem nem milliós károk hanem mrd-os veszteség kicsiny hazánknak. De nyugodtan menjenek ki a vandálok és folytassák amit elkezdtek hátha sikerül becsődöltetniük az országot 
|
Igazából azon gondolkodtam,hogy melyik civilizált országban nincsenek vagy nem voltak a közelmúltban hasonlók. Hmm,hmm .. nem jut eszembe egy sem.
|
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

10-24-2008, 18:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
És érdekelnének a tegnap okozott milliárdos kárjelentések 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|