|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

09-09-2008, 22:40
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Mert esélyegyenlőség van Bátyjaaaaa......
|
Bocs, de a hódítóban soha sem volt sem esélyegyenlőség, sem pedig demokrácia. Az másik játék.  Picit gondold végig amit beírsz és nem bántásként mondom.
|

09-09-2008, 23:34
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Te meg képzelj el egy 30k hekis orit 15.000 könyvtárral... 
|
Na vegre! Ez az, ami abszolut nincs igy. Csak egy ilyet mutass A-ban, es azt mondom, igazad van.
Az A-ban ugyanis van klantamadas, ami altal nem lehet ilyen extrem termelo orszagokat epiteni, amit Te mondasz. (legalabbis jelen felallas szerint) Mig egy csoport tetejen mindenkitol 200 korre lehet...
Es abba is gondolj bele, hogy A-ban eladod a tekit x-ert ( ha eladod egyaltalan???), a kis csopiban meg 20x-ert. A-ban eladod az egyseget y-ert, kiscsopiban meg 8y-ert. 
Talan a bank meg jo lenne, de olyan sok bankos orit nem lattam A-ban. ( max egy extremet a pannonban, meg egyet talan a volt oviban)
Last edited by Remedy; 09-09-2008 at 23:47..
|
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

09-09-2008, 23:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nem lehet elrugaszkodni tőle, hiszen a játék célja az.
|
Ez pedig a masik tevhit. Neked lehet hogy az, de nagyon sok embernek nem. Szemely szerint nekem sem, nekem az a lenyeg, hogy jot jatsszak nekem szimpatikus emberekkel, ennyi....
De tok jo hogy az ujrazas meg az 1/A is felmerult, amiknek nem sok koze van az en felvetesemhez, szerintem azoknak nyissanak kulon topicot az azt ellenzok... 
Last edited by Remedy; 09-09-2008 at 23:39..
|

09-10-2008, 13:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Na vegre! Ez az, ami abszolut nincs igy. Csak egy ilyet mutass A-ban, es azt mondom, igazad van.
Az A-ban ugyanis van klantamadas, ami altal nem lehet ilyen extrem termelo orszagokat epiteni, amit Te mondasz. (legalabbis jelen felallas szerint) Mig egy csoport tetejen mindenkitol 200 korre lehet...
Es abba is gondolj bele, hogy A-ban eladod a tekit x-ert ( ha eladod egyaltalan???), a kis csopiban meg 20x-ert. A-ban eladod az egyseget y-ert, kiscsopiban meg 8y-ert. 
Talan a bank meg jo lenne, de olyan sok bankos orit nem lattam A-ban. ( max egy extremet a pannonban, meg egyet talan a volt oviban)
|
Remy, oriról infot nem adhatok ki, de abba gondoljunk bele, hogy 1/A-ban egy komoly szövi már 100.000 hektáron van, óriásiak az orik és a szövik közti szakadékok. Extrém termelő országot meg lehet építeni. (Van is.) Viszont nincs is ezzel semmi baj, ez így van rendjén, így is volt mindíg. De több éves kemény munkának a gyümölcsét, ne arassuk le. Még ha 4 9 szemes 3000 hekis orit veszel alapul, összesen nincsenek akkorák, mint egy TOP 10 ori az 1/A-ban. Klán csaták ellen pedig 1-2 ELF megoldja a problémát. Persze egy nagy ori haderőt is képez bőven. 
|

09-10-2008, 13:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez pedig a masik tevhit. Neked lehet hogy az, de nagyon sok embernek nem. Szemely szerint nekem sem, nekem az a lenyeg, hogy jot jatsszak nekem szimpatikus emberekkel, ennyi....
De tok jo hogy az ujrazas meg az 1/A is felmerult, amiknek nem sok koze van az en felvetesemhez, szerintem azoknak nyissanak kulon topicot az azt ellenzok... 
|
Jó akkor lehet az, hogy több személyiségű, akár 10 személyiségű orit csináljon és ücsörögjön egy csoport tetején elérhetetlenül és termeljen, képezzen és töltse föl a szövijeit akik lépnek föl. Ez is lehet játék cél, és sem szabály, sem más nem tiltja.
Remy a jót játszol, barátokkal az nagyon jó, persze halkan megkérdezném, hogy mit játszol? 
|

09-10-2008, 13:30
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Te meg képzelj el egy 30k hekis orit 15.000 könyvtárral... 
|
Azért nem ugyanaz a szitu. Elvileg mindenki számára nyitva álló lehetőség, hogy csináljon az A- tetején ilyen orit és addig termeljen amíg meg nem unja vagy le nem veri valaki. Az 5-ös csopi tetején pedig senki nem maradhat ameddig jónak látja. "Kivéve a gyevi bírót."

09-10-2008, 13:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Remy a jót játszol, barátokkal az nagyon jó, persze halkan megkérdezném, hogy mit játszol? 
|
Nem ertem a kerdest. Hoditot, perpill B-ben, G-ben, es W-ben is...
Vagy ez vmi guny lett volna, hogy A-ban nem csinalok semmit? 

09-10-2008, 13:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Azért nem ugyanaz a szitu. Elvileg mindenki számára nyitva álló lehetőség, hogy csináljon az A- tetején ilyen orit és addig termeljen amíg meg nem unja vagy le nem veri valaki. Az 5-ös csopi tetején pedig senki nem maradhat ameddig jónak látja. "Kivéve a gyevi bírót."
|
Nem tudom, de sztem egy 9 személyiségű ori maradhat. 
|

09-10-2008, 13:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem ertem a kerdest. Hoditot, perpill B-ben, G-ben, es W-ben is...
Vagy ez vmi guny lett volna, hogy A-ban nem csinalok semmit? 
|
Az A-ban max katonákat képzel, és piacolsz, ami majdnem u.az mintha egy kisebb csoportban 9 személyiséggel gyűjtögetnél. Nincs sok különbség. (Egyáltalán nem gúny.)
|
The Following User Says Thank You to Északföld For This Useful Post:
|
|

09-10-2008, 16:47
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Van aki itt elfelejtette, hogy ez egy játék, és ahhoz, hogy 9 személyiséget összehozz nem kell megdolgozni, játszani kell
Tehát azt mondod, mert valaki játszik, és ismeri a játékot, kapjon olyan lehetőséget, amivel végülis legyőzhetetlen lesz, hisz a játék az összegyűjtött javakról szól elsősorban??
Asszem ez így alapjábanvéve sérti a játékot!
És nem, nem arról van szó, hogy persze, ő 9 szemcsis (vagy több) és ezért kap kiskaput. Ilyen nincs!
Tudod mit?? Én jól tudok sakkozni, 9 év kemény munkám van benne, ezért most kérek szépen minden napi 1 mrd aranyat az országomba 
Ez nagyábol az előző példámmal egyenértékű...
Attól még mert valaki JÁTSZIK és jól érzi magát egy játékban, nem kell lehetőséget adni neki, hogy nagyábol legyőzhetetlen legyen, hogyha van kint egység/tekercs/nyersi a piacon...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|