Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-09-2008, 03:02
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ti mit gondoltok errol?
Összefoglalva, ha el is fogadom, hogy azzal nem lehet elintézni a kérdést, hogy ez majd 5év múlva lehet gond, akkor is egyértelműen el lehet intézni a kérdést azzal, hogy véleményem szerint ez soha az életben nem lesz gond.
(De ha mégis valaha ez gond lenne, akkor lesz emellett a Hódítónak nagyobb baja is, ami mellett ez eltörpül...)

Így függ össze a két dolog...
Old 09-09-2008, 10:32
komisz86 komisz86 is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Na most A-ban 500körönként tud "termelni" 160milla tekit, míg ha örökké maradna 5-en, akkor 500körönként 2,5milliót.)
Azt elárulod ebben a számításban honnan van hősünknek 160 milla tekije? Azt a te számításod szerint 1000 könyvtárral, több mint 3 év megírni. Addig leég az orija, vagy mégsem
Vagy úgy gondoltad hogy minden szinten újrázza a 10 milliót?

Last edited by komisz86; 09-09-2008 at 10:37..
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 12:50
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Vale:
1.: Igen, ez egy nagyon kicsi kiskapu, de ezt lehet, hogy be lehet zárni, míg vannak nagyobb kapuk, amiket nem lehet bezárni...És miért is azokról a kapukról beszéljünk, amiket nem lehet bezárni??
Vagy, ha neked van ötleted a bezárására, nyiss neki témát...

2.: Azt azért gondoljuk meg, hogy 9 szemcsit összeszedni, újrázás nélkül, ugyan lehetséges, de ha nekem van több újrám, akkor bizti el fogom használni, hogy könnyebben jussak a sokadik szemcsihez, és nem fogom tartalékolni, hogy nah, majd ha 9 szemcsis leszek, leújrázok több tízmillió tekercset!

3.: De gond lesz. Le is lett írva, hogy nem 5 év múlva, hanem a közeljövőben lehetséges lenne (1-2 év...)...

4.: Azt azért gondoljuk meg, hogy ezzel kicsit visszább szorítanánk a 9+ szemcsiseket a "mezőnybe", így nem lenne olyan, hogy egy kevés szemcsisnek a mezőnybe kell termelni, hogy ne kelljen többszáz épületet bontania, hogy menjen a top köre lefele, míg egy sokszemcsis (9 vagy több...) simán termelhet irreális magasságokban, hiszen lebont 10 épületet mondjuk és leesik a 2. helyre, ahol elvileg a szövije volt!

Mindenkinek:
5.: Nagyon eltértünk a témától. Itt nem az újrázás és ehhez kapcsolódók a kérdés, hanem az, hogy ezt a kiskaput hogy lehet bezárni...
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 15:31
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Azt elárulod ebben a számításban honnan van hősünknek 160 milla tekije? Azt a te számításod szerint 1000 könyvtárral, több mint 3 év megírni. Addig leég az orija, vagy mégsem
Vagy úgy gondoltad hogy minden szinten újrázza a 10 milliót?
Monro írta le hogy kell, én még sose próbáltam...
Ezért lehet nem is stimmelnek a számok, de a lényeget jól mutatja...
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...6&postcount=41

Dus:
1. Van rá javaslat...
2. Tuvalunak volt 50+ újrája, úgyhogy én ezt igencsak reális lehetőségnek tartom...
3. Véleményem szerint nem lesz, és nem sikerült meggyőzni, hogy nincs igazam.
Old 09-09-2008, 16:10
Dus Dus is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
2. Tuvalunak volt 50+ újrája, úgyhogy én ezt igencsak reális lehetőségnek tartom...
50+ újra??

50 újrához 9x kell lefordulnia, azaz kis (10)-e kell legyen...És ugye neki még több is volt, újrából, szerinted
Ha jól emléxem Tuvalunak csak (9)-se volt, de szolj ha tévedek, mert tényleg nem emléxem pontosan...

De persze, ez csak kötözködés, szal inkább hagyd figyelmen kívül, és, hogy érdemben is hozzászóljak:

Azt szeretném tudni, hogy miért újráznának le pénzt a sokszemcsisek, ha eddig nem tették?? Hisz ha Tuvalu ennyi újrával rendelkezett, nem nagyon lehetett rá példa, hogy leújrázza a pénzét! Akkor szerinted honnan szerezte?? Mert szerintem megtermelte. És hol tudja a legkönnyebben megtermelni egy sokszemcsis ha van legalább egy sokszemcsis szövije?? Hát a csoport első helyén

De a baj itt az, hogy elkanyarodtunk a témától...Szóval, egy kötekedésen és egy OFFon túl, egy ON is következik

Itt nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt tud termeni, hanem, hogyhan teszi azt! Ha van 4 db (9)-es vagy több szemcsis, az 5. szint első 4 helyét elfoglalva (ami ennyi szemcsi, és tudás melett nem túl nagy kihívás, hisz még énis megtudnám szerezni az első helyet, egy erre alkalmas 5-ös csopiban ) szépen írogatják a tekercset, vagy bánom is én, hogy termelik a pénzt, a lényeg az az, hogy bármekkora magasságban tehetik ezt, hisz négyük közül, mindig csak az egyikük van a top körök növekedéséhez szükséges helyen. Azaz, ők meg tudják oldani, hogy jó messze elütve magukat a csoporttól, 10-20-30 körökre az 5. felett termelnek addig ameddig akarnak, de ezt más nem tudja megoldani, mivel 1800 topkör után, minden körben esik a morál, és nemsokára kénytelen az illető szintet lépni, míg sokszemcsis példaorik közül, az egyik lebont kevéske könyvtárat és máris a másikvan feljebb...

Last edited by Dus; 09-09-2008 at 16:14..
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 16:18
Grabi Grabi is offline
Member

Longevity: 99%

történelmi kiegészítés:

tuvalu (10)-es volt negyvenx újrával. azt mondta, hogy ez volt az utolsó forgása és ha feljut az 1/A-ba vagy abbahagyja 1000 kör után vagy ott marad.

ezesetben pedig a klánnak való gyűjtés a kisországok feladata. ha pedig ezt továbbvezetjük akkor szükséges a remy által feltett javaslat.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 09-09-2008, 16:42
Xeper Xeper is offline
Member

Másik kiegészítés: régen hétvégin lehetett újrát nyerni... láttam kék szám nélküli országot 21 újrával...
Old 09-09-2008, 16:43
Grabi Grabi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Másik kiegészítés: régen hétvégin lehetett újrát nyerni... láttam kék szám nélküli országot 21 újrával...
hmmmm, még jó, hogy ezt nem tudtam, mert első lettem volna az ellenzők között
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Grabi For This Useful Post:
Old 09-09-2008, 16:58
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
50+ újra??

50 újrához 9x kell lefordulnia, azaz kis (10)-e kell legyen...És ugye neki még több is volt, újrából, szerinted
Ha jól emléxem Tuvalunak csak (9)-se volt, de szolj ha tévedek, mert tényleg nem emléxem pontosan...

De persze, ez csak kötözködés, szal inkább hagyd figyelmen kívül, és, hogy érdemben is hozzászóljak:

Azt szeretném tudni, hogy miért újráznának le pénzt a sokszemcsisek, ha eddig nem tették?? Hisz ha Tuvalu ennyi újrával rendelkezett, nem nagyon lehetett rá példa, hogy leújrázza a pénzét! Akkor szerinted honnan szerezte?? Mert szerintem megtermelte. És hol tudja a legkönnyebben megtermelni egy sokszemcsis ha van legalább egy sokszemcsis szövije?? Hát a csoport első helyén

De a baj itt az, hogy elkanyarodtunk a témától...Szóval, egy kötekedésen és egy OFFon túl, egy ON is következik

Itt nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt tud termeni, hanem, hogyhan teszi azt! Ha van 4 db (9)-es vagy több szemcsis, az 5. szint első 4 helyét elfoglalva (ami ennyi szemcsi, és tudás melett nem túl nagy kihívás, hisz még énis megtudnám szerezni az első helyet, egy erre alkalmas 5-ös csopiban ) szépen írogatják a tekercset, vagy bánom is én, hogy termelik a pénzt, a lényeg az az, hogy bármekkora magasságban tehetik ezt, hisz négyük közül, mindig csak az egyikük van a top körök növekedéséhez szükséges helyen. Azaz, ők meg tudják oldani, hogy jó messze elütve magukat a csoporttól, 10-20-30 körökre az 5. felett termelnek addig ameddig akarnak, de ezt más nem tudja megoldani, mivel 1800 topkör után, minden körben esik a morál, és nemsokára kénytelen az illető szintet lépni, míg sokszemcsis példaorik közül, az egyik lebont kevéske könyvtárat és máris a másikvan feljebb...
javaslom a kereső használatát.. csak be kell ütni a "tuvalu" nevet és akkor nem kell be tippelni neki egy 9 est :P

csak magam neveben.. pedig masra is igaz.. 8 szemem van és több mint 30 ujram.. akkor szoktam újrázni, ha rommá vernek..vagy, ha fajt akarok váltani az adott szinten..
1000 kör alatt összeszedhető a 4 mrd arany az 5 ös csopiba indulástól..tapasztalat alapján ebből a 4mrd-ból ha jól gazdalkodik az ember eljuthat az A-ig..az A-t jelenlegi formajaba vegigvinni.. :P pff hagyjuk..

gyujtogatas.. nem 1800 hanem 2000 top kor..:P

és részemről is az a szitu... ha meglenne egy 10 es akkor A-ban abbahagyni a jatekot.. vagy 9 essel..:P
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
Old 09-09-2008, 17:04
Dus Dus is offline
Member

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
csak magam neveben.. pedig masra is igaz.. 8 szemem van és több mint 30 ujram.. akkor szoktam újrázni, ha rommá vernek..vagy, ha fajt akarok váltani az adott szinten..P
Énis ezt írtam, hogy nem újráznátok le a pénzt, inkább játszotok/termeltek, hisz az is a játlk része, de ált. nem újráztok sok tízmillió tekercset...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules