Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Milyen az igazi "vérprofi" ?
Bármilyen eszközt felhasznál (amig le nem bukik)cél az eredmény. 9 9.38%
Mindig tiszta eszközökkel játszik. 11 11.46%
Alkalmazkodik a körülményekhez (hol így hol úgy). 38 39.58%
Nem tudom, nem vagyok vérprofi. 17 17.71%
Nem árulom el a módszerem mert vérprofi vagyok 4 4.17%
Nem csak szabályosan gyüjti az információit. 0 0%
Nincs a játékban vérprofi. 4 4.17%
Én vagyok itt az egyetlen vérprofi 13 13.54%
Voters: 96. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-28-2008, 11:01
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Én személy szerintem nem tudom, hogy ki a profi, de egyet tudok:
Hiába veri végig egy ember a csopit, vagy akár az összes 5 szintet, valaki úgyis legyőzi, ha nem most, akkor majd holnap, ha nem holnap akkor a jövőhéten.
Itt is van igazság, és azt is nézzük meg, hogy attól még, mert egyik jobb a másiknál, a másik is győzhet...De ettől még nem lesz jobb, szóval nem lehet mondani, hogyő jobb, mert legyőzte, más alapján, meg miéret ítélítek meg a profizmust egy ilyen játékban??
Aza profi, aki minden körváltásnál távolozik, több mrd-je van piacon, napi 25 órát van gép előtt, és mindig karácsonyfa van a katmorálja melett, még akkoris ha full vari??
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-28-2008, 11:10
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Itt is van igazság, és azt is nézzük meg, hogy attól még, mert egyik jobb a másiknál, a másik is győzhet...De ettől még nem lesz jobb, szóval nem lehet mondani, hogyő jobb, mert legyőzte, más alapján, meg miéret ítélítek meg a profizmust egy ilyen játékban??
Aza profi, aki minden körváltásnál távolozik, több mrd-je van piacon, napi 25 órát van gép előtt, és mindig karácsonyfa van a katmorálja melett, még akkoris ha full vari??
közelít!
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 11:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Ez erős sarkítás. Azt gondolom, hogy valaki attól lesz profi, hogy nemcsak a súgót fújja kívülről, hanem ténylegesen tudja is, hogy mi hogyan működik. Hiába van egy (esetleg téves) elképzelésed a súgóban leírtak alapján, ha azt még soha az életben nem próbáltad ki. Felépítesz egy "nyerő" stratégiát egy olyan elképzelésre, amit csak gondolsz, majd amikor nem jön be, akkor ciki van.

Sajnos naponta találkozunk olyan emberekkel, akik saját állításuk szerint profik, mert a súgót egyszer elolvasták, és ez alapján született bennük a dolgok működéséről egy kép. A gyakorlatban pedig már az első alkalommal csődöt mond az elméletük.

Elméleti síkon mozogva én is mondhatnám magamról, hogy profi vagyok ping-pongból, mert pontosan tudom, hogy az a feladat, hogy vissza kell ütni a labdát, és az ellenfelet lehetőleg kicselezni közben. De ha a gyakorlatban nem tudom eltalálni a labdát, akkor bármilyen profi szinten tudom is, hogy mit kéne tennem, bizony nem leszek profi ping-pongozó.

Ugyanígy ha valaki betéve tudja a súgót, attól még nem lesz profi játékos.
Old 08-28-2008, 11:32
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ugyanígy ha valaki betéve tudja a súgót, attól még nem lesz profi játékos.
Tehát Te sem vagy profi??
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 11:36
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Tehát Te sem vagy profi??
Én abszolút nem.

És nem is szabad, hogy az legyek. Hódító terén én mindig a jövőben élek, míg Nektek a jelenben kell élni. Én nem azt tudom, hogy mi VAN, hanem azt, hogy mi LESZ.
Old 08-28-2008, 11:58
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Én abszolút nem.

És nem is szabad, hogy az legyek. Hódító terén én mindig a jövőben élek, míg Nektek a jelenben kell élni. Én nem azt tudom, hogy mi VAN, hanem azt, hogy mi LESZ.
De abban te profi, hogy mi lesz
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 08-28-2008, 12:44
komisz86 komisz86 is offline
Member

Longevity: 89%

Nem értem miért gondolják egyesekek, hogy aki lassúban játszik nem lehet ugyanolyan jó vagy még jobb játékos (szándékosan nem használtam a profi kifejezést), mint aki gyorsban, vagy normálban. Sőt így belegondolva (bár bevallom még sose jártam a lassúban) 3 órás körváltások mellett sokkal inkább a játéktudáson mulhat a minden, mint azon hogy kinek kisebb az alvásigénye...
Old 08-28-2008, 13:52
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Én abszolút nem.

Hódító 8.0 ???
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Északföld For This Useful Post:
Old 08-28-2008, 13:54
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Északföld View Post
Hódító 8.0 ???
Az előtt még biztosan lesz a 7-esnek bővített alverziója.
Old 08-29-2008, 03:36
lll
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
izébizé (#xy) - 2008-03-07 06:57:54

Vérzivataros Jóreggelt!
Mi sem lennénk rossz csapat, de ti hozzánk képest vérprofik vagytok.
Gratulálok!!!
Üdv.: Ali

én tudom
Jéé te még élsz ?? Ha jól emlékszek, akkor te Synk én és még valakivel voltunk X-ben szöviben Csak aztán sajna az X tetején elválltak útjaink :S
Remélem emlékszel még rám a Holly Marie Combs orimra Bár lehet én emlékszek rosszul és nem te vagy az akkor sorry

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Nem értem miért gondolják egyesekek, hogy aki lassúban játszik nem lehet ugyanolyan jó vagy még jobb játékos (szándékosan nem használtam a profi kifejezést), mint aki gyorsban, vagy normálban. Sőt így belegondolva (bár bevallom még sose jártam a lassúban) 3 órás körváltások mellett sokkal inkább a játéktudáson mulhat a minden, mint azon hogy kinek kisebb az alvásigénye...
Evvel az egész írásoddal én teljes mértékben egyet értek
Gyors csopiban még nem voltam, mert szeretek aludni Normálban viszont nagyon sokat, és két aránylag jó szövinél, vagy játékosnál nagyon sokat számít az, hogy mennyi időt tud rászánni a játékra... Még emlékszek, hogy pl a volt X-es szövimmel ( fennt írtam ) voltak olyan szövi háborúk, hogy hajjajj... Legalább 3-4 napig minden nap aludtam kemény 2-3 órát max, mert egyszerüen fenn kellett lenni. Meg az volt még a jó, hogy nagyon erős varis létemre az éjszakák folyamán néha-néha kiküldtem két sereget is akár íjjászokkal fosztani vagy egyéb elfoglaltságra... Szívbalyos biztos nem voltam akkor még

Noh de vissza térve amit írtál: Teljesen egyet értek avval, hogy a lassúban jön ki inkább a vérprofiság... Mert ott nem az a lényeg, hogy mennyit tudsz a gépe elött ülni egy esetleges háborúban... Ott, hogy győzz 99%-ban a tudás kell hozzá. Tehát a stratégia. Ahhoz meg, hogy vérprofi legyél a stratégia nagyon kell, mert hiába tudod a súgót, hiába ismered a játékot töviről hegyire, hiába játszól már 4-5 éve, ha stratégiázni nem tudsz, akkor nem vagy vérprofi.

És, hogy külön hozzá szóljak, hogy szerintem ki lesz vérprofi vagy ki a vérprofi:

Azok az emberek a vérprofik, akik párbajozni mennek és tudnak nyerni. Régen még csak ugye szimpla kezdő ori volt, ma már belehet állítani is a kezdő orit.
Nem azt mondom, hogy mindig nyernie kell a párbajokon, mert sokszor előfordulhat, hogy nem úgy jön ki egy húzása ahogy kellett volna. De egy 8 fős párabjon min a dobogó helyezést el kell érnie.
Vagy esetleg Normál ill. Vip hétvégin lehet még megtudni, hogy ki a vérprofi.
Tény és való, hogy a Normál hétvégin az idő is beleszól pár óra elteltével, de aki vérprofinak gondolja magát és nyerni akar, az megoldja, hogy alhasson és ez mellett nyerjen is.

És hogy mért gondolom így, hogy akik párbajokon és hétvégiken jók azok a vérprofik?? Azért, mert ezeken a játékokon 100%-ig biztos, hogy nem a pénz dönti el a játék végkimenetelét... Az meg, hogy JKSZ-el e a párbajokon, az a saját szíve joga, de akkor azt is tudja, hogy ha JKSZ-el nyer, attól nem jobb mint a többi.

És mielött bárki is azt mondaná, hogy én biztos vérprofinak tartom magam: Nem, nem tartom magam annak Csak simán profinak tartom magam, mert az igaz, hogy mostanában nem nagyon játszottam és a nagy újításokat átkellene néznem azért, hogy pontosan mik változtak, de ha kezdő orival kellene játszani akárki ellen, biztos nem veszítenék nagyon érzésem szerint. És ezt a régi NAGY párbajosok bizonyíthatják

Nah és egy kicsit hosszabb időre el is köszönök szerintem. Most szabiztam le az utolsó Lassú csoportos orimat is sajnos... Majd egyszer biztos vissza térek Csak éljen még sokáig a hóóód

Sziasztok
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules