Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miről ismerhető fel a vérprofi játékos? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2819)

N.a.t. 03-07-2008 14:31

Miről ismerhető fel a vérprofi játékos?

Sziasztok :]

Ebben a topicban arra lennék kiváncsi hogy ki szerint milyen a "vérprofi" játékos, mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :] Mit engedhet meg és mit nem engedhet meg magának az a bizonyos "vérprofi"?
Röviden: hogy játszik egy igazi "vérprofi"? :]

vityu 03-07-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163784)
mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :]

Az eseményeiről.

Ati 03-07-2008 14:33

Quote:

Ebben a topicban arra lennék kiváncsi hogy ki szerint milyen a "vérprofi" játékos, mi az amiről fel lehet ismerni hogy ki az , és ki nem az? :] Mit engedhet meg és mit nem engedhet meg magának az a bizonyos "vérprofi"?

A vérprofi jelentkezik a gyors csoportba, mert oda van írva, hogy kezdők ne, majd a fórumon megkérdezi, hogy hogy lehet szövetséget kötni másik játékossal. :) Esetleg még azt is, hogy honnan tudhatja meg, hogy kik vannak még vele egy csoportban. :D

N.a.t. 03-07-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163786)
A vérprofi jelentkezik a gyors csoportba, mert oda van írva, hogy kezdők ne, majd a fórumon megkérdezi, hogy hogy lehet szövetséget kötni másik játékossal. :) Esetleg még azt is, hogy honnan tudhatja meg, hogy kik vannak még vele egy csoportban. :D

:ĐĐĐĐ most már nem túl rövid :ĐĐĐĐ

Puppi 03-07-2008 14:50

Quote:

Ha csaladja van es az asszony unnepnek el meg minden eggyut toltott percet ha a vercsoportja PR+ szemen lassan felfedezheto a szurkehalyog kezdeti stadiuma ,es ha a forumon minden beszolasaba belekotnek es nagyon utaljak :D

N.a.t. 03-07-2008 15:02

:]
Az én véleményem az hogy egy valódi "vérprofi" mindig tisztán játszik, csak szabályos módszerekkel szerez információt, a neve még véletlenül sem hozható összefüggésbe olyan csúnya szavakkal mint "JKSZ", "multi", és még egy gömböt sem kunyerál soha :] Ugyanis ha ezekre szüksége van,akkor máris nem lehet vérprofi, hisz egy "vérprofinak" nem lenne neki kihívás 2...- mittudomén mennyi orival leverni egy orit. :] Nem menekül szabira ha támadják, meg ilyenek :]Szóval röviden ő a "Jóbácsi" :ĐĐĐ
De van ilyen? :O :rolleyes: :]

Ati 03-07-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 163805)

???

Miért ne lenne?

Miért feltételezed játékostársaid többségéről, hogy nem tisztességesen játszik?

Synkel 03-07-2008 15:05

Quote:

Az én véleményem az hogy egy valódi "vérprofi" mindig tisztán játszik, csak szabályos módszerekkel szerez információt, a neve még véletlenül sem hozható összefüggésbe olyan csúnya szavakkal mint "JKSZ", "multi", és még egy gömböt sem kunyerál soha :] Ugyanis ha ezekre szüksége van,akkor máris nem lehet vérprofi, hisz egy "vérprofinak" nem lenne neki kihívás 2...- mittudomén mennyi orival leverni egy orit. :] Nem menekül szabira ha támadják, meg ilyenek :]Szóval röviden ő a "Jóbácsi" :ĐĐĐ

Ezzel nem nagyon értek egyet. Vérprofi nem keverendő össze a gáncs nélküli grál lovaggal. A tisztesség nem jelent profizmust, és ez fordítva is igaz. Puppi viszont szépen összefoglalta, szerintem igen közel jár az igazsághoz:)

Arcana Anchev 03-07-2008 15:05

Szerintem aki csal, az nem vérprofi.
De szerintem a vérprofi abból lesz, aki irányítja a piacot, elég pénze van, hogy ott le-fel vigye az árakat. Ez sem egyezik meg a Hódító eredeti hangulatával, de ez a tapasztalatom.

laci 03-07-2008 15:08

Quote:

Attól hogy tisztán játszom, még nem vagyok "vérprofi" ;) Sőt, egyáltalán nem vagyok profi, ugyanis nem a Hódítóból élek :)

All times are GMT +1. The time now is 02:47.