Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-01-2008, 21:08
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Volt régen egy topicom Meddig retorzió a retorzió? címmel. Ha tényleg csak pár tekilopás történt, akkor a nagyonsokadik mészát már csak azért ment, mert nem tetszett amit a szövim írt?
Igen. De ha visszaemlekszel olyan sok meszar nem ment. (es mint irtam, mivel lefele ment, csak a kat moralt tettek foleg tonkre...) Valamint miutan a tekilopasok abbamaradtak, es hadiakciokra keptelenek voltatok, befoldeltuk azt a szovid, aki az elso(!!!) meszar elott kirakta csutka uresre az orijat, es bekenhagytunk titeket. (bar a fold utan elmentetek szabira, de akkor mar tobb koron felettetek voltunk)
Old 06-01-2008, 21:14
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Igen. De ha visszaemlekszel olyan sok meszar nem ment.
Ez persze relatív. Én legalább 15-öt kaptam. Olyan piros volt az eseménylistám, mint a mikulás orra 7.-én reggel. az meg hogy felülről jöttetek, igazából lényegtelen, mert csak lassabban értétek volna el a teljes lenullázást.
Old 06-01-2008, 21:19
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Az igaságnak mindig 2oldala van. Van egy ami a tiéd, és van egy ami az enyém! Én kiállok a saját igazam mellett!
De persze azt nem írtad, hogy ferdítek, amikor azt írtam, hogy indok nélül jött rám Orsi 3mészárral. Csak mert megteheti... Holott én soha nem kötöttem belétek, mert hülye lennék. Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a játékosokkal. soha sem támadtam ismerőst, sem volt szövetségest, még ha csak így tudtam volna továbbhaladni, akkor sem. A szóbeli békék mindig álltak, és meg is maradtak.
És miért kaptam mindezt? Mert megígértem Orsinak, hogy mindig ha a nyomában leszek, és lesz felesleges készültségem ártani fogok neki. Mindezt az aznapi 7-8. mészár után, amikor nem voltatok hajlandók egy levelemre sem válaszolni. Erre jött, hogy ne fenyegetőzzek. És megnézhettem magam. De tényleg voltatok olyan kegyesek, hogy nem csesztettetek egy héten keresztül is akár.
Elszabiztam, igen, mert a varázslóim negyede maradt meg a 2,5k-s lakosságom több mint fele hiányzik, és a védőseregemből is 1000. És nem akartam megvárni a következő mészársorozatot. Ennyi.

Bocs, nem offolom szét a topicodat, csak ez még szerintem hozzátartozik!

(Annyival egyszerűbb lenne néha, ha tudnál új lappal kezdeni. Én próbáltam veled szótérteni A-ban is, de te akkor is csak erre tudtál koncentrálni.)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 06-01-2008, 21:22
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Ez persze relatív. Én legalább 15-öt kaptam. Olyan piros volt az eseménylistám, mint a mikulás orra 7.-én reggel. az meg hogy felülről jöttetek, igazából lényegtelen, mert csak lassabban értétek volna el a teljes lenullázást.
Igen, ez kb fedi a valosagot, asszem szinten 0 hadi vedelmed volt.

De tokre nem mindegy, mert a felulrol meszi feleannyit visz, a cel csak a kat moralod elinditasa volt lefele...

De nagyon szivesen elbeszelgetek Veled errol privatban, ha szeretned, ezt a topicot a szovid levele miatt nyitottam, csak vityuka is szana-szejjel offolta mindenfele privat nezetkulonbsegevel...

(na jo, a nagyon szivesen nem teljesne igaz, mert mar marhara unom ezt a temat, es foleg vityu ferditeseit...)

Szoval ha vissza lehetne terni az eredeti temahoz, azt megkoszonnem
Old 06-01-2008, 21:25
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Nekem ebben a topicban az tetszik legjobban, hogy a hasonló témák között első helyen szerepel a
Viccek-bármi jöhet
topic
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
Old 06-01-2008, 21:27
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Igen, ez kb fedi a valosagot, asszem szinten 0 hadi vedelmed volt.
Egész pontosan 900 elit, meg valami 100-150 íj 2 toronyban. Felesleges privátba vinni. A dolog megtörtént, ha akarnánk se tudnánk rajta változtatni. Mi - mert szövitagként vállalom a többiek cselekedeit is- meggondolatlanok voltunk, ti pedig igazságot szolgáltattatok. Vége!
Old 06-01-2008, 21:27
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
De nagyon szivesen elbeszelgetek Veled errol privatban, ha szeretned, ezt a topicot a szovid levele miatt nyitottam, csak vityuka is szana-szejjel offolta mindenfele privat nezetkulonbsegevel...

(na jo, a nagyon szivesen nem teljesne igaz, mert mar marhara unom ezt a temat, es foleg vityu ferditeseit...)

Szoval ha vissza lehetne terni az eredeti temahoz, azt megkoszonnem
Ne haragudj remike, nem offolok többet! És nem ferdítek, pedig véleményem szerint eddig e tettem...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 06-01-2008, 21:30
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
De persze azt nem írtad, hogy ferdítek, amikor azt írtam, hogy indok nélül jött rám Orsi 3mészárral. Csak mert megteheti... Holott én soha nem kötöttem belétek, mert hülye lennék. Mindig próbáltam jó viszonyban lenni a játékosokkal. soha sem támadtam ismerőst, sem volt szövetségest, még ha csak így tudtam volna továbbhaladni, akkor sem. A szóbeli békék mindig álltak, és meg is maradtak.
És miért kaptam mindezt? Mert megígértem Orsinak, hogy mindig ha a nyomában leszek, és lesz felesleges készültségem ártani fogok neki. Mindezt az aznapi 7-8. mészár után, amikor nem voltatok hajlandók egy levelemre sem válaszolni. Erre jött, hogy ne fenyegetőzzek. És megnézhettem magam. De tényleg voltatok olyan kegyesek, hogy nem csesztettetek egy héten keresztül is akár.
Elszabiztam, igen, mert a varázslóim negyede maradt meg a 2,5k-s lakosságom több mint fele hiányzik, és a védőseregemből is 1000. És nem akartam megvárni a következő mészársorozatot. Ennyi.

Bocs, nem offolom szét a topicodat, csak ez még szerintem hozzátartozik!

(Annyival egyszerűbb lenne néha, ha tudnál új lappal kezdeni. Én próbáltam veled szótérteni A-ban is, de te akkor is csak erre tudtál koncentrálni.)
Nezzuk. Igen, ilyeneket irkaltal, vmint azt, hogy sosem lesz meg a kis harmasa, mert mindent megteszel, hogy ne sikeruljon, meg mindig a nyomaban leszel, meg rapazarolod mindig minden keszulid, stb...

Azert ez eleg gaz, Te is lathatod...

Ezek utan Velem is elkezdtel beszelgetni, meg a Pipacs orimmal, amirol azt sem tudtad kicsoda, es eleg magas lorol kezdtel fenyegetozni ott is. Ami persze egy kezdo jatekost megijesztett volna, de en vhogy nem ijedtem meg.
Ergo maris nem igaz, hogy nem valaszoltunk...

Nos, azutan a 15 meszar utan tenyleg nem sok egyseged maradt, de egy tekiironak ez nem is gaz. A kulcs meg siman felment volna 10-15 korre, runad volt, emberhiany? Ugyan mar, nem ment a konyvtarak 60%-a, na es akkor mivan? Kibontasz 30 konyvtarat es csokolom, ennyit kellett volna tenned. Persze igazabol tobb akciot nem terveztunk ellened, de ezt nem tudhattad.

Tiszta lappal indulnom nem nekem, hanem Neked kellene, de ezt mar sajnos jol osszefirkaltad alkoholos filccel....
Old 06-01-2008, 21:33
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Nekem ebben a topicban az tetszik legjobban, hogy a hasonló témák között első helyen szerepel a
Viccek-bármi jöhet
topic
Nekem meg az nem tetszik, hogy "szoljunk be a Remynek, es ferditsuk el a tenyeket" topic lett belole, direkt van egy utalkozos topicom, az ilyeneket majd inkabb oda irjak az emberek - szerintem
Old 06-01-2008, 22:33
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Longevity: 97%

Úgy gondolom, h egy normális hangvételű levél elejét veheti a hosszútávú problémáknak, akárki is volt a kezdeményező fél és akárki is lett a szenvedő alany, ez a diplomácia vagy mi a szösz....

Az offoláshoz nem kívánok ennél többet hozzászólni: úgy gondolom, h közelíteni egymáshoz nem úgy kell, h mindenki a saját igazát mondogatja, ahelyett, h a megoldást, a közös nevezőt keresné, ha meg nincs ez irányú törekvés, akkor nem kell a másikhoz szólni, vagy normálisan kell azt tenni, nem folyton a múltat emlegetve szvsz...
Az offolással kapcsolatban, az engem érintő részeket priviben bárkinek elmondom, akit érdekel....

A Száműzött visszatér! (#708833)

Last edited by Fefe013; 06-02-2008 at 00:16..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules