Én azt sem tudom, egy tekiíró mit keres 200 hekin.... Ha normál csoportban akarok tekit írni, első dolgom leüttetni magam 190 hekire. (nem kell csalni hozzá, elég ha a 10 variddal meg toliddal elkezdessz piszkálni valakit, egy idő után meg fog büntetni, és mivel nincs egységed, nincs vagyonod, semmid nincs amit bánthatna, hekidet bántja majd)
3% barakk 3% torony, 4% templom, 1 db kocsma, 5 db bank, 19% ház, 14% tanya, 55% könyvtár. (ennyi tanya a teljesen biztonságos önellátóság miatt nem árt, így akár 2 naponta is elég benézned, még a leártózást se nagyon érzed meg, de termsézetsen lehet élezni a dolgokat.)
Senkibe nem kötök bele, és a rögtön kiépített orik alatt vagyok bőven, nem vagyok szem előtt.
Nyilván valóan a fajom Gnóm lesz, a személyiségem pedig Kereskedő. És természetesen 1 millánál soha nem szabad többet bent tartani, mert az csábító lehet a kezdők számára, és a 3/3-as orit azért elég könnyű beverni.
Neszeneked, lopkodjál.
Innentől kezdve én elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen termelő hogy kerülhet bajba. Mindenkitől messze van, és soha senkibe nem köt bele, tehát nem lehetnek haragosai sem. Úgyhogy már alapból nem értem, hogy egy termelő-tekiíró hogy kerülhet ilyen helyzetbe.
A kitekizésért meg jár a mészár, mert egy hadi ország/hadi szövi mi mást tehetne? Visszalopni nem tudja, tekit fosztani nem lehet... hát lemészárol, hogy legalább egységre kelljen költened a pénzed, amit a tekijéből szereztél.