|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-24-2008, 13:45
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
|
Ne adj ki infót az orimról 
|

04-24-2008, 14:59
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Ezekhez annyit tennék hozzá, hogy régebben beléptem egy szövibe, amelyik úgy hírdetett, hogy erős, és hozzájuk hasonlóan tapasztalt játékost keresnek, na hát ugye 1 év tapasztalattal (önbizalom volt bőven   ) beléptem, és mi fogadott....., a vezér (hadi) barakjai félig üresek, tartalék semmi, és kimegy földért, ráadásul azt se tudta kiszámolni, hogy mennyit fog foglalni és a legjobb az volt mikor kibökte, hogy 3 v 4 éve játszik.....  
24 órával ezután már külön utakon jártunk...
Tehát van, aki azt hiszi, h mert játszik 2-3 éve úgy, h néha belép meg haladgat, attól ő nagyon jó játékos és hírdeti is (sajnos), de láttam én már fél éve aktívan játszó embert is olyan orival szaladgálni, h csak na....
|
Azért szerintem egész más kategória a kettő. Addig könnyen hiheti azt valaki hogy jó játékos és erős az orija, amíg vannak nála is sokkal gyengébbek és simán tud haladni. Tévedni emberi dolog. Ilyenkor gyorsan búcsút vesztek egymástól és ennyi. Azt viszont már nehezen tudom elképzelni hogy valaki azt higgye hogy van 11mrd-ja holott nincs  . Ilyenkor szerintem örülhet az illető ha nem veri tropára az újdonsült ex-szövetségese. Legalább is én biztos nem hagynám annyiban a dolgot. Ezért gondolom hogy csak az írja be a dipiben hogy van ennyi pénze akinek tényleg van.
Persze nem ez lenne az első alkalom hogy kiderül nagyobb Isten állatkertje mint azt gondolnám 

04-24-2008, 15:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by komisz86
Azért szerintem egész más kategória a kettő. Addig könnyen hiheti azt valaki hogy jó játékos és erős az orija, amíg vannak nála is sokkal gyengébbek és simán tud haladni. Tévedni emberi dolog. Ilyenkor gyorsan búcsút vesztek egymástól és ennyi. Azt viszont már nehezen tudom elképzelni hogy valaki azt higgye hogy van 11mrd-ja holott nincs  . Ilyenkor szerintem örülhet az illető ha nem veri tropára az újdonsült ex-szövetségese. Legalább is én biztos nem hagynám annyiban a dolgot. Ezért gondolom hogy csak az írja be a dipiben hogy van ennyi pénze akinek tényleg van.
Persze nem ez lenne az első alkalom hogy kiderül nagyobb Isten állatkertje mint azt gondolnám 
|
Nekem meg az a tapasztalatom (2 év), hogy akinek van ennyi pénze nem hírdeti ennyire (mert az egész csopival szemben hátrányba kerül ezzel, hogy ilyen fontos információt ad ki, ezt meg el szokták kerülni), max ha nagyon akar háborúzni....
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-24-2008, 15:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem meg az a tapasztalatom (2 év), hogy akinek van ennyi pénze nem hírdeti ennyire (mert az egész csopival szemben hátrányba kerül ezzel, hogy ilyen fontos információt ad ki, ezt meg el szokták kerülni), max ha nagyon akar háborúzni....
|
nem akart :]]
|

04-24-2008, 15:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ilyenkor szerintem örülhet az illető ha nem veri tropára az újdonsült ex-szövetségese.
|
ezt most megint csak én nem értem? Elmagyaráznád? Köszi 
|

04-24-2008, 15:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezzel egyet tudok érteni. Én spec. tuti nem merném ilyen nagy dobra verni (már ha lenne mit  ). Mégis valahogy könnyebben el tudom képzelni, hogy valaki ennyire nem tart a környező oriktól, mint azt hogy ennyire mocsok, és ráadásul még ostoba is. De már kezdtek meggyőzni arról, hogy én vagyok túl naív...

04-24-2008, 15:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Ezzel egyet tudok érteni. Én spec. tuti nem merném ilyen nagy dobra verni (már ha lenne mit  ). Mégis valahogy könnyebben el tudom képzelni, hogy valaki ennyire nem tart a környező oriktól, mint azt hogy ennyire mocsok, és ráadásul még ostoba is. De már kezdtek meggyőzni arról, hogy én vagyok túl naív...
|
Félre ne érts! Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, de nekem nagyon fura, h vki aki tapasztalt és jó játékos ilyet leír dipibe, de sose lehet tudni......
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

04-24-2008, 15:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
ezt most megint csak én nem értem? Elmagyaráznád? Köszi 
|
Tegyük fel: te jóhiszeműen feladod a viszonylagos védelmet nyújtó mf státuszt, és belépsz. Aztán meglepődve tapasztalod hogy becsaptak. Se jó szövik se pénz. Hogy reagálnál? Mert én tuti már lépnék is kifelé, sőt ha tudnám még be is ütném egy párszor az illetőt. Erre próbáltam célozni. Bocs ha nem vagyok néha érthető.

04-24-2008, 16:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tegyük fel: te jóhiszeműen feladod a viszonylagos védelmet nyújtó mf státuszt, és belépsz. Aztán meglepődve tapasztalod hogy becsaptak. Se jó szövik se pénz. Hogy reagálnál? Mert én tuti már lépnék is kifelé, sőt ha tudnám még be is ütném egy párszor az illetőt. Erre próbáltam célozni. Bocs ha nem vagyok néha érthető.
|
A baj csak az hogy nem tudnád.
Illetve beütni be tudnád, de a szabályok értelmében nem hoznál tőle semmit, hiszen a volt szövetségesed.
Vagyis ha fosztani mennél ki rá, és beütöd, a fosztás értéke akkor is 0 lesz, ha földeled akkor is 0 földet hozol, és így tovább...
Ezért aztán gyakorlatilag ha rá is jössz hogy becsaptak se tehetsz semmit, azon kívül hogy óvatosabban fogod kezelni az ilyeneket.
És én ebben látom a problémát.
|

04-24-2008, 17:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
A baj csak az hogy nem tudnád.
Illetve beütni be tudnád, de a szabályok értelmében nem hoznál tőle semmit, hiszen a volt szövetségesed.
Vagyis ha fosztani mennél ki rá, és beütöd, a fosztás értéke akkor is 0 lesz, ha földeled akkor is 0 földet hozol, és így tovább...
Ezért aztán gyakorlatilag ha rá is jössz hogy becsaptak se tehetsz semmit, azon kívül hogy óvatosabban fogod kezelni az ilyeneket.
És én ebben látom a problémát.
|
Tudtommal a baráti malusz csak Aban él...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|