Quote:
Originally Posted by fefe013
Ezekhez annyit tennék hozzá, hogy régebben beléptem egy szövibe, amelyik úgy hírdetett, hogy erős, és hozzájuk hasonlóan tapasztalt játékost keresnek, na hát ugye 1 év tapasztalattal (önbizalom volt bőven   ) beléptem, és mi fogadott....., a vezér (hadi) barakjai félig üresek, tartalék semmi, és kimegy földért, ráadásul azt se tudta kiszámolni, hogy mennyit fog foglalni és a legjobb az volt mikor kibökte, hogy 3 v 4 éve játszik.....  
24 órával ezután már külön utakon jártunk...
Tehát van, aki azt hiszi, h mert játszik 2-3 éve úgy, h néha belép meg haladgat, attól ő nagyon jó játékos és hírdeti is (sajnos), de láttam én már fél éve aktívan játszó embert is olyan orival szaladgálni, h csak na....
|
Azért szerintem egész más kategória a kettő. Addig könnyen hiheti azt valaki hogy jó játékos és erős az orija, amíg vannak nála is sokkal gyengébbek és simán tud haladni. Tévedni emberi dolog. Ilyenkor gyorsan búcsút vesztek egymástól és ennyi. Azt viszont már nehezen tudom elképzelni hogy valaki azt higgye hogy van 11mrd-ja holott nincs

. Ilyenkor szerintem örülhet az illető ha nem veri tropára az újdonsült ex-szövetségese. Legalább is én biztos nem hagynám annyiban a dolgot. Ezért gondolom hogy csak az írja be a dipiben hogy van ennyi pénze akinek tényleg van.
Persze nem ez lenne az első alkalom hogy kiderül nagyobb Isten állatkertje mint azt gondolnám